Honda Antrac 200 Honda 6.5 Hp İpli Benzinli Çapa Makinesi

6.879 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Honda Antrac 200 Honda 6.5 Hp İpli Benzinli Çapa Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ereyon Satıcı Ünvanı: EREYON ELEKTRONİK TİCARET VE SANAL MAĞAZACILIK HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0354034517500018 Vergi Kimlik Numarası: 3540345175
    Bu ürün Ereyon tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Tip Benzinli
Geri Bildirim Ver

Honda Antrac 200 Honda 6.5 Hp İpli Benzinli Çapa Makinesi

Tarlalarda, seralarda rahat bir şekilde kullanılabilen çapa makineleri, tarım işleri yapan kişiler tarafından sık sık tercih edilir. Siz de işlerinizi kolaylaştırmak istiyorsanız Honda Antrac 200 Honda 6.5 Hp i̇pli benzinli çapa makinesi kullanmaya başlayabilirsiniz. Kısa sürede tarlada ot yolma işlemini tamamlayabilir ve tarla işlerini zahmetsiz şekilde tamamlayabilirsiniz. Honda markasının üretimi olan bu kullanışlı çapa makinesi, benzinli olarak çalışır. Benzinli şekilde çalıştığından kullanım sırasında sürücünün rahat etmesini sağlar. Sallanma ve titreme gibi olumsuz durumları minimize ederek rahatça kullanabileceğiniz özelliklere sahiptir. Honda GX200 motor özelliği sebebiyle araç sıklıkla tercih edilir. 6.5 HP güç değeri ile işlerinizi kolayca tamamlayabilirsiniz. Pek çok avantajlı özelliğe sahip ürün sayesinde tarla işlerinizi kesintisiz şekilde devam ettirebilirsiniz.

  • Benzinli kullanım
  • Konforlu sürüş
  • Geniş çapa

Kaliteli Benzinli Çapa Makinesi Fiyatı

Kaliteli Benzinli Çapa Makinesi Fiyatı

Honda Antrac 200 Honda 6.5 Hp i̇pli benzinli çapa makinesi fiyatı belirlenirken ürünün Honda GX200 motoru ve 6.5 HP gücü gibi özellikler dikkate alınır. Kullanım sırasında konforu ve işlemin kolayca tamamlanmasını etkileyen bu özellikler tarla işlerinizi halletmeniz açısından önemlidir. Cebri hava soğutma sistemine sahip olan ürün sayesinde çapalama işini hızlıca tamamlayabilir ve aynı zamanda aracın motorunun zarar görmesini engelleyebilirsiniz. Saatte 230 gram yakıt tüketimi yapan cihaz, benzinden tasarruf etmenize olanak verir. Siz de işlerinizi hızlıca halledebilmek ve aynı zamanda tasarruf etmek istiyorsanız bu aracı tercih edebilirsiniz. 3.1 litre yakıt depo kapasitesi olan aracın deposu sizi uzun süre idare eder bu sayede sürekli benzin doldurma derdi olmadan işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Aracı sera gibi mekanlarda gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Kullanışlı Honda Antrac 6.5 Hp Çapa Makinesi

Kullanışlı Honda Antrac 6.5 Hp Çapa Makinesi

Honda Antrac 200 Honda 6.5 Hp i̇pli benzinli çapa makinesi yorumları aracın konforlu kullanımına odaklanır. Yerli üretim olan bu cihaz kullanım sırasında sürücünün rahat etmesini sağlar. Kısa sürede çapa işlemini tamamlar ve rahatsız edici titremelerin minimize edilmesine de yardımcı olabilir. 94 cm çapa genişliğine sahip olan ürün kullanım sırasında yüksek performans göstererek beklentilerinizi karşılayabilir. Yağ banyolu hava filtresi olduğundan kullanım sırasında rahat etmenizi sağlar. İpli çalıştırma sistemine sahip olduğundan oldukça pratik olarak kullanılabilir. Kuru kronik tipli debriyaja ve 3.1 litre yakıt depo kapasitesine sahiptir. Benzinli çalışmasının yanı sıra ürünün boyutları 1150 x 143 x 940 cm olarak üretilir. Çalışma genişliği minimum 660 min, maksimum ise 940 watt şeklindedir. Avantajlı özelliklere sahip pratik ürünü kullanarak siz de işlerinizi kolaylaştırabilirsiniz.

Benzinli Honda Çapa Makinesi Özellikleri

Benzinli Honda Çapa Makinesi Özellikleri

Honda benzinli çapa makinesi sayesinde siz de çapa, ot yolma gibi zorlu tarla işlerini oldukça kolay bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Kullanım sırasında size kolaylık sağlayan araç, benzin ile rahatça kullanılabilir. İpli çalıştırma sistemi sayesinde rahat bir şekilde çalıştırabilirsiniz. Yüksek performans sağlayan Honda motoru ile işlerinizi hızlandırır ve düşük yakıt tüketimi sağlar. Az yakıt harcadığından araç aynı zamanda tasarruf etmenizi de sağlar. Geniş servis ağına sahip olan cihaz kaliteli materyallerden üretildiğinden uzun süre kullanılabilecek şekilde dayanıklı bir yapıya sahiptir. Kumanda telleri üzerinde özel muhafaza alanları bulunduğundan kablolar uzun süre kullanılabilir. Gidon sağa ve sola 27 derece ayarlanabilir bu sayede gerekli olan her alanda rahatça araçtan faydalanabilirsiniz. Titreşim önleyici takozlar sayesinde konforlu kullanım sağlayan ürünü Trendyol’dan kolayca satın alabilirsiniz.