HomeCare 6 Adet Pietra Mikrofiber Ev Kurulama Havlusu 50x90 Cm Beyaz 716640

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

HomeCare 6 Adet Pietra Mikrofiber Ev Kurulama Havlusu 50x90 Cm Beyaz 716640

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Ne alacaksınız ? : Bu ürün 6 Adet / Set indirimli paket olarak gönderilir. Ürün Özellikleri : Renk : Resimdeki BEYAZ Renk birebir gönderilir ve sürpriz yaşamazsınız. Materyal : Mikrofiber Pamuk Ne alacaksınız ? : 1 Adet Ölçüler : ÇOK YÖNLÜ HAFİF VE KOMPAKT -50cm x 90cm boyutlarında cömertçe boyutlandırılmış bu havlu hafiftir. Lüks bir şekilde kalındır - Ekran yanılmalarına karşı lütfen ölçüleri karşılaştırın. GENİŞ KULLANIM ALANI : Ev, mutfak, banyo, duş sonrası, işyeri vb yerlerde ayrıca spor salonunda, plajda, spor oyunları ve maçlar sırasında, yoga sırasında ve daha birçok yerde kullanın PREMIUM KALİTE HAVLULAR: Kendi evinizde otel ve spa kalitesinde havluların keyfini çıkarın. YUMUŞAK HAVLULAR: %100 Türk pamuğundan üretilen bu HAVLU lüks bir yumuşaklık sunar. Pamuk Mikrofiber malzeme cilde karşı çok yumuşak ve naziktir ve her yıkamada daha yumuşak olur. Kendinizi 5 Yıldızlı bir otel odasında gibi hissedeceksiniz. HIZLI KURUYAN MİKROFİBER PAMUK: Bu Türk havluları emicidir ve çabuk kurur, böylece tekrar tekrar kullanabilirsiniz. Banyonuzdaki nemli el havluları veya el bezleri için endişelenmenize gerek yok. Havuz için veya spor havlusu olarak da harikalar yaratır. Yüksek emiciliğe sahip bu yumuşak dokunuşlu 2 parçalı havlu, standart pamuğa göre üç kat daha hızlı kurur ve ağırlığının beş katına kadar su emer. Çabuk kuruyan tasarım, evde banyo ve spa için harika bir katkı sağlar. DAYANIKLI VE UZUN ÖMÜRLÜ: Bu takımdaki havlular 550 GSM ağırlığa sahiptir ve yıpranmayı önlemek için çift dikişli paçalara sahiptir. Türk pamuğu, havlularınızın en iyi şekilde görünmesini sağlamaya yardımcı olmak için daha güçlü olan daha uzun liflere sahip olmasıyla da bilinir. HAVLULARIN BAKIMI: Havlularınızı ilk aldığınızda 12 saat soğuk suda bekletin ve kuruması için asın. Bu, liflerin genişlemesine izin verir, böylece banyo havlularınız daha emici olacaktır. Daha sonra benzer renklerle makinede yıkayabilirsiniz. Bu havlu makinede yıkanabilir, böylece bu havluyu tekrar tekrar kullanabilirsiniz. Spor havlunuzu en iyi durumda tutmak için hafif bir deterjanla 40 derecede yıkamanızı öneririz.
Geri Bildirim Ver