Horus Nefertem Afrodizyak Etkili Erkek Aphrodisiaque Edp 100 Ml Parfüm

999,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Horus Nefertem Afrodizyak Etkili Erkek Aphrodisiaque Edp 100 Ml Parfüm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Buhara Shop Satıcı Ünvanı: BUHARA SHOP E-TİCARET GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0188091200300001 Vergi Kimlik Numarası: 1880912003
    Bu ürün Buhara Shop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karşı konulamaz, reddedilemez ve vazgeçilemez olmak isteyen erkeklerin yegâne tercihi olan afrodizyak parfüm, teninize mükemmel uyum sağlayıp, sizi çevrenizdeki kadınların odak noktası haline getirecek.
  • Üst nota: Bergamot, şeftali çiçeği, hindistan cevizi,
  • Orta nota: Amber, vanilya, kaşmir, yasemin ve menekşe
  • Alt nota: Şam gülü, armut çiçeği
  • Tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun olarak üretilmiş olan afrodizyak’ın kalıcılığı kıyafette iki gün, tende ise on iki saattir.
  • Ürün özel çantası ile gönderilmekte olup, paketin ilk defa sizin tarafınızdan açılacağını ve orijinal olduğunu garantileyen dış bandrole sahiptir.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 100 ml
  • Koku Türü Çiçeksi
Geri Bildirim Ver

Horus Nefertem HRSAFR Aphrodisiaque Edp 100 ml Afrodizyak Etkili Erkek Parfüm

Parfümler, hemen her yaştan kişi tarafından kombinlerin tamamlayıcısı olarak kullanılan kozmetik ürünlerdir. Horus Nefertem Aphrodisiaque EDP 100 ml afrodizyak etkili erkek parfüm, özel içeriğiyle kullanıcısını memnun etmeyi hedefler. Bahsi geçen ürün, Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından onaylanmış bir markaya aittir. Tüm cilt tiplerine uygun bir yapısı vardır. Bu sayede güvenle kullanılabilir. Horus Nefertem Aphrodisiaque EDP 100 ml olarak şişelenir. Böylece kolaylıkla çantada taşınabilir. Ürünün, şişeyi tam olarak saran kaliteli bir kutusu bulunur. Hoş görüntüsü olan bu siyah kutu, oldukça işlevseldir. Siyah ve altın sarısı tonlarına sahip üst yüzeyi, kullanan kişiye kendini özel hissettirir. Ürün, dikkatleri üzerinize çekmenizi sağlar.

  • 100 ml afrodizyak etkili erkek parfüm
  • Güçlü formüle sahip özel koku
  • Kalıcılığı 2 gün boyunca süren EDP ürün

Horus Nefertem Aphrodisiaque 100 ml Erkek Parfümünün İçeriği Nedir?

Horus Nefertem Aphrodisiaque 100 ml Erkek Parfümünün İçeriği Nedir?

Horus Nefertem Aphrodisiaque EDP 100 ml afrodizyak etkili erkek parfüm, farklı aromalara ve koku notalarına sahiptir. Ürünün alt, üst ve orta nota olarak sıralanan üç farklı esansı bulunur. Alt nota, şam gülü ve armut çiçeği içerir. Orta notanın içinde amber, vanilya, kaşmir, yasemin ve menekşe gibi çiçeksi kokular ağırlıktadır. Üst nota olarak nitelenen tepe noktası ise bergamot, hindistan cevizi ve şeftali çiçeği özlerinden elde edilir. Bu afrodizyak etkili koku, güçlü bir formüle sahiptir. Onaylı içeriği hemen her cilt tipi için uygundur. Gece ve gündüz kullanıma imkân tanıyan bu ürünün keskin ve kalıcı bir kokusu vardır. Ürün, özel çantasıyla birlikte gönderilir. Bahsedilen parfümün orjinal olduğunu, şişenin dışındaki barkodu ve bandrolü kanıtlar.

Horus Nefertem Afrodizyak Etkili Erkek Parfümü Kimlere Hitap Eder?

Horus Nefertem Afrodizyak Etkili Erkek Parfümü Kimlere Hitap Eder?

Horus Nefertem Aphrodisiaque EDP 100 ml, kadınların gözdesi olmak isteyen erkeklere hitap eder. Söz konusu parfüm, kullanıldığı andan itibaren girilen ortamda bakışların size çevrilmesine olanak tanır. Benzersiz bir aroması olan Horus Nefertem Aphrodisiaque erkek parfümü, tene mükemmel uyum sağlayan bir yapıya sahiptir. Takım elbisenin ya da günlük kıyafetin üstüne sıkılabilir. Bu sayede, kendinize has bir koku yaymanıza olanak tanır. Yoğun kokulu bir parfüm olduğu için buluşmalar ve özel günlerde büyük oranda tercih edilir. 0.54 kg ağırlığı ve 100 ml boyutuyla sık seyahat eden kişiler için ideal bir kullanım sunar. Özel bir çantası olduğu için, elde taşınırken de şık görünmenizi sağlar. Bahsi geçen bu ürün, girdiğiniz ortamda bulunan kişilerin odak noktası olmanıza yardım eder.

Horus Nefertem Afrodizyak Etkili Erkek Parfümünün Kokusu Nasıldır?

Horus Nefertem Afrodizyak Etkili Erkek Parfümünün Kokusu Nasıldır?

Horus Nefertem Aphrodisiaque EDP 100 ml içeriğiyle oldukça kaliteli bir üründür. Yoğun bir kokusu bulunan bu ürün sıvısı, az kullanımda bile oldukça kalıcıdır. Çiçeksi ve meyveli karışık bir esansı olan bu ürün afrodizyak etkilidir. Bu sayede kullanan kişiye çekici bir görünüm kazandırır. Kıyafette 2 gün kalıcı olduğu için uzun süre hoş kokmanıza olanak tanır. Tende 12 saat boyunca koku yayabilen bu ürün, hemen her mevsim kullanılır. Sadece çok sıcak ve nemli günlerde fazla sıkılmaması tavsiye edilir. Horus Nefertem Aphrodisiaque EDP 100 ml erkek parfüm, erkeklerin beklentilerini karşılayan bir aromaya sahiptir. Daha fazla bilgi almak ve kullanıcı deneyimlerinden faydalanmak için Horus Nefertem Aphrodisiaque EDP 100 ml erkek afrodizyak etkili parfüm yorumlarına göz atabilirsiniz. Sevdiklerinize ya da kendinize hediye almak için hızlı bir şekilde bu ürünü Trendyol’dan uygun fiyatlarla sipariş edebilirsiniz.