Hoca Webde Hocawebde 2022 Kpss Vatandaşlık Tamamı Çözümlü Soru Bankası

75,84 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Hoca Webde Hocawebde 2022 Kpss Vatandaşlık Tamamı Çözümlü Soru Bankası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YARGI YAYINEVİ Satıcı Ünvanı: YARGI BASIM YAYIN DAĞITIM PAZ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0938005409200011 Vergi Kimlik Numarası: 9380054092
    Bu ürün YARGI YAYINEVİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 2022 KPSS Vatandaşlık Tamamı Çözümlü Soru Bankası Hocawebde Yayınları

Ürün Özellikleri

  • Sınav Tipi KPSS
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Emrah Vahap Özkaraca
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Hoca Webde 978605773358023323 2022 KPSS Vatandaşlık Tamamı Çözümlü Soru Bankası

Hocawebde 2022 vatandaşlık soru bankası, Türkiye’de devlet kadrosuna atanmak için girilen Kamu Personeli Seçme Sınavı’nın Vatandaşlık dersi sorularında başarılı olmak için ideal bir eğitim içeriğidir. KPSS genel yetenek testi içerisinde 9 adet Vatandaşlık dersine ait soru bulunur ve ilgili sorular Vatandaşlık konu başlıklarından çıkar. Hocawebde 2022 KPSS vatandaşlık tamamı çözümlü soru bankası, Kamu Personeli Seçme Sınavı’nda öğrencilerin Vatandaşlık sorularına eksiksiz olarak hazırlanmasına yardımcı olur. Aynı zamanda Hocawebde 2022 KPSS vatandaşlık tamamı çözümlü soru bankası, kapağı üzerindeki karekod video desteği sayesinde KPSS adaylarının ücretsiz olarak ders videolarına ulaşmasına olanak sağlar. KPSS hazırlığı ve Vatandaşlık sorularında başarı için Hocawebde 2022 KPSS vatandaşlık tamamı çözümlü soru bankası ideal bir üründür.

  • Karekod video desteği bulunur.
  • Toplam 208 sayfadır.
  • 19 cm x 27 cm ebadındadır.

Hoca Webde Kpss Vatandaşlık Soru Bankası Basım Özellikleri Nedir?

Hoca Webde Kpss Vatandaşlık Soru Bankası Basım Özellikleri Nedir?

Hocawebde 2022 KPSS vatandaşlık tamamı çözümlü soru bankası, standart eğitim kitap boyuna uygun olarak tasarlanıp basılmış eğitim içeriğidir. Bu soru bankası sert kapaklı mukavva sıvama türündeki ön ve arka kapakları sayesinde dayanıklıdır ve öğrencilere kullanım kolaylığı sağlar. Aynı zamanda Hocawebde 2022 KPSS vatandaşlık tamamı çözümlü soru bankasının yüzeylerinin mukavva sıvama tekniğiyle yapılmış olması, bu ürünün uzun yıllar boyunca kullanılmasına olanak sağlar. Hoca Webde 2022 KPSS vatandaşlık çözümlü soru bankası, eğitim içerikleri için basım sürecinde sıklıkla tercih edilen birinci hamur kağıda basılmıştır. Hocawebde 2022 KPSS vatandaşlık tamamı çözümlü soru bankası üzerinde defalarca silme işlemi uygulansa bile kolay deforme olmaz.

Hoca Webde Kpss Vatandaşlık Soru Bankası Konu İçeriği Nasıldır?

Hoca Webde 2022 vatandaşlık soru bankası Vatandaşlık dersinin tüm konularını içeren test kitabıdır ve soru bankasında toplam 9 farklı konu içeriği bulunur. Konular; Temel Hukuk Bilgisi, Anayasa Tarihi, Devlet Yapıları, Cumhuriyet’in Nitelikleri, Temel Hak ve Özgürlükler, Yasama, Yürütme, Yargı, İdare Hukuku, İnsan Hakları Hukuku ve Uluslararası Kuruluşlar başlıklarıdır. Hocawebde 2022 KPSS vatandaşlık tamamı çözümlü soru bankası içindeki her bir konu için ayrı ayrı testler bulunur. Soru bankasının üzerinde bulunan karekod video desteği sayesinde ilgili dersin konularına kitap içeriği doğrultusunda rahatlıkla çalışılabilir. KPSS hazırlığı için ideal, başarı oranlarını yükselten Hocawebde 2022 KPSS vatandaşlık tamamı çözümlü soru bankası, fiyatı ve kalitesi sayesinde öğrenciler tarafından sıklıkla tercih edilir. Trendyol’un uygun fiyat politikasıyla Hoca Webde 2022 KPSS vatandaşlık soru bankası düşük ücretlerle satın alınabilir.

Kpss Vatandaşlık Tamamı Çözümlü Soru Bankası Sınav için Yeterli mi?

Hocawebde 2022 KPSS vatandaşlık tamamı çözümlü soru bankası, Vatandaşlık dersinin KPSS’de çıkacak tüm konularını işleyen ve öğrencilere kapsamlı bir bakış açısı sunan test kitabıdır. Bu soru bankası içerdiği tüm soruların çözümünü de öğrencilere sunması nedeniyle KPSS adaylarına vatandaşlık dersi soru çözme teknikleri hakkında da bilgi verir. Hocawebde 2022 KPSS vatandaşlık tamamı çözümlü soru bankası, hazırlık sürecinde ilgili tüm konulara hakim olma ve öğrencilere başka bir kaynağa ihtiyaç duymaksızın sınava hazırlanma olanağı sağlar. Hocawebde 2022 KPSS vatandaşlık soru bankası, öğrencilerin ilgili ders kapsamında başarılarını ve net sayılarını yükseltmek için yeterli bir kaynaktır. Başarı getiren ve net sayılarını yükselten Hocawebde 2022 KPSS vatandaşlık soru bankasını satın almak isterseniz ürüne Trendyol’dan ulaşabilirsiniz. Trendyol’un internet sitesi ya da uygulaması üzerinden birkaç tıkla satın alma işlemlerini tamamlayabilirsiniz. Ürünü daha önceden satın alan kişilerin görüş ve deneyimlerinden yararlanmak için Hocawebde 2022 KPSS vatandaşlık tamamı çözümlü soru bankası yorum kısmına göz atabilirsiniz.