1
Ofis Aksesuarları kategorisinde
en çok ziyaret edilen 1. ürün

Hobi Tuning Kişiye Özel Ahşap Masa Isimliği Ofis Masa Üstü Isimlik Seti

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Hobi Tuning Kişiye Özel Ahşap Masa Isimliği Ofis Masa Üstü Isimlik Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Civil Hediye Satıcı Ünvanı: YAŞAR AKGÖK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0230361336
    Bu ürün Civil Hediye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ofislerinizin vazgeçilmez aksesuarlarından olan masaüstü isimlik ofislerinizde şık ve prestijli bir görünüm yaratır. Ofisinizde daha profesyonel ve düzenli bir görünümle ofisinize değer katar. Son derece şık bir ürün olan isimliği ofislerinizde kullanabileceğiniz ve sevdiklerinize hediye edebileceğiniz özel ve değerli bir üründür. Şık ve kaliteli bir ürünle ister masanızı renklendirin ister sizin için özel insanlara hediye etmek için satın alın. Çalışma masanızda ihtiyaç duyabileceğiniz her şey, bu isimlikte. • İhtiyacınız olan her şeyi düzenli tutmak için kullanışlı bir üründür. • Masanızı şıklaştıracak bir aksesuardır. • Pratik ve özel tasarım ürün, iş değiştirme, terfi, işe başlangıç hediyesi olarak tercih edilebilir. • Masa İsimliği tüm kamu kurumu ve özel sektörde, yöneticilerin kişiye özel olarak daha çok tercih ettiği hediye ürün grubu arasındadır. İsminizin yanına varsa kurum, firma vs. logonuzu da bastırabilirsiniz. Ürün İçeriği: 1. Sınıf Ahşap’tan üretilen bu şık masa isimliği, keskin ve şık kesimleri, duruşu ile masanıza şık bir görünüm katacaktır. Ürünün zemininde yer alan eskitme rebap siyah retro renk ve üst kısmında yer alan gold nano pleksiler özenle kesilmiş, özel açı yer verilmiştir. İncelemekte olduğunuz masa isimliği. İsminize özel olarak hazırlanacak kalınlığa sahip özel kesim malzemeden üretilmesi sonucu oluşan bu masa isimliği masanıza ekstra bir şıklık katacaktır. Kullanım: Ürün üzerine Ad-Soyad ya da Ad-Soyad/Ünvan şeklinde dilediğiniz gibi baskı yapılabilir. Örnek: Yağız PEHLİVAN ya da Yağız PEHLİVAN Genel Müdür gibi dilediğiniz gibi yazılmaktadır. Ürün, tüm meslek gruplarına uygundur. Ürün, ömür boyu kullanabileceğiniz son kalitede premium bir üründür. İSİM VE ÜNVAN EKLETME : Ürün üzerine ekletmek istediğiniz isim ve ünvanı soru sor kısmından siparişinizi oluşturduktan sonra sipariş numaranız ile birlikte yazmanız yeterli olacaktır. Teslimat numarası ile siparişleri bulamıyoruz. Sadece sipariş numaranız ile birlikte yazmanız önemle rica olunur.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver