HomeCare Fugen Mutfak Banyo Zemin Derz Temizleyici 715998

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

HomeCare Fugen Mutfak Banyo Zemin Derz Temizleyici 715998

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Spesifikasyonlar :
  • Ağırlık : 1 Litre
  • GENİŞ KULLANIM ALANI : Mutfak ve banyodaki fayans, klinker tuğla, cephe tuğlası, tuğla astar, doğal taş, üzerindeki derz artıkları ya da derz aralarının temizlenmesini kolaylaştırır. Kirli köşelerde, mutfaklarda, mutfak derzlerinde, silikon derzlerde, akrilik derzlerde, fayans aralarında, duşakabinlerde, derz kalıplarında, lavabolarda, giderlerde, taşmalarda vb. Doğal ve suni taş, klinker, tuğla astar, kaplama ve diğer duvarlardan yapılmış duvar ve yer karoları üzerindeki derzlerin sürdürülebilir temizliği. Temizleyici, banyodaki derzleri temizlemek ve yeniden parlamasını sağlamak için idealdir. Ayrıca mutfaktaki derzler de optimum şekilde kirden temizlenebilir.
  • ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK : 1000 ml EKONOMİK büyük boy.
  • Mutfak ve banyodaki fayans, klinker tuğla, cephe tuğlası, tuğla astar, doğal taş, backsplash üzerindeki derz artıkları ya da derz aralarının temizlenmesini kolaylaştırır . Asit içermeyen formülü sayesinde, temizleyici her türlü derz üzerinde kullanılabilir ve malzemeye zarar vermeden derzin orijinal görünümünü geri kazandırır.
  • Zamanla oluşan yağlı veya yağlı kir, sabun kalıntısı, aşınma izleri, kabuklanma, tortuları yok eder.
  • Her türlü derz üzerinde kullanılabilir. Bu amaçla, yanında gönderilecek fırça kullanılarak derze basitçe uygulanır. Kısa bir süre maruz kaldıktan sonra, derz malzemesinden derz kirini temizlemek için fırça ve temiz su kullanabilirsiniz. Bu, derz malzemesine zarar vermeden derzin orijinal görünümünü geri kazanmanızı sağlar.
  • Özellikle mutfak ve banyodaki fayans, klinker tuğla, blender, şerit, doğal taş, fayans aynalardaki derzler için kullanılmasını öneriyoruz. Orada, eklemlerinizi yağlı veya yağlı kirlerden, sabun kalıntılarından, kullanım belirtilerinden, kabuklanmalardan, bakım filmi birikintilerinden güvenilir bir şekilde çıkarabilirsiniz. Sonuç sizi etkileyecek Böylece işlem görmüş derzler yeni derz dolgusu yapılmış gibi görünür. Az bir çabayla yeni sağlıklı yaşam alanları yaratabilirsiniz
  • Derzlerinizin yeni bir ihtişamla görünmesine izin verin, çirkin alanlar tekrar yeni gibi olacak
  • Ürünü fırçaya damlatıp kirli derzi fırça ile ıslatın. 10-15 dk bekleyin, sadece suyla durulayın ve işiniz bitti.
Geri Bildirim Ver