Hobi Eğitim Dondurma Dünyası Oyunu Hobi.hed 234

155,57 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Hobi Eğitim Dondurma Dünyası Oyunu Hobi.hed 234

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pazareyle Sanal Mağazacılık Satıcı Ünvanı: PAZAREYLE SANAL MAĞAZACILIK ELEKTRONİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0723079706400001 Vergi Kimlik Numarası: 7230797064
    Bu ürün Pazareyle Sanal Mağazacılık tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • MUSTERININ SIPARISINI EN HIZLI HAZIRLAYAN DONDURMACI SIZ OLUN!!! Dondurma toplarini kulahtan kulaha gecirin ama sakin yere dusurmeyin ve ya ellemeyin! Siparisi aynen kartta gosterildigi gibi hazirlayin. Yoksa hem yarisi hem de musteriyi kaybedersiniz! En hizli ve becerikli dondurmaci oyunu kazanir! Amac dondurma kulahlarini aynen gorev kartinda gosterildigi gibi duzenleyerek musterinin siparislerini en hizli hazirlayan dondurmaci olmak. Tum oyuncular 4 kulah ve 3 topu alir (her renkten birer tane) ve hazirlayarak onlerine koyarlar. Her top kendi kulahinda dizilidir. ( Mavi külahla eşleşen dondurma topu yoktur) Oyuna baslamadan once her turun sonunda nasil devam edeceginize karar vermelisiniz. Külahlar ve toplar başlangıç pozisyonuna getirilerek (renklerieşleştirerek) veya külah ve topların turun sonundaki pozisyonları korunarak (başlangıç pozisyonuna getirilemez.) Gorev kartlarini karistirin ve herkesin gorebilecegi sekilde kapali olarak ortaya koyun. Herkes hazir oldugunda oyunculardan biri en ustteki karti acar. Toplara degmeden ve yere dusurmeden kulahtan kulaha aktararak gorev kartindaki siparisleri hazirlayan ilk kisi olmak icin yarisir. Bir top düşürdüğünüzde almak için iki külah kullanmalısınız. Ellerinizle toplara değmemelisiniz. Görev kartını yapmayı bitiren ilk oyuncu "Dondurma Dünyası" diye yüksek sesle söyler. Eğer hazırladığı dondurmalar doğruysa, kartla eşleşiyorsa, puan olarak kartı kazanır. Eğer yanlışsa, başka birisi görevi tamamlayana kadar diğer oyuncular oyuna devam eder.

Ürün Özellikleri

  • Renk Turuncu
  • Yaş 3 - 6 Yaş
Geri Bildirim Ver