Hoca Webde Hocawebde Yayınları 2021 Kpss Tarih Video Ders Notu

37,50 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Hoca Webde Hocawebde Yayınları 2021 Kpss Tarih Video Ders Notu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ANKARA YAYINCILIK Satıcı Ünvanı: BAŞKENT ANKARA YAYINCILIK EĞİTİM HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0148066147200001 Vergi Kimlik Numarası: 1480661472
    Bu ürün ANKARA YAYINCILIK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • HocaWebde Yayınları 2021 KPSS Tarih Video Ders Notu ISBN: 9786057733177 YAZAR: Aydın Yüce SAYFA SAYISI: 324 EBAT: 24x16

Ürün Özellikleri

  • Sınav Tipi KPSS
  • Basım Dili Türkçe
  • Kitap İçeriği Konu Özetli Soru Bankası
  • Basım Yılı 2021
Geri Bildirim Ver

Hoca Webde 2021 KPSS Tarih Video Ders Notu

KPSS hazırlığı hemen hemen tüm memur adayları için zorlu bir süreçtir. Bu süreçte adaylar sınava çok çeşitli kaynaklar kullanarak hazırlanır. Bu kaynaklar genellikle kitap formatında olsa da internet kullanımının gittikçe yaygınlaştığı, dijitalleşmenin hızlandığı günümüzde ders anlatım videoları izlemek de birçok kişi tarafından kullanılan bir yöntemler arasında yer alır.

Fakat sadece internet üzerinden video izlemek, her zaman yeterli olmayabilir.Bu çalışma sisteminin dökümanlar ve somut materyaller ile desteklenmesi gerekir. Hoca Webde Yayınları tarafından kullanıcılara sunulan kaynaklar bu konuda son derece yardımcı olur. Aynı zamanda bir YouTube kanalı olan Hoca Webde, bu kanaldaki videolu ders anlatımlarına destek olacak şekilde ders notu kitapları sunar.

  • 324 sayfalık bu üründe 1. hamur kâğıt kullanılmıştır.
  • Basım tarihi 2020’dir ve 1. basımdır.
  • Türkçe dilinde, KPSS tarih konuları özelinde hazırlanmıştır.

2021 KPSS Tarih Video Ders Notu Kaliteli midir?

Hoca Webde 2021 KPSS Tarih Video Ders Notu

2021 KPSS Tarih Video Ders Notları bu alandaki en önemli kaynakların başında gelir. Aydın Yüce’nin KPSS’ye yönelik tarih dersi anlatımlarına paralel olarak hazırlanmış olan 2021 KPSS Tarih Video Ders Notları kitabı, memur adaylarına bu anlamda büyük kolaylık sağlar.

2021 KPSS Tarih Video Ders Notları, memur adaylarının sınav hazırlıkları esnasında internet üzerinden izleyeceği videolara ders notu sağlama fikriyle ortaya çıkmış bir kitaptır. Bu nedenle güncel ve modern ihtiyaçlar gözetilerek tasarlanan kitap; işlevsel ve kaliteli kaynaklar arasında sağlam bir yere sahiptir.

Kitap içeriği; haritalar, tablolar ve görsellerle zenginleştirilen çağdaş bir görünüme sahiptir. Kolay anlaşılabilir ve okunaklı bir tasarımla üretilir. 2021 KPSS Tarih Video Ders Notları kitabı hem içerik hem de baskı anlamında oldukça kaliteli bir üründür.

2021 KPSS Tarih Video Ders Notu Sınav Hazırlığına Uygun mu?

KPSS’de tarih konularından toplam 25 ila 30 arası soru bulunur. 2021 KPSS Tarih Video Ders Notları kitabı memur adaylarının tüm bu soruları doğru yanıtlamalarını kolaylaştıracak bir içeriğie sahiptir. KPSS soru mantığı ve bu sınavda çıkan konular göz önünde bulundurularak hazırlanan bu kitap, sınava hazırlıkta adayların işini kolaylaştırır.

Kitabın içeriğinde, KPSS tarih konuları özelinde hazırlanmış yüzeysel olmayan doyurucu ve pratik özetler yer alır. Böylelikle memur adaylarının konu yoğunluğu arasında kaybolmalarının önüne geçilirken sınavda başarılı olmalarını sağlayacak düzeydeki yeterli bilgiye ulaşmaları kolaylaşır.

KPSS Tarih Video Ders Notları kitabındaki bilgiler yeni MEB müfredatına göre düzenlenir. Bu nedenle içerikteki bilgiler en güncel hâlleriyle kitapta yer alır.Kitabın ünite sonlarında etkinlik sayfaları yer alır. Boşluk doldurma ve doğru-yanlış mantığıyla hazırlanmış bu sayfalar, video ders notları ve kitaptan elde edilen bilgilerin pekiştirilmesi açısından oldukça işlevseldir.

2021 KPSS Tarih Video Ders Notunu Kimler Almalıdır?

KPSS Genel Yetenek ve Genel Kültür testleri altındaki tarih sorularını doğru yanıtlamak memur adaylarının sınavda alacağı puanları doğrudan etkiler. Sınava girecek kişiler tarih sorularını olabildiğince doğru cevaplayarak başarılarını artırabilirler. Dolayısıyla tüm memur adayları Hoca Webde Tarih Video Ders Notları kitabını alarak sınavdaki başarısını artırabilir. 2021 Kpss Tarih Video Ders Notu yorum açısından memur adaylarından olumlu not almış bir üründür.

2021 KPSS Tarih Video Ders Notları kitabı, KPSS’ye hazırlanan tüm adaylara oldukça faydalı olacak, onların sınavdaki başarılarını artıracak bir ürün olmasının yanında oldukça uygun bir fiyatla sunulmaktadır. Ülkemizin internet alışverişi konusundaki en önemli platformlarından Trendyol da 2021 KPSS Tarih Video Ders Notları kitabını en uygun fiyatla memur adaylarının kullanımına sunmaktadır.