HMBOR MATİK Color White Toz Çamaşır Deterjanı 10 kg 10kg Color-white

290 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

HMBOR MATİK Color White Toz Çamaşır Deterjanı 10 kg 10kg Color-white

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EREN TİCARET KONYA Satıcı Ünvanı: EREN ARICILIK GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0353114920200001 Vergi Kimlik Numarası: 3531149202
    Bu ürün EREN TİCARET KONYA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • HMBOR MATİK COLOR-WHİTE TOZ ÇAMAŞIR DETERJANI 10KG İyi göründüğünüz ve iyi koktuğunuz zaman kendinizi iyi hissedersiniz. Her şey giysilerinizin en iyi şekilde yıkanmasıyla başlar. İlk yıkamada olağanüstü leke çıkarma
  • hmbor toz deterjan giysiler üzerinde kalıntı bırakmadan kısa sürede çözünür
  • Beyazlar üzerinde 30 C’den itibaren parlak temizlik
  • Kurumuş lekeleri çıkarmaya yardımcı olur
  • Kir ve lekelerin derine yerleşme gücünü azaltır
  • Giysilerinizin tertemiz görünmesini ve kokmasını sağlar

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Form Toz
Geri Bildirim Ver

HMBOR MATİK COLOR-WHİTE 10 kg Toz Çamaşır Deterjanı

Hmbor Mati̇k color-white 10 kg toz çamaşır deterjanı ile kirlenen kıyafetlerinizi rahatlıkla temizleyebilirsiniz. Doğal malzemeler kullanılarak üretilen bu deterjan sayesinde kimyasaldan uzak durursunuz. Çocuklarınızın iyi bir geleceğe sahip olmasına yardımcı olmak için bu tarz ürünler kullanmak oldukça önemlidir. Kıyafetlerin renklerine göre bir ayrım yapmadan kolaylıkla bu ürünü kullanabilirsiniz. Düşük sıcaklıklarda da oldukça etki sağlayan bir üründür. Kıyafetleriniz yıkandıktan sonra kendine özgü bir kokuya sahip olur. Hmbor Mati̇k color-white toz çamaşır deterjanı oldukça kolay kullanıma sahip olan bir üründür. Geliştirilen formülü ile lekeleri çıkaran Hmbor markasına ait olan ürünün başlıca özellikleri şu şekildedir;

  • Toz şeklinde bir çamaşır deterjanı
  • 10 kg ağırlığındadır.
  • 66 kez yıkama yapabilirsiniz.

Hmbor Mati̇k Color-White Toz Çamaşır Deterjanının Özellikleri Nedir?

Hmbor Mati̇k Color-White Toz Çamaşır Deterjanının Özellikleri Nedir?

Hmbor Mati̇k color-white 10 kg toz çamaşır deterjanı pek çok farklı özelliğe sahip olan ürünlerdendir. Deterjan formülü doğada çözülebilen içerikler kullanılarak geliştirilmiştir. Anti alerjik yapıda olan ürünü bebeklerin kıyafetleri içinde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Leylak esintilerinin olduğu ürün sayesinde kıyafetleriniz oldukça güzel bir kokuya sahip olur. Bu sayede parfüm sıkmadan rahatlıkla kıyafetlerinizi giyebilirsiniz. Renkli olan giysilerin görünümünün korunmasına yardımcı olur. 30 dereceden itibaren beyazların temizlenmesini sağlar. Bu ürünle beraber farklı renkteki kıyafetler için ayrı çamaşır deterjanı almanıza gerek kalmaz. Bekleyen lekeler için de oldukça etkili bir üründür. Hmbor Mati̇k renkliler ve beyazlar için 10 kg toz çamaşır deterjanı otomatik olan çamaşır makineleri için üretilmiştir. Makinenin gerekli haznesine yeterli miktarda ürün katarak kullanıma hazır hale getirebilirsiniz.

Hmbor Mati̇k Color-White 10 kg Toz Çamaşır Deterjanı Etkili midir?

Hmbor Mati̇k color-white 10 kg toz çamaşır deterjanı geliştirilen formülü sayesinde lekelerde oldukça etkili bir üründür. Bu deterjanı ilk kullandığınızda da kıyafetleriniz üzerindeki etkisini rahatlıkla görebilirsiniz. Hmbor markasının bir deterjanı olan ürün kuruyan ve çıkması zor olan lekelerin çıkmasında da yardımcı olur. Çamaşır makinelerinde gerekli hazneye doldurularak kolaylıkla kullanıma hazır hale gelen bir üründür. 10 kg ağırlığındaki ürün 66 yıkama yapabilecek kapasitedir. Farklı renklere sahip olan çamaşırlarda da oldukça etkili bir temizlik sunar. Bu sayede beyazlar için ayrı bir deterjan almak zorunda değilsiniz. Hmbor Mati̇k color-white 10 kg toz çamaşır deterjanı yorum ve değerlendirmelerinde kullananların memnuniyetini görebilirsiniz. Kullananlar ürünün kıyafetlere nasıl etki ettiği hakkındaki deneyimlerini bu şekilde rahatlıkla paylaşır. Ürün zorlu olan lekelerin çıkmasında oldukça başarılı bir etkiye sahiptir.

Hmbor Mati̇k Color-White Toz Çamaşır Deterjanı Avantajları Nedir?

Hmbor Mati̇k color-white 10 kg toz çamaşır deterjanı doğa ile iç içe olan bir üründür. Marka tarafından geliştirilen formülasyonda içerik doğada rahatlıkla çözülebilir haldedir. Ambalajlanmasında kullanılan plastikler geri dönüştürülerek elde edilmiştir. Bu sayede üretim sırasında oluşabilecek atık fazlalığı aza indirilir. Çocuklarınız ve torunlarınıza iyi bir gelecek sunmak isterseniz bu oldukça önemli bir adımdır. Farklı kıyafetleriniz için aynı deterjanı alarak ev ekonomisine kolaylıkla bir katkıda bulunabilirsiniz. Toz çamaşır deterjanının kullanımından sonra kıyafetlerinizin leke tutmasını aza iner. Leylak esintili olan bu ürün sayesinde çamaşırlarınız temiz ve güzel bir kokuya sahip olur. Hmbor Mati̇k color-white 10 kg toz çamaşır deterjanı fiyatı sahip olduğu özellikler göz önünde bulundurularak belirlenir. Etkili biçimde lekeleri çıkaran ve doğada çözülebilen bir içeriğe sahip olan bu ürüne Trendyol üzerinden uygun fiyat seçenekleriyle kolaylıkla sahip olabilirsiniz.