BALIKAVCISI Silikon Yapay Fosforlu Karides Sahte Yem (SARI) 9 Cm 6gr

84 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

BALIKAVCISI Silikon Yapay Fosforlu Karides Sahte Yem (SARI) 9 Cm 6gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hobby merkezi - Alpaslan Demir Satıcı Ünvanı: ALPASLAN DEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 2740179974
    Bu ürün hobby merkezi - Alpaslan Demir tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BALIKAVCISI Silikon Yapay Fosforlu Karides Sahte Yem SARI RENK 3D Yapısı ile Gerçek Yem Efekti Gerçekçi Duruş Sağlar Daha Kolay Cezbeder. Muhtesem Renkleri Sayesinde Büyük Balıkları Çeker ve Ani Saldırmalarını Sağlar. Fosforlu Boncuklu 9 cm + 7,5cm – 5,3 gr Yapay Yem Balık Designed by JAPON. Kancalar FRANSIZ malıdır. (Dünyada en çok tercih edilen modellerdendir.) tatlı ve tuzlu su balıkçılığı için uygundur. Gerçek balık efekti verir ve kolay avlanmanızı sağlar. Reflektif kaplaması sayesinde balıkları kolayca cezbeder. Kaliteli dış yüzey kaplaması kolay kolay deforme olmaz. Kullanım: Açık deniz, Kıyı Balıkçılığı, Göl, Nehir, Rezervuar Gölet, Akarsu Balık Avcılığı Kategori: Cezbedici yapay soft yumuşak yem Paket içeriği: 1 Adet Yapay Soft Silikon Karides Sahte Yem 1 Adet fiyatıdır. OPP Kutu İçinde Gönderilecektir. Not: ÇEKİMDEKİ IŞIKTAN DOLAYI RENKLERDE FARKLI ALGI OLABİLİR. RAPALA Bu tür ürünlere genel olarak verilen isimdir.
Geri Bildirim Ver