Hohner M58601x Blues Bender Mızıka (do Majör)

719,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Hohner M58601x Blues Bender Mızıka (do Majör)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ZRV Music Satıcı Ünvanı: BALIKESİR SES IŞIK ORGANİZASYON LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Balıkesir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0999096089100001 Vergi Kimlik Numarası: 9990960891
    Bu ürün ZRV Music tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hohner Blues Bender Mızıka (Do Majör) * Tür : Diatonik * Ton : Do Majör * Delik Sayısı : 10 Satın alacağınız Hohner Mızıka ile bluesharmonica.com üzerinden 30 gün ücretsiz eğitim alabilirsiniz! Ücretsiz Online Eğitim İçin Yapılması Gerekenler * Aşağıda ki linke tıklayın * "Checkout" sayfasına ilerleyin * Ürün kutusu içerisinden çıkan kodu "Coupon Code" alanına yazın * Üyelik bilgilerinizi girerek siparişinizi ücretsiz tamamlayın Link: 30 Gün Ücretsiz Ders Kaydı İçin Tıklayınız!
Geri Bildirim Ver