Homekolik Siyah Cam Baharatlık 3 Parça Metal Standlı Cam Baharatlık

345 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Homekolik Siyah Cam Baharatlık 3 Parça Metal Standlı Cam Baharatlık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SABUNCUOĞLU Satıcı Ünvanı: İDRİS AYGÜN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 0240064254
    Bu ürün SABUNCUOĞLU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 3'lü Metal Standlı Siyah Cam Baharatlık Seti Kavanoz Baharatlık Takımı Metal standlıdır.
  • Stand Ölçüsü: 10x29 cm (En x Uzunluk)
  • Kavanoz Ölçüsü: 9x15 cm
  • Paket İçeriği: 1 Adet Metal Stand, 3 Adet Cam Kavanoz Baharatlık

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Parça Sayısı 3 Parça
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Homekolik Siyah 3 Parça Metal Standlı Cam Baharatlık

Mutfaklarda karşı konulmaz lezzetlere yaratmak için baharatların gücüne ihtiyaç duyarız. Farklı tatlara ve aromalara sahip baharatlar, her yemeği lezzetlendirmeyi başarır. Yemek yaparken lezzet takviyesi sunan baharatlara her an pratik bir şekilde ulaşabilmek isteriz. Baharatlara mutfak tezgâhlarında güvenle yer vermemize yardımcı olan standlar bulunur. Homekolik standlı cam baharat takımı, konforlu bir kullanım sunmak üzere tasarlanmıştır. Kendine özel standı sayesinde baharatlık, mutfak tezgâhlarında güvenle kullanılabilir. Cam gövdesi ve siyah rengi ile bulunduğu her ortama şık bir hava katar. Ergonomik boyutlara sahip olan bu ürüne mutfağınızın dilediğiniz noktasında yer verebilirsiniz. Standın ideal derinliğe sahip bölmesi baharatlıkların korunmasına yardımcı olur. Homekolik standlı cam baharat takımı, kullanışlı özellikleri ve şık tasarımı ile kullanıcıların beğenisini kazanır.

  • Renk: Siyah
  • Malzeme: Cam
  • Kavanoz Boyutu: 8 x 14 cm

Homekolik Cam Baharatlığın Genel Özellikleri Nelerdir?

Homekolik Cam Baharatlığın Genel Özellikleri Nelerdir?

Homekolik standlı cam baharatlık takımı; kaliteyi ve pratikliği bir arada sunmak üzere tasarlanmıştır. Set içerisinde bulunan baharatlıkların her biri cam malzemeden üretilmiştir. İnsan sağlığına zarar vermeyen cam baharatlıklarda ürünlerinizi güvenle saklayabilirsiniz. Baharatlıkların bulunduğu metal stand, ayak uçlarındaki plastik kaplama sayesinde güvenli bir kullanım sunar. Tezgâh ya da masa üzerinden kaymaz. Homekolik siyah cam baharatlık takımı özel bir standa sahiptir. Bu sayede her bir baharatlık güvenli şekilde muhafaza edilebilir. Böylece olası kazaların önlenmesine de yardımcı olur. Standın önünde bulunan demir, kullanım esnasında baharatlıkların düşerek kırılmasını önler. 8 x 14 cm boyuta sahip kavanozlarda dilediğiniz baharatı güvenle saklayabilirsiniz. Mutfaklarda konfor sunan baharatlık sayesinde yemeklerinizi çok daha kolay bir şekilde lezzetlendirebilirsiniz.

Homekolik Cam Baharatlık Kaliteli midir?

Homekolik Cam Baharatlık Kaliteli midir?

Homekolik siyah 3 parça cam baharatlık yorumları, ürünün kalitesinin kullanıcılar tarafından onaylandığını göstermektedir. Camın deformasyona karşı dayanıklı özelliği sayesinde baharatlık setini uzun süre güvenle kullanabilirsiniz. Set içerisinde bulunan özel baharatlık standının üretiminde ise metal malzeme kullanılmıştır. Metal stand dışarıdan gelen darbelere karşı maksimum dayanıklılık gösterir. Metal ve cam malzemenin kaliteli birleşiminden doğan ürünü mutfaklarınızda uzun yıllar güvenle kullanabilirsiniz. Zemine maksimum tutuş sağlayan ayakları ile bu stand, tezgâh ve masa üzerinde kaymadan durmayı başarır. Ayak kaplaması sayesinde zemin üzerinde çizilme problemlerine de neden olmaz. Hafif bir yapıya sahip olan metal standı dilediğiniz alana kolayca taşıyabilirsiniz.

Techmaster Uyumlu Mini Tripod Kaliteli midir?

Homekolik Metal Standlı Siyah Cam Baharatlık Şık mıdır?

Homekolik 3’lü cam baharatlık seti, şık tasarım detayları ile zenginleştirilmiştir. Baharatlıkların her biri modern yazı stilleri ile süslenmiştir. Böylece mutfaklarınıza şıklık kazandırmayı başarırlar. Baharatlıkların cam gövdesi mat bir malzeme ile kaplanmıştır. Standın parlak siyah detayları cam kavanozların mat görünümüyle birleşir. Bu sayede dengeli ve zarif bir görüntü ortaya çıkar. Homekolik siyah cam baharatlık setinin mat kaplama özelliği sayesinde elden kayma problemi de önlenir. Baharatlıkları açarken güvenli bir tutuş sağlayabilirsiniz. Metal standın önünde bulunan demir kısım, eliniz çarptığında bile baharatlıklar için maksimum koruma sağlar. Böylece set güvenli bir şekilde kullanılabilir. Kavanozların geniş ağız bölmesi sayesinde baharatlıkları dilediğiniz kaşık ile kullanabilirsiniz. Özenle üretilen kaliteli ve şık baharatlıklar, hayatı kolaylaştırmayı başarır. Homekolik garantisiyle üretilen cam baharatlıklar 3’lü takım hâlinde satışa sunulur. Bu seti Trendyol üzerinden hesaplı bir şekilde temin edebilirsiniz. Ödeme işlemini tamamlamanızın ardından ürün adresinize teslim edilmek üzere kargoya verilir. Tüm kargo sürecini Trendyol üzerinden takip edebilirsiniz.