9
Çamaşır Makinesi kategorisinde
en çok satılan 9. ürün

Hoover H3WS 292DE/1-17 9 Kg Nfc Bağlantılı 1200 Devir Çamaşır Makinesi

12.229 TL
D
Ürün Bilgi Formu >
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
12.967,90 TL12.299 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
12.199 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
13.000 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
13.430 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Hoover H3WS 292DE/1-17 9 Kg Nfc Bağlantılı 1200 Devir Çamaşır Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Electrovitrin Satıcı Ünvanı: HAZAR BİLİŞİM PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0460105422400001 Vergi Kimlik Numarası: 4601054224
    Bu ürün Electrovitrin tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 9 kg yıkama kapasitesi 1200 devir/dk. Sıkma hızı D enerji verimlilik sınıfı Hoover one touch (nfc) teknolojisi Ac motor Programlar: Pamuklu Eco 40-60 20 °c Karışık kumaşlar Yünlü ve elde yıkama Narin bakımı Spor Koyu renkliler Anti-Alerji Hızlı bakım 14'-30'-44' Pamuklu bakımı 59' Kg modu 24 saate kadar gecikmeli başlatma Beyaz gövde, beyaz kapak Paslanmaz çelik tambur Elektronik denge kontrolü Köpük önleme sistemi Kapak güvenlik kilidi Ürün boyutları (gxyxd)(mm): 600x850x530

Ürün Özellikleri

  • Maksimum Sıkma Devri 1200 d/dk
  • Kurutma Özelliği Yok
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Var
  • Garanti Süresi 3 Yıl
  • Genişlik 64 cm
  • Derinlik 67 cm
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Kapasite 9 kg
  • Renk Beyaz
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
  • Yükseklik 87 cm
Geri Bildirim Ver

Hoover H3ws 292de/1-17 9 Kg Nfc Bağlantılı 1200 Devir Çamaşır Makinesi

Hoover H3WS 292DE/1-17 9 kg NFC bağlantılı 1200 devir çamaşır makinesi evlerde kişisel kullanım için tasarlanmış bir üründür. Cihaz, zahmetsiz şekilde çamaşır yıkamak için gerekli teknolojik özelliklere sahiptir. Hoover çamaşır makinesi sahip olduğu teknik özelliklerinin yanı sıra modern tasarımı ile de dikkat çeker. Ürün beyaz rengi ve şık tasarımı sayesinde kullanıldığı alanın dekorasyonuna kolaylıkla uyum sağlar. Çamaşır makinesi kullanılabilir hâle gelmek için bir montaj işlemine ihtiyacı duyar. Üretici firmanın ürün için ücretsiz kurulum hizmeti bulunur. Ayrıca Hoover çamaşır makinesi 3 yıl garanti süresine de sahiptir. Bu süre içerisinde gerçekleşen arızalarda kullanıcılar ürünün teknik servis hizmetinden faydalanabilir.

  • 1200 devir sıkma gücü
  • 9 kg yıkama kapasitesi
  • NFC bağlantı özelliği

Hoover 9 Kg Nfc Bağlantılı Çamaşır Makinesi Özellikleri

Hoover 9 Kg Nfc Bağlantılı Çamaşır Makinesi Özellikleri

Hoover H3WS 292DE/1-17 9 kg çamaşır makinesi kaliteli malzemeler kullanılarak tasarlanır. Ürünün tamburunda paslanmaz çelik malzeme tercih edilir. Bu sayede çamaşır makinesinin uzun ömürlü kullanımı mümkündür. Ürün; 89 cm yükseklik, 65 cm genişlik ve 60 cm derinlik ölçülerine sahiptir. Ağırlığı ise 65 kg'dır. Sahip olduğu bu ölçüler sayesinde evlerde çamaşır makineleri için ayrılmış alanlara kolayca uyum sağlayabilir. Çamaşır makinesinin yıkama kapasitesi 9 kg, sıkma kapasitesi ise 1200 devirdir. Bu sayede Hoover H3WS 292DE/1-17 9 kg çamaşır makinesi kullanıcılara yüksek performanslı bir temizleme sunar. Ürünün ön kısmında geniş bir LED ekran yer alır. Kullanıcılar bu LED ekran üzerinden yapmış oldukları program tercihi ve kalan yıkama süresi gibi bilgileri rahatlıkla görebilir.

Hoover 9 Kg Çamaşır Makinesi Program Seçenekleri Nasıldır?

Hoover 9 Kg Çamaşır Makinesi Program Seçenekleri Nasıldır?

Hoover H3WS 292DE/1-17 çamaşır makinesi, çamaşır yıkama işini çok daha kolay hâle getirecek çeşitli program seçeneklerine sahiptir. Ürünün toplam 16 adet programı bulunur. Kullanıcılar bu programlar sayesinde karmaşık ısı, sıcaklık ve sıkma ayarları yapmaya gerek duymadan kıyafetlerini derinlemesine temizleyebilir. Çamaşır makinesinin pamuklu, yünlü ve sentetik gibi farklı kumaş türlerine özel program tercihleri bulunur. Bu programlar sayesinde makine, kumaş türüne en uygun ısıyı kendisi belirleyerek kumaşların zarar görmeden temizlenmelerini sağlar. Ürünün ayrıca anti-alerji programı da mevcuttur. Bu program alerjik, hassas bünyeli kişilerin ve bebeklerin çamaşırlarının yıkanması için idealdir. Ürünün sahip olduğu bir diğer program tercih ise hızlı yıkamadır. Hızlı yıkama programı sayesinde makine, çamaşır yıkama işlemini oldukça kısa bir süre içerisinde tamamlar.

Hoover 9 Kg Nfc Bağlantılı Çamaşır Makinesi Kullanışlı mı?

Hoover 9 Kg Nfc Bağlantılı Çamaşır Makinesi Kullanışlı mı?

Hoover H3WS 292DE/1-17 9 kg NFC bağlantılı 1200 devir çamaşır makinesi sahip olduğu çeşitli teknik özellikler sayesinde oldukça kullanışlı bir üründür. Ürün geniş yıkama kapasitesi sayesinde geniş ailelerin kullanımı için de uygundur. Kullanıcılar, çamaşır makinesinin geniş iç kapasitesi sayesinde tek seferde tüm çamaşırlarını yıkayabilir. Ürün ayrıca battaniye nevresim ve yastık gibi büyük ölçekli ürünlerin temizlenmesi için de uygundur. Çamaşır makinesini daha kullanışlı hâle getiren özellikleri arasında programlar seçenekleri de bulunur. Ürünün 24 saate kadar gecikmeli yıkama başlatma özelliği mevcuttur. Bu sayede yıkama zamanını ayarlayarak evde olmadığınız zamanlarda dahi çamaşırlarınızın yıkanmasını sağlayabilirsiniz. Dilerseniz Trendyol'da yer alan Hoover H3WS 292DE/1-17 9 kg NFC bağlantılı 1200 devir çamaşır makinesi yorumlarını inceleyerek ürünün temizleme performansı ve kullanışlılığı ile ilgili kullanıcı değerlendirmelerine ulaşabilirsiniz. Çamaşır yıkamayı keyifli bir işe dönüştüren bu ürünü Trendyol üzerinden güvenli ödeme ile kolaylıkla satın alabilirsiniz.