3
Kurutma Makinesi kategorisinde
en çok ziyaret edilen 3. ürün

Hoover NDEH9A2TCBEXS-17 A++ 9 Kg Wi-fi Bluetooth Bağlantılı Isı Pompalı Kurutma Makinesi

13.859 TL
A++
Ürün Bilgi Formu >
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (16)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
13.875 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
13.879 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
14.009 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
14.179 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Hoover NDEH9A2TCBEXS-17 A++ 9 Kg Wi-fi Bluetooth Bağlantılı Isı Pompalı Kurutma Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Denkel Satıcı Ünvanı: DENKEL İLETİŞİM HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0292040041000013 Vergi Kimlik Numarası: 2920400410
    Bu ürün Denkel tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hoover kurutma makinesi 9 bakım döngüsü seti sunar. Böylece kıyafetlerinizin ilk günkü formunu zahmetsiz bir şekilde uzun süre koruması mümkün olur.
  • 9 kg kurutma makinesi geniş kapasitenin yanı sıra kolay taşınabilir su tankına sahiptir. Su tankı şeffaf yapısı sayesinde biriken su seviyesini görmeyi kolaylaştırır.
  • Yüksek kurutma performansı ile öne çıkan Hoover kurutma makinesi 9 kg, 16 farklı programı sayesinde farklı kumaşları optimum seviyede ısı ile kurutabilmeyi sağlar.
  • A++ kurutma makinesi enerjiyi verimli bir şekilde kullanarak tasarruf edilmesine yardımcı olur.
  • Kurutma makinesi kırışık önleme işlevi sayesinde çamaşırları çok daha kolay bir şekilde ütülemeye yardımcı olur. Ek olarak çamaşırların dokusunu göz önünde bulundurarak uygun kurutma programını seçen Auto Care teknolojisine sahiptir.
  • Hoover NDEH9A2TCBEXS-17 A++ 9 kg kurutma makinesi beyaz renk avantajıyla kullanıma sunulur ve her türlü dekorasyona uyum sağlayabilir.
  • Wifi kurutma makinesi akıllı telefonlar ile bağlantı kurabilir. Bu sayede kurutma makinesini uzaktan kolay bir şekilde kontrol edebilirsiniz.
  • Pompalı kurutma makinesi ile ütü kuruluğu, dolap kuruluğu, askı kuruluğu ve ekstra kuru olarak sunulan 4 farklı kurutma modu arasından ihtiyacınıza uygun olanı tercih edebilirsiniz.
  • Hoover NDEH9A2TCBEXS-17 A++ 9 kg kurutma makinesi işlevsel ayakkabı kurutma rafı ile ayakkabıları nazik bir şekilde kurutabilir.

Ürün Özellikleri

  • Kurutma Teknolojisi Isı Pompalı
  • Maksimum Kurutma Kapasitesi 9 kg
  • Garanti Süresi 3 Yıl
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Var
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Genişlik 60 cm
  • Renk Beyaz
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
  • Derinlik 59 cm
  • Yükseklik 85 cm
Geri Bildirim Ver

Hoover NDEH9A2TCBEXS-17 A++ 9 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Isı Pompalı Kurutma Makinesi

Hoover NDEH9A2TCBEXS-17 9 kg kurutma makinesi yardımı ile kıyafetleri temizleme rutinini zahmetsiz hale getirebilirsiniz. Geniş iç hacmi, programlama seçenekleri, hassas kurutma ayarları ile size geliştirilmiş kurutma teknolojisi sunar. Bu sayede yıkanan çamaşırlar makinede hızla kurutulurken gündelik işlerinize istediğiniz gibi zaman ayırabilirsiniz. Kurutma makinesi yüksek teknolojisi sayesinde A++ enerji seviyesinde verimli ve tasarruflu bir kurutma işlemi sağlar. Böylelikle zaman tasarrufunun yanı sıra enerji tasarrufu da sunar. 9 kilograma kadar taşıma kapasitesi ile giysilerinize geniş alanda hassas ve özenli bir bakım yapar. Farklı kumaş türlerine yönelik 15 farklı programa, 4 farklı kurutma seçeneğine ve kırışıklık önleyici sisteme sahip olan Hoover çamaşır kurutma makinesi kıyafetlerinizi güvenilir şekilde temizlemeniz için donanımlı bir yardımcıdır.

