HOT WHEELS Ultimate Garaj Dev Kule Fml03

16.294,60 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
17.250 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
17.450 TL

Ürün Bilgileri

HOT WHEELS Ultimate Garaj Dev Kule Fml03

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ParkToys Satıcı Ünvanı: ENGİN ERDEM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3329626555600013 Vergi Kimlik Numarası: 3430207113
    Bu ürün ParkToys tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • HW Ultimate Garaj Dev Kule, 140 Araba Kapasitesi, Motorlu Asansör, FML03-FML03 1 metreye yakın yüksekliğe ve 140 arabalık kapasiteye sahip bu set, şu ana kadar yapılmış en büyük Hot Wheels® oyun seti! Arabalı restoran ve oto yıkama gibi farklı ve heyecan verici oyun bölgeleri, motorlu bir asansör dahil olmak üzere hareket eden parçalar, devasa bir jet, uçak ve iniş pistine sahip çatı katı, arