Genel Markalar Kelime Üretme Oyunu

198 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Kelime Üretme Oyunu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İstoç Türk Satıcı Ünvanı: ARİF BAŞARAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1450024273
    Bu ürün İstoç Türk tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kelime üretme oyunukelime üretme oyunu, harfleri ve insanları biraraya getirir.Dünya çapında sevilen bu oyunu siz de çok seveceksiniz.Tahtanın üstündeki kelimelere, yatay veya dikey harfler ekleyerek yeni kelimeler oluşturun.Alabileceğiniz en yüksek puanı alabilmek için kelimelerinizi özel karelerin üzerinden geçirin.En yüksek puanı alan kazanır.2-4 oyuncu ile oynanabilen zevkli bir oyundur.Paket içeriği - 4 taş tahtası- 100 harf taşı- Taş torbası- Kurallar broşürü- Oyun tahtası yaş grubu : 10+ yaş kutu ölçüleri : 38,2 x 27,3 x 5,2 cm.

Ürün Özellikleri

  • Oyuncu Sayısı 1-8 Kişi
  • Yaş 10+ Yaş
Geri Bildirim Ver

Hobi Eğitim HED29 Vatan Kelime Üretme Oyunu

Hobi Eğitim Vatan kelime üretme oyunu, sevdiklerinizle keyifli vakit geçirmenizi sağlayacak aktivitelerin baş kahramanı olacak özelliklere sahiptir. Hem oldukça zevkli hem de öğretici olan bu oyun, misafirlerinizle eğlenceli saatler geçirmenize yardımcı olur. 4 kişinin birlikte oynayabildiği bu oyunu dilerseniz yardımcılarınızla da oynayarak keyfinizin katlanmasını sağlayabilirsiniz. Çocukların da güvenle oynayabileceği bu kelime oyunu, bilgi dağarcığını erken yaşta geliştirmek adına oldukça iyi bir antrenman çeşididir. Kelimelere maruz kalarak ve onları doğru yerde kullanarak yan yana getirilen harfler, çocukların aklında çok daha uzun süre kalacağı için bu masa oyunu, oldukça eğitici bir üründür. Yalnızca çocukların değil yetişkinlerin de çok seveceği bu kelime üretme oyunu, birlikte geçirilen zamanların eğlenceli hâle gelmesini sağlar.

  • Masa oyunudur.
  • Pano, ıstakalar ve harfler mevcuttur.
  • 2 ya da 4 kişiliktir.

Hobi Eğitim Vatan Kelime Üretme Oyunu Nasıl Oynanır?

Hobi Eğitim Vatan Kelime Üretme Oyunu Nasıl Oynanır?

Hobi Eğitim Vatan kelime üretme oyunu 4 ıstakalı bir settir. Bu sayede 4 kişinin aynı anda oyunun içinde olmasına izin veren bu ürün sayesinde kalabalık şekilde eğlencenin doruklarına ulaşılabilir. Herkes torbadan çekeceği harflerden oluşturmaya çalıştığı kelimeleri pano üzerine yerleştirdikçe puan toplar. Oyun sonunda kelimelerle arası daha iyi olan kişi ya da takım kazanacağı için oldukça rekabetçi bir ortam oluşturulur. Pano üzerinde bulunan işaretler dikkate alınarak kelimeler oluşturulduğunda alınan puanların da katlanarak artabildiği bu oyun, son derece eğlencelidir. Hobi Eğitim Vatan 100 harfli kelime üretme oyunu, gizil öğrenme yoluyla çocuklarınızın sözcük bilgisini pekiştirmeye yardımcı olur. Bu sayede eğlenceli şekilde vakit geçirmenize yardımcı olacak bu masa oyunu, beyin egzersizi yapmanızı sağlayacak ürünlerden birisidir.

Hobi Eğitim Vatan Kelime Üretme Oyunu Kutu İçeriği Nasıldır?

Hobi Eğitim Vatan kelime üretme oyunu kutu içeriğinde pano, 4 adet ıstaka, 100 harf ve bunların saklandığı bir de torba bulunur. 34×36 cm olarak üretilen oyun panosu, çevresine 4 kişinin rahatlıkla yerleşebileceği boyuttadır. Her biri kare şeklinde üretilen harflerin kenarıysa 2,5 cm olarak tasarlanmıştır. Kelime oluşturmak için seçilecek harflerin sırasını bekleyeceği ıstakalar 17×2,5 cm olarak tasarlanmış hâldedir. Tüm parçaları son derece kaliteli materyallerden üretildiği için uzun yıllar eğlenceli vakit geçirmenize katkı sağlayacak bu masa oyununun deforme olma ihtimali azaltılmıştır. Sert plastikten üretilen ıstaka ve taşlar, son derece dayanıklı olduğu için bu oyunu istediğiniz her yerde kullanma özgürlüğüne sahipsiniz. Hobi Eğitim Vatan kelime üretme oyunu yorumları son derece olumlu olduğu için kullanıcılar, güvenle bu ürünü tercih edebilirler.

Hobi Eğitim Vatan Kelime Üretme Oyunu Zekâ Gelişimini Nasıl Etkiler?

Hobi Eğitim Vatan kelime türetme oyunu, çocukların zekâ gelişimini olumlu anlamda etkilemesiyle oldukça sevilir. Harflerden anlamlı kelimeler türetilmesini sağlayacak bu oyun, ana dil yetkinliğini artırmak konusunda oldukça yardımcı bir üründür. Kelime bilgisini artırmanın yanı sıra yeni bilgileri kullanma ve buna maruz kalma anlamında da oldukça faydalı olan bu masa oyunu aynı zamanda çocukların sosyal zekâsını da geliştirmeye yardımcı olur. Özellikle aileleriyle kaliteli vakit geçirebilen çocukların sosyal ve duygusal zekâları çok daha oturaklı bir hâlde olur. Bu noktada kaliteli vakit geçirirken eğlenmek ve aynı zamanda ana dil yetkinliğini geliştirmek için bu oyun oldukça ideal bir üründür. Siz de Hobi Eğitim Vatan kelime üretme oyunu fiyatını görüntülemek ve güvenle sipariş vermek isterseniz Trendyol’u ziyaret edebilirsiniz. Aynı sayfa üzerinden gerçek kullanıcı yorumlarını inceleyerek ürün hakkında daha detaylı bilgi sahibi de olabilirsiniz.