  • 9 kg'lık kapasite
  • İdeal boyutlar
  • Uzaktan kontrol imkanı

Hoover 9 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi Özellikleri

Hoover 9 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi Özellikleri

Hoover NDEH9A2TCBEXS-17 A++ 9 kg Wi-Fi + Bluetooth bağlantılı ısı pompalı kurutma makinesi önden yüklemeli tasarıma ve dijital ekrana sahip donanımlı bir üründür. 42 kg ağırlıktaki makine beyaz renkte şık bir görünüme sahiptir. Modelin genişliği 60, yüksekliği 85 ve derinliği 59 cm'dir. 9 kg taşıma kapasitesine sahip makinede 4 farklı kurutma derecesi seçeneği bulunur. Ütü, askı, dolap ve ekstra ayar seçenekleri ile 4 ayrı kurutma seçeneği sunar. Bu sayede ihtiyacınıza göre farklı kumaş türlerine özel işlem uygulayabilirsiniz. Hassas ayarda özenle kurutulan giysileriniz yeniliğini korur. Hayatınızı kolaylaştıran Hoover marka çamaşır kurutma makinesi, spor ayakkabılarınızı kurulayabilmeniz için de ayrıca ayakkabı taşıma rafına sahiptir. Kirlenmiş ayakkabılarınızı bu raf sayesinde nazik ve verimli bir şekilde zahmetsizce kurutabilir, zamandan ve enerjiden tasarruf sağlayabilirsiniz.

Hoover Isı Pompalı Kurutma Makinesi Avantajları

Hoover Isı Pompalı Kurutma Makinesi Avantajları

Hoover marka uzaktan kontrollü çamaşır kurutma makinesi sahip olduğu Wi-Fi ve Bluetooth özelliği ile cihazın yanında olmasanız dahi erişim sağlayıp kurutma işlemine müdahale edebilirsiniz. Akıllı telefonunuz yardımı ile uzaktan açma, kapama ve ek program kullanımı sağlayabilirsiniz. Hoover NDEH9A2TCBEXS-17 A+++ 9 kg kurutma makinesi beyaz geliştirilmiş farklı programları ile spor, pamuk, sentetik, yün gibi farklı kumaşlarınıza doğru kurutma işlemi uygular. Tamburun çalışma sistemi giysileri güçlü mekanik titreşimlerden koruyarak hassas ayarda hareket ettirir. Ayrıca makine anti alerji programına sahiptir. Hoover 9 kg çamaşır kurutma makinesi anti alerji sistemi ile işlem esnasında giysilerinizi türlü toz, polen gibi kalıntılardan da arındırır. Auto Care akıllı programlama özelliği sayesinde kıyafetlerinizin ağırlık ve doku özelliğine göre uygun kurutma programı otomatik olarak ayarlanabilir.

Üstün Hoover 9 kg Kurutma Makinesi Teknolojisi

Üstün Hoover 9 Kg Kurutma Makinesi Teknolojisi

Hoover NDEH9A2TCBEXS-17 Aqua Vision teknolojisi ile kapakta bulunan 5 litrelik yüksek hacimli tankta biriken su yeniden kullanılabilir hale getirilir. Tankın tasarımı sayesinde su seviyesini rahatça görebilirsiniz. Sıfır su atığı özelliği ile çamaşırlarınızı çevreye saygılı, tasarruflu ve verimli bir şekilde temizleyip kullanım ömrünü uzatabilirsiniz. Ayarlanabilir başlangıç zamanı ile makineyi tercih ettiğiniz zamana ayarlayabilir, süreci kontrol edebilirsiniz. Etiket tanıma ve sanal dolap teknolojisi sayesinde giysilerinizin etiketini taratıp yapay zeka ile bir düzenleme yapabilirsiniz. Bu sayede sanal gardırop oluşturabilir ve bunu sorunsuz bir şekilde yönetebilirsiniz. Bir veya birden fazla etiket tarattığınız takdirde sanal gardırobunuzdan seçtiğiniz kıyafetleriniz için doğru kurulama işlemini otomatik olarak seçebilirsiniz. Geliştirilmiş yüksek teknolojisi ile konforlu kullanım koşullarına sahip olan bu ürüne Trendyol üzerinden hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşabilirsiniz. Dilerseniz Hoover NDEH9A2TCBEXS-17 yorumlarına göz atarak ürün hakkında daha detaylı fikir edinebilirsiniz.