HomeCare Laxinis Bıçak Kaşık Çatal Kombine Stant 715949

174,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

HomeCare Laxinis Bıçak Kaşık Çatal Kombine Stant 715949

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hırdavat Çarşı Satıcı Ünvanı: DİLEK ZORLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Vergi Kimlik Numarası: 7910486219
    Bu ürün Hırdavat Çarşı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu ürün, ürün detayında belirtilen adet/paket miktarına uygun olarak 6'lı indirimli olarak , örnek paket içeriği 2 adet olan ürün, 6 x 2 adet olarak gönderilecektir. Spesifikasyonlar : Renk : Resimdeki beyaz renk-Desen kombinasyonu birebir gönderilir. Materyal : Pp polimer plastik adet : 1 ölçüler : Teknik ölçüler detay resimlerdedir. ergonomik tasarıma sahip, kolayca bıçaklarınızı, kaşıklarınızı, bıçak, kepçe, spatula vb organize etmenize yarayan stanttır. Boşluklara bıçağını saplayın ve bırakın bıçaklarınızı bir arada tutarak, pratik şekilde kullanmanıza yardımcı olur. Doğru gönderilecek renkle estetik tasarımı mutfağınıza renk katar. Çok fonksiyonlu-Üç çeşit depolama alanı güvenli depolama-Çift dalgalı yuvası üst bıçakları sabit tutabilir kurutma sistemi-Temizlenmesi ve kurutulması kolaydır ve bakterilerin üretmez. Yerden tasarruf eden ve küçük mutfakta büyük miktarda kapasiteye sahip ortalama 20 bıçağa kadar tutabilir. Iç tabaka, bıçak gövdesinin titremeden ve sabit durmadan dik durmasını sağlayan çift dalgalanma yuvası tasarımına sahiptir.. bıçak tutucu ters çevrilse bile, bıçak düşmeyecek ve bıçağı kolayca çıkartabilirsiniz. Aynı zamanda, bu bıçak tutucu bıçak keskin tutabilir. Bıçakların dipleri, bıçakların keskinliğini koruyan yuvarlak bıçak bloğu yüzeyine dokunmayın. Paralel bıçak oluk tasarımı, bıçağı çizilmekten korur ve bıçağın servis ömrünü uzatır bıçak bloğu alt drenaj delikleri ile ayrılabilir, böylece kolayca yıkanabilir ve hızlı kurur. Bambu veya katı ahşap ile karşılaştırıldığında, daha güçlü nem ve küf geçirmeme özeliğine sahiptir. Çocuklarınızın güvenliği için de bıçak standını kullanabilirsiniz. Her boyut veya şekilde uyar - Size büyük kapasiteli bir mutfak düzenleyici sağlar. Çok daha insancıl tasarım: Yenilikçi çift katmanlı dalgalı oluk, bıçakların kolayca kaymasını veya çıkmasını sağlayan ve onları aşınmaya karşı koruyan esnek malzemeden yapılmıştır. Temizlenmesi ve kurutulması kolay - Suyu kolayca temizlemek ve akmak için tasarlanan bu bıçak bloğu, çıkarılabilir bir kapağa ve altta birden fazla deliğe sahiptir. Nem ve küf direncinde en yüksek performansı sunar. Geniş kullanımı, zarif silindir yapısı ve çekici yüzey tasarımının mutfağınıza neşe, moda ve sıcaklık katacağına eminiz. Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz.
Geri Bildirim Ver