Holika Holika Holıka Holıka - Aloe 99% Soothing Gel - 250ml.

270 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Holika Holika Holıka Holıka - Aloe 99% Soothing Gel - 250ml.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Minika Baby Home Satıcı Ünvanı: FATMA BÜYÜKIRMAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1940648022
    Bu ürün Minika Baby Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ?içeriğindeki fermente edilmiş bileşenler aloe vera özlerini daha etkili hale getirir ve böylece daha temiz ve sağlıklı bir cilt sunar. ?yapışkanlık vermeden hızlı ve kolay bir şekilde emilir ve pürüzsüz nemli bir cilt sunar. Güneşten zarar görmüş, dış etkenlerden yorulmuş cildi rahatlatır, nemli, parlak hale getirir. ?cildi ferahlatır, yatıştırır, nemlendirir, güneş sonrası bakımı yapar! ?cilde oldukça zararlı olan paraben, benzofenon, propilen glikol, bht, hayvansal içerikler, yapay renklendiriciler, mineral yağlar içermez!! Tüm cilt tipleri için uygundur. 250ml / made in korea nasıl kullanılır? Mükemmel formülasyonu sayesinde çok amaçlı kullanılabilir
  • ? Saç için: Hasar görmüş saçlarınıza az miktarda essence gibi uygulayın. Bu saçlarınızı daha soft ve nemli hale getirecektir. Yada tüm saçlarınıza uygulayın. 1-2 saat bekleyin ve saçlarınızı iyice durulayın. ? Yüz için: Nemlendirici krem olarak kullanabilirsiniz. Gün içerisinde cildinizi nemli tutar. Asla yapışkanlık hissi vermez ve gün içerisinde yağlanmayı engeller. ?cildinizi rahatlatması için maske şeklinde uygulayabilirsiniz. Ince bir tabaka halinde cildinize uygulayın. 15-20 dakika bekledikten sonra cildinize kalan aloe verayı ellerinizde tampon hareketlerle cildinize yedirin. Cildiniz tamamını emmezse su ile hafifçe durulayın. ?göz çevrenizdeki morluklara ve şişkinliklere iyi gelmesi için göz maskesi olarak kullanabilirsiniz. Makyaj temizleme pamuğuna ince bir tabaka halinde sürün ve gözlerinize yerleştirin. 15-20 dakika bekledikten sonra çıkartın ve göz çevrenize yüzük parmağınız ile tampon hareketler yaparak yedirin. ?cildinizdeki istenmeyen tüyleri aldıktan sonra rahatlaması için bölgesel olarak uygulayabilirsiniz. Kızarıklığı alacak ve kurumuş bölgeyi nemlendirecektir. ?makyaj öncesi kullanarak harika bir baz olmasını sağlayabilirsiniz. Makyajı ciltte tutmaya yardımcı olur. Üzerine uygulayacağınız ten ürününün ciltle daha iyi bütünleşmesini sağlar. ? vücut için : ?duş aldıkta sonra vücudunuzun özellikle kuru bölgelerine bolca uygulayın. Gün boyu nemli tutacak, pürüzsüz bir his verecek ve kuruluktan kaynaklı kaşıntıları önleyecektir. ?el ve ayaklarınız için nemlendirici olarak kullanabilirsiniz. Ayrıca manikür, pedikür yaparken de kullanarak aloe vera nın tırnak ve tırnak etlerini beslemesini sağlayabilirsiniz.
Geri Bildirim Ver