Hopla Sprey Krem Şanti (250 GR)

149 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
164,99 TL
Kurumsal Fatura
170,70 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Hopla Sprey Krem Şanti (250 GR)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: JJ HoReCa Tedarik Satıcı Ünvanı: CAN GÜNGÖRDÜ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4380484641
    Bu ürün JJ HoReCa Tedarik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • HOPLA SPREY KREM ŞANTİ (250 GR)

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 250 - 500 gr
  • Ek Özellik Organik
Geri Bildirim Ver

Hopla Sprey Krem Şanti 250 ml

Hopla sprey krem şanti 250 ml, müşterilere pek çok farklı gıda ile birlikte kullanabileceği pratik bir lezzet sunar. İyice çırpıldıktan sonra sprey şişelerine doldurulan ürün, pişirdiği gıdanın lezzetini neredeyse hiç çaba harcamadan katlamak isteyen kişilerin tercihidir. Kullanmadan önce özel bir hazırlık gerektirmeyen bu seçenek, mutfak konusunda bilgisi olmayan kişilerin de rahatla kullanabilecekleri bir üründür. Yemek yapmaya yeni başlayan, pastacılığa merakı olan ya da sadece içececeğine güzel bir tat katmak isteyen kişiler çoğu zaman bu şantiyi kullanırlar. Doğal içerikli bitkisel özüyle dikkat çeken ürün, hafif ve serinletici bir lezzet sunar. Kolesterol muhteviyatı azaltılarak daha sağlıklı bir içerik ile müşterileri memnun eder. Siz de sprey krem şanti kullanmak istiyorsanız bu ürünü tercih edebilirsiniz.

  • Azaltılmış kolesterol muhteviyatı
  • Bitkisel özlü hafif lezzet
  • Kolay kullanım

Hopla Sprey Krem Şanti 250 ml Kullanım Alanları

Hopla Sprey Krem Şanti 250 ml Kullanım Alanları

Hopla markasına ait bu ürünü kahvelerin üzerine sıkarak da kullanabilirsiniz. Çalkalanarak kullanılan ürün, kahve yüzeyinde durur. Hem soğuk hem de sıcak kahvelerde tercih edebilirsiniz. Besini sıktıktan sonra kahvenin üzerini toz ürünlerle süslemek de kolaylaşır. Hopla sprey krem şanti, meyve salatası hazırlamayı seven müşterilerin de sevdiği bir üründür. Meyve salatasını daha da lezzetli hale getirmek için kullanılır. Dondurmaların üzerini süslemek için de kullanılan sprey şanti sıcak çikolata gibi farklı içeceklerin süslemesinde dahi tercih edilebilir. Pankek ile yapılan kişiye özel pastalarda da kullanılabilen ürün, pastacılık alanında kendisini geliştirmek isteyen kişilerin tercihidir. Gıdalara hızlı ve kolay şekilde lezzet kattığı için müşterilerin sıklıkla tercih ettiği bir üründür. Krem şanti yapmak için vaktiniz yoksa ve ferahlatıcı bir lezzetin hazır bulunmasını istiyorsanız bu ürünü deneyebilirsiniz.

Hopla Sprey Krem Şanti 250 ml Yorumları

Hopla Sprey Krem Şanti 250 ml Yorumları

Hopla krem şanti, farklı amaçlar kapsamında sıklıkla tercih edilen bir üründür. Pratik kullanımıyla çalışan ve mutfakta geçirecek çok fazla zamanı olmayan kişilerin beğenisini toplar. Açıldıktan sonra buzdolabında muhafaza edilen ürün, her daim kullanıma hazır olmasıyla da dikkat çeker. Şantiyi kullanmak için buzdolabından çıkarıp çalkalamak ve sıkmak yeterli olur. Aniden gelen misafir için hazırlığı olmayan, canı tatlı isteyen veya kahvesini krema benzeri lezzetler eklemeden içmek istemeyen kişilerin de çoğu zaman yöneldiği bir üründür. Hopla sprey krem şanti 250 ml yorumları içerisinde özellikle şantinin taze, ferahlatıcı ve hafif lezzetine övgüler yapılır. Hazırladıkları pasta ve tatlıları güzel bir sunum ile misafirlerine ikram etmek isteyen kişiler de bu krem şantiyi kullanırlar. Siz de lezzetli içeriğe sahip olan sprey şantiyi keyifle kullanabilirsiniz.

Hopla Sprey Krem Şanti 250 ml Fiyatı

Hopla Sprey Krem Şanti 250 ml Fiyatı

Hopla markasına ait ürün, sprey şişesinde satılır. Fiyatı ile farklı bütçelere hitap eder. Hopla krem şanti 250 ml fiyatı açısından da son derece avantajlıdır. Üstelik pasta ve kek yapımında da tasarruf sağlar. Kullanım öncesinde bir hazırlık gerektirmediği için canınız ne zaman krem şanti tüketmek isterse saniyeler içinde hazır hale gelir. Bu seçenek, son derece hafif bir lezzet sunar. Aynı zamanda tüketime hazır halde sunulur. Süslemelerde, pastalarda, içeceklerde ve daha pek çok alanda kullanılabilen ürün, kısa süre içinde lezzete hızla ulaşmak isteyen kişiler tarafından tercih edilir. Ürünü çalkalayıp sıktığınız anda köpük kıvamlı ve lezzetli krem şantiye ulaşırsınız. Bitkisel içerikli, hafif ve serinletici bir sprey krem şanti arayışındaysanız siz de bu ürünü Trendyol üzerinden sunulan avantajlı fiyatlara satın alabilirsiniz.