HOT WHEELS Fyj44 , Monster Trucks 1:64 Arabalar

239 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (30)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
249,90 TL
Kurumsal Fatura
239 TL186,90 TL
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
216,90 TL
Kargo Bedava
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

HOT WHEELS Fyj44 , Monster Trucks 1:64 Arabalar

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Wise Satıcı Ünvanı: TD YÖNETİM VE KURUMSAL FİNANSMAN DANIŞMANLIK HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0833051409000014 Vergi Kimlik Numarası: 8330514090
    Bu ürün Wise tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hot Wheels Monster Trucks 1:64 ölçekli araçlar, yolların hakimi ve mücadelelerin galibi olmak için geliştirilmiş, tüm zamanların en güçlü araçlarıdır. DEV tekerlekleriyle kafa kafaya mücadeleye her zaman hazırdır. Her araç bir koleksiyon tekerleğiyle birlikte gelir, ayrıca paketlerde her bir aracın eğlenceli hikayesini yansıtan adı, türü, gücü, benzersiz çarpışma gücü ve motor-vasyon özellikleri gibi bilgiler yer alır. Her biri ayrı olarak satılır ve stoklarla sınırlıdır. Renkler ve süslemeler çeşitlilik gösterebilir. Ambalaj Yükseklik cm: 16,50 Genişlik cm: 14,00 Derinlik cm: 6,80

Ürün Özellikleri

  • Paket İçeriği Tekli
  • Yaş 3+ Yaş
  • Piller Kutuya Dahil Mi? Hayır
  • Pil ile mi çalışır? Hayır
  • Renk Yeşil
Geri Bildirim Ver

Hot Wheels FYJ44, Monster Trucks 1:64 Arabalar

Oyuncaklar çocukların psikolojik, psiko-sosyal ve bilişsel gelişimlerine katkıda bulunur. Ayrıca oyuncaklar, çocukların hayal gücünü geliştirerek yaratıcılıklarını ortaya çıkarır. Hayal etmenin sınırlarını zorlayan Hot Wheels FYJ44 Monster Trucks 1:64 arabalar ile çocuklarınızın renkli dünyasına eğlenceli dokunuşlar yapabilirsiniz. Ürün, birbirine benzeyen ama farklı özellikler barındıran arabalarıyla dikkat çeker. Her tercih için asortili araç seçeneği bulunan ürün, dev tekerlekli araçlarıyla göz alır. Böylece yolların hakimi ve yapılan mücadelenin galibi olmak isteyen çocukların güçlü arabaları olur. Yeni hikayeler kurabileceğiniz bu arabaların dev tekerlekleri bulunur. Kafa kafaya yapılan mücadelenin keyfini çıkarmanız için oyuncak Hot Wheels arabalar devasa tekerlekleriyle göz kamaştırır. Benzersiz macera serüvenleri, renkli oyuncaklar ve bir dolu hayal gücüyle yaratıcılığınızı ortaya çıkarır. Ayrıca ürünlerdeki çeşitlilik ile birlikte koleksiyonunuzu genişletebilirsiniz.

  • Dev tekerlekler
  • Hayal gücü
  • Koleksiyon

Hot Wheels Monster Trucks Araba Özellikleri

Hot Wheels Monster Trucks Araba Özellikleri

Koleksiyonerler ve oyuncak arabalarla oynamaya tutkun olanlar Hot Wheels FYJ44 tercih eder. Oyuncak arabaların devasa tekerlekleriyle oyun oynamanın eşsiz keyfine erişirsiniz. Oyuncak Hot Wheels FYJ44 Monster Trucks arabalar 1:64 ölçeklidir. Hayal dünyanızda farklı heyecanları deneyimlemeniz ve yolların hakimiyetini elde etmenizi sağlayan devasa tekerlekleri ile kafa kafaya yapılan mücadelelerin keyfini çıarabilirsiniz. Her bir arabanın ölçüsü 10 cm iken oyuncakların 0,137 kg ağırlığı bulunur. Oyuncak arabaların bulunduğu kutu ölçüleri 14 x 7 x 16,5 cm ebatlarındadır. Ayrıca her pakette ayrı satılan ürün, serideki Dodge Charger R/T, Loco Punk, Hotweiler, Darth Vader, Spongebob, Zombie Urex, Dem Derby, V8 Bomber, Deliveny, Squarenpants, Psyco Delic ve Shark Wireak gibi çeşit çeşit araç skalası sunar. Böylece tüm seriyi biriktirebilir ve koleksiyonunuzu genişletebilirsiniz.

Hot Wheels Monster Trucks Araba Yorumları

Hot Wheels Monster Trucks Araba Yorumları

Oyuncak arabalarla oynamak bir tutkudur. Bu nedenle Hot Wheels’ın geliştirdiği devasa tekerlekleri bulunan arabalar hayal gücünüzün sınırlarını zorlar. Çeşitlilikleri ile göz kamaştıran ürünlerle koleksiyon oluşturmak mümkündür. 1:64 ölçeğiyle farklı ürünler renklilikleriyle göz alır. Paket içerisinde Hotweiler’dan Shark Wireak’lere dek birçok çeşit ürün seçeneklerinden herhangi birini temin edebilirsiniz. Farklı araçlarla kendi koleksiyonunuzu oluşturarak, keyifli yarışlar için hayal dünyanızı genişletebilirsiniz. Böylece üründeki çeşitlilikle her ürüne özgü renklerle farklı modelleri yakalarsınız. Ayrıca paket tercihinizdeki ürünle, tercih ettiğiniz herhangi bir aracın her birinin ayrı özellikleri bulunur. Özgün modelleriyle ürün, 1:64 ölçeğindeki araçlarıyla göz alıcı detayları ve araçlara özgü dev tekerlekleriyle eşsiz tasarım sunar. Siz de Hot Wheels FYJ44 - Monster Trucks 1:64 arabalar yorumları hakkında bilgi alabilir ve ürün hakkında kendi yorumlarınızı bırakabilirsiniz.

Uygun Hot Wheels Monster Trucks Araba Fiyatı

Uygun Hot Wheels Monster Trucks Araba Fiyatı

Hot Wheels’ın geliştirdiği Trucks arabalar, yarış tutkunlarına ve koleksiyonerlere benzersiz bir deneyim imkanı sunar. V8 Bomber’den Dem Derby’e dek 14 farklı araç çeşidi bulunduran üründeki her araç ayrı ayrı satılır. Böylece koleksiyonunu genişletmek isteyenler için kaçınılmaz bir fırsat imkanı sunan ürün, dev tekerlekleriyle yarış mücadelelerine farklı bir anlam katar. Renkli hayal gücünüze ışıltı katacak ürünle tüm seriyi toplayarak koleksiyonunuzu elde edebilirsiniz. Hayalinizdeki yolların galibi olmanız için 1:64 ölçeğiyle geliştirilen ürün içerisinde tüm zamanların en güçlü yarış araçları bulunur. Ürün kafa kafaya yapmak isteyeceğiniz mücadelelerin galibi olmanızı destekler. Üründe her bir araçla farklı bir hikayenin keşfini yaşamak için eşsiz parçalar bulunur. Siz de Trendyol üzerinden Hot Wheels FYJ44 - Monster Trucks 1:64 arabalar fiyatı hakkında bilgi alabilir ve ürün görsellerine ulaşabilirsiniz.