HOMM VİTA Guarana Kahve 30 Adet

250 TL
(8,33 TL / adet)
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
8 saat 22 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
279 TL269 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

HOMM VİTA Guarana Kahve 30 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ELMAS E TİCARET Satıcı Ünvanı: AHMET CEVİZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2070234040
    Bu ürün ELMAS E TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÇİNDEKİLER: Guarana Özü HAZIRLANIŞI: Karışımın tamamını bir fincana boşaltın. Sıcak su ilave edin.

Ürün Özellikleri

  • Form Tek Kullanımlık
  • Çeşit 2'si 1 Arada Kahve
Geri Bildirim Ver

HOMM VİTA Guarana Kahve Trendyol'da!

Homm Vita guarana 30 adet metabolizma hızlandıran kahve, vücut fonksiyonlarını hızlandırmaya yardımcı olan özel bir içecektir. Ürünün içerisindeki önemli etken madde guarana bitkisidir. Sabunağacıgiller familyasından olan küçük kırmızı meyveli bu bitki, yüksek kafein oranına sahiptir. Farklı formlarda karşınıza çıkan guarana, özellikle kahvelerde sıklıkla kullanılır. Zayıflamaya yardımcı olan kahve ödem attırarak yağ yakımını hızlandırır. Yağ birikmesini engellemeye desten olan ürün, iştah mekanizmasını da kontrol altında tutmanızı kolaylaştırır. Güçlü bir kafein kaynağı olan Homm Vita guarana 30 adet kahve, antioksidan bakımından oldukça zengindir. Odaklanmayı kolaylaştıran içecek, yorgunluğu azaltarak enerjinizin artmasını sağlar. Cilt güzelliği üzerinde de etkisi bulunan ürün, kahve sevenlerin keyifle içeceği lezzete sahiptir.

  • Form: Tek Kullanımlık
  • Çeşit: 2'si 1 Arada Kahve
  • İçerik: Guarana Bitkisi

Homm Vita Guarana Metabolizma Hızlandıran Kahve Nasıl Hazırlanır?

Homm Vita Guarana Metabolizma Hızlandıran Kahve Nasıl Hazırlanır?

Homm Vita guarana 30 adet metabolizma hızlandıran içecek, standart çözünebilir kahvedir. Bu sayede oldukça kolayca hazırlanır. Suyla buluştuğunda eriyerek mis gibi bir koku yayan kahveyi hazırlamadan önce su ısıtılır. 1 paket kahve karışımının tamamı 200 ml boyutlarında bir fincanı eklenir ve üzerine sıcak su ilave edilir. Kaşıkla karıştırdığınız kahve birkaç saniye içinde suda erimeye başlar ve içeceğiniz kısa sürede hazır olur. Her insanın kahve tüketimi damak tadına göre farklı olabilir. Kahvenizin sertlik oranını dilediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Bu içecek tercihe göre soğuk olarak da tüketilebilir. Hazırladığınız kahveyi buzdolabına koyarak soğuttuktan sonra nefis içeceğiniz hazır olur. Homm Vita guarana 30 adet yağ yakan kahve yorumlarını okuyarak ürünün farklı hazırlama yöntemlerinin olup olmadığını da öğrenebilirsiniz.

Homm Vita Guarana Yağ Yakan Kahvenin Özellikleri Nelerdir?

Zayıflama konusunda sıklıkla tercih edilen yöntemlerden biri, yağ yakıcı kahvelerdir. Homm Vita Guarana 30 adet metabolizma hızlandıran kahve, ödem attırıcı özelliğe sahiptir. Yüksek kaliteli malzemelerden üretilmiş olan ürün, özel içeriği sayesinde kilo vermeye yardımcıdır. Eşsiz çekirdeklerin öğütülmesiyle oluşan kahve, orta serttir. Çözünebilir formda olan ürünün içeriğinde metilksantin bulunur. Homm Vita guarana 30 adet yağ yakan kahve, yapımı sırasında kimyasal işleme maruz kalmaz. Yapısında bulunanan bu etken madde yağ yakımı hızlandırmaya yardımcıdır. Ürün paketi her biri 2 gram olmak üzere 30 adet tek kullanımlık kahveden oluşur. Söz konusu içeceğin içeriğindeki guarana özü oranı %7.5'tir. Kapağı açıldıktan sonra güzel kokusuyla kahve tutkunlarının kalbini kazanan içecek, yağ yakıcı özelliği sayesinde beğeni toplamayı başarır.

Homm Vita Guarana Kahve Ne için Kullanılır?

Kahve sevenlerin çoğu ürünü enfes bir kokusu ve lezzeti olduğu için tüketir. Bazı kullanıcılar söz konusu içecekten aldıkları zevki farklı yollarla daha yararlı hâle getirmek isteyebilir. Homm Vita Guarana 30 adet metabolizma hızlandıran kahve, kilo vermeyi destekleyen bir içeriğe sahip olduğundan kullanıcıların beklentisini karşılamayı başarır. Vücutta yağ yakımını hızlandırıp ödem attırmaya yardımcı olan ürün, yararlı özellikleri sayesinde sıklıkla kullanılır. Güne bir fincan guarana kahve ile başlamak yorgunluğu azaltarak daha enerjik olmanızı sağlayabilir. Sporcular da dahil pek çok kullanıcı günde bir fincan kahve tüketiminin en popüler yağ yakma yöntemlerinden biri olduğunu düşünür. Kilo vermek için yaptığınız egzersizlerin etkisini arttırmak amacıyla bu kahveyi günde 1 kere tüketebilirsiniz. Zayıflatıcı etken maddeler içeren ürünü, hamilelerin ve hipertansiyonu olanların kullanması uygun değildir. Trendyol'dan kolaylıkla satın alacağınız kahveyi, etkisini görebilmek için düzenli olarak tüketebilirsiniz.