HomeCare Manyetik Toz Alma Püskülü 424376

119 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
201 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

HomeCare Manyetik Toz Alma Püskülü 424376

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PAZARIZ Satıcı Ünvanı: PAZARİZ BİLİŞİM HİZMETLERİ SANAYİ DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0723079314000001 Vergi Kimlik Numarası: 7230793140
    Bu ürün PAZARIZ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nerelerde Kullanırım ? Boyayı temiz havalarda temizlemek
  • Jaluzi,masa vb her türlü temizlik
  • Ürün Özellikleri : Anti-statik Tüyler
  • Esnek- ergonomik tutma sapı ve kolay temizlik sağlama
  • Tozu içine hapseder ve kolay temizlik sağlar
  • Kolay temizleme
  • Aracınızın tozunu kısa sirede almanızı sağlar.Kullanım aralarında iyice sallayarak, hapsedilen tozun atılmasını sağlayınız.
Geri Bildirim Ver

Homecare Cingözler Manyetik Toz Alma Püskülü

Temizlik ev ve iş yerleri gibi alanlarda sıklıkla yapılır. Temizlik yapılırken ihtiyaç duyulan pek çok ürün vardır. Bu ürünlerden olan Homecare Cingözler manyetik toz alma püskülü oldukça tercih edilen bir üründür. Anti statik tüylerden meydana gelen bu ürün, tozu tüylerin içine çekerek kolay bir şekilde toz almanıza yardımcı olur. Bir mıknatıs görevi görür ve tozu tüylerinde tutabilir. Pratik tasarımı sayesinde sizi yormadan konforlu bir temizlik imkanı sunar. Bu ürünü kullanırken fazla bir enerji harcamanıza gerek kalmaz. Hafif tasarımı sayesinde yorulmadan temizlik yapabilirsiniz. Yüzeye bastırmanıza gerek kalmadan tozlar kolay şekilde püsküle yapışır. Birçok farklı yüzeyde rahatlıkla kullanılan toz alma püskülü, oldukça pratik bir temizlik eşyasıdır. Bu tarz pratik ürünler sıkça beğeniyle tercih edilir.

  • Rahat ve pratik kullanım
  • Ergonomik tasarım
  • Konforlu deneyim

Geniş Kullanım Alanı ile Homecare Cingözler Toz Alma Püskülü

Geniş Kullanım Alanı ile Homecare Cingözler Toz Alma Püskülü

Yüzeylerdeki tozları, kirleri çok kolay bir hareketle ortadan kaldıran ve bu sayede bakteri oluşumunu önleyen toz alma püskülü sıklıkla tercih edilir. Ev gibi ortamlar için sağlıklı ve temiz bir atmosfer oluşturmak amacıyla tasarlanan bu ürün, pratik dokunuşlarla hayatınızı kolaylaştırır. Kullanımı oldukça basit olduğu için yorulmanıza da engel olur. Sapından tutarak tozunu almak istediğiniz yüzeyler üzerinde gezdirmeniz yeterli olur. Geniş bir kullanım avantajına sahip olan bu malzeme; dekoratif eşya, araba içleri için de uygundur. Manyetik toz alma püskülü ile temizlik yapmak hem kolay hem de keyiflidir. Açık bir ortamda sallamanız ürünün temizlenmesi ve tekrar kullanmak için hazır hale gelmesi için yeterlidir. Müşterilerin memnuniyetini kazanan bu eşya, oldukça işe yarar. Hafif ve pratik tasarımı ile sizi yormadan konforlu bir deneyim sunar. Siz de bu ürünü deneyimleyebilirsiniz.

Pratikliği ile Homecare Cingözler Toz Alma Püskülü

Pratikliği ile Homecare Cingözler Toz Alma Püskülü

Temizliğinizi kolaylaştıran Homecare toz alma püskülü, küçük dokunuşlarla size pratik çözümler sunar. Bu ürün zarif tasarımı ile yaşam alanlarınızda küçük bir alanı kaplayarak kolaylıkla kendine yer edinir ve tasarımınıza müdahale etmez. Oldukça pratik ve rahat bir temizlik yapmanızı sağlayan bu ürün, biriken kirler ile oluşan fark edemediğiniz bakterileri de temizler. Hafif ve uzun bir model oluşuyla sıkça tercih edilir. Uzun oluşu ile her yere rahat bir şekilde yetişerek size konforlu bir temizlik yapma şansı sunar. Yoğun ve tempolu günleriniz için de kısa sürede etkili performansı ile toz almanıza yardımcı olur. Homecare Cingözler manyetik toz alma püskülü yorumları bölümünde bu ürünü kullanan müşterilerin çeşitli görüşleri bulunur. Müşteri yorumlarını ziyaret ederek merak ettiğiniz soruların cevabına ulaşabilirsiniz. Siz de bu ürünü kullanarak konforlu bir şekilde toz alabilirsiniz.

Bütçenize Uygun Homecare Cingözler Toz Alma Püskülü Fiyatı

Bütçenize Uygun Homecare Cingözler Toz Alma Püskülü Fiyatı

Homecare toz alma püskülü, her türlü yüzeyde kolay bir temizlik yapmanıza yardımcı olur. Elektriksiz çalışması ile sessiz bir şekilde toz alma imkanını size sunar. Bu nedenle gürültü kirliliği yapmadan rahat bir şekilde temizlik yapmanıza yardımcı olur. Bunlara ek olarak elektriksiz çalışması ile cebinize de katkı sağlar. Çeşitli yerlerde kullanıma uygundur. Etkili ve pratik olan bu ürün, müşterilerin beğenisini ve memnuniyetini kazanmayı başarır. Toz almanızı oldukça kolay bir hale getiren toz alma püskülü, manyetik özellikte oluşu ile tozları içine çeker. Ergonomik tasarımı ile size pratik bir temizlik yapma imkanı sunar. Homecare Cingözler manyetik toz alma püskülü fiyatı her bütçeye hitap edebilir. Tam bir fiyat performansı olan bu eşyayı, Trendyol aracılığıyla inceleyebilir ve güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.