1
Sıcak Su Torbası ve Isıtıcı Ped kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

Hometech Elektrikli Sıcak Su Torbası

599,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
799,99 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Hometech Elektrikli Sıcak Su Torbası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Çelik Teknoloji Satıcı Ünvanı: YUSUF ÇELİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2400280061
    Bu ürün Çelik Teknoloji tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 40 adet sipariş verilebilir. 40 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Elektrikli Sıcak Su Torbası,
  • 2 Yıl Resmi Distribütör Garantili,

Ürün Özellikleri

  • Paket İçeriği Tekli
Geri Bildirim Ver

Hometech WB-30 Elektrikli Sıcak Su Torbası

Hometech gri elektrikli sıcak su torbası özellikle soğuk kış aylarında imdadınıza yetişecek kaliteli ve kullanışlı bir üründür. Sade gri renge sahip bir sıcak su torbası modelidir. Bu ürünün dış yüzeyi yumuşak kadife kumaş ile özenli bir şekilde kaplanır. Bu sayede sıcak su torbasıyla her temas ettiğinizde kendinizi iyi ve konforlu hissedebilirsiniz. Hometech marka sıcak su torbası yaklaşık olarak 1 kg değerinde bir ağırlığa sahiptir. İdeal ağırlığı sayesinde ürünü konumlandırırken herhangi bir zorluk yaşamazsınız. Kullanıma bağlı olarak ürünün formunu kaybetmesi ya da sızdırma yapması söz konusu değildir. Hometech gri elektrikli su torbası ürünün sade ve klasik bir tasarımı mevcuttur. Bu kaliteli ve kullanışlı ürünü siz de gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

  • Yumuşak kadife kumaş dokusu
  • Uzun süren sıcak tutma etkisi
  • Soğuk günlerin kurtarıcısı

Hometech Elektrikli Sıcak Su Torbasının Teknik Özellikleri Nelerdir?

Hometech Elektrikli Sıcak Su Torbasının Teknik Özellikleri Nelerdir?

Hometech gri elektrikli sıcak su torbası gelişmiş teknik özellikleriyle ön plana çıkan bir üründür. Bu sıcak su torbası 420 W enerjiyle çalışarak işlevini yerine getirir. Yaklaşık 10 dakika sonra ısınma özelliği bulunan bir üründür ve sıcaklığını ise 360 dakika boyunca etkili bir şekilde korur. Hometech gri elektrikli su torbası ürünü priz yardımıyla şarj ederek kullanıma hazır bir hale getirebilirsiniz. Ürünün şarjı bittiği takdirde dolum sağlayarak devamlı olarak sıcak su torbanızı kullanabilirsiniz. Bu sıcak su torbasının şarj süresi yaklaşık olarak 15 dakika olmasıyla bilinir. Ürünü aktive ettikten sonra içerisinde yer alan jel formundaki sıvı ısınmaya başlar. Eğer sıcak su torbasının fazla şiştiğini düşünürseniz hava çıkışı sayesinde ürünün hacmini küçültebilirsiniz. Bu kaliteli ve kullanışlı ürüne siz de kolay bir şekilde sahip olabilirsiniz.

Hometech Elektrikli Sıcak Su Torbası Ne İşe Yarar?

Hometech gri elektrikli sıcak su torbası ürün işlevsel özelliklerini gözler önüne serer. Bu ürün sayesinde soğuk kış günlerini üşümeden ve konforlu bir şekilde geçirebilirsiniz. Eğer soğuk günlerde fazla üşüme problemi yaşayan biriyseniz bu ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Ellerinizi ve ayaklarınızı kısa süre içerisinde ısıtarak hayatınızı kolay hale getiren bir üründür. Hometech marka ürün satın aldığınıza pişman olmayacağınız bir kaliteye sahiptir. Hometech elektrikli sıcak su torbası ürünü kadın müşteriler regl dönemlerinde de ağrı problemi yaşadıkları bölgeye yerleştirerek kendilerini iyi hissedebilir. Hayatınızı kaliteli ve kolay bir hale getirmek için büyük bir titizlikle tasarlanan bir üründür. Sıcak su torbasının üretim aşamasında gerekli tüm detaylar düşünülerek müşteri memnuniyeti sağlamak amaçlanır. Elektrikli su torbası Hometech ürüne sahip olmak isterseniz hızlı bir şekilde erişim sağlayabilirsiniz.

Hometech Elektrikli Sıcak Su Torbası Kullanışlı mıdır?

Hometech marka sıcak su torbası kullanışlı özellikleriyle dikkatleri üzerine çeken fonksiyonel yapıda bir modeldir. Bu model kapağı açılmayan bir formda tasarlandığı için istenmeyen yanma problemlerinin büyük bir ölçüde önüne geçer. Ürün içerisinde yer alan özel jel sıvısı sızdırma yapmadan ürünü etkili bir şekilde kullanmanıza olanak sağlar. Pratik tasarımıyla dikkatleri üzerine çeken konforlu bir sıcak su torbası modelidir. Hometech gri elektrikli sıcak su torbası fiyatı belirlenirken birçok farklı etmen göz önünde bulundurulur. Seçiminizi yaparken bu etmenleri baz alabilirsiniz. Hometech gri elektrikli sıcak su torbası yorum ve değerlendirmeleri bulunan kaliteli ve kullanışlı bir üründür. Eğer ürünü daha önce satın alıp kullanan gerçek müşterilerin değerlendirmelerini merak ederseniz detaylı bir inceleme sağlayabilirsiniz. Trendyol adresi üzerinden siz de pratik bir şekilde bu işlevsel ürüne ulaşabilirsiniz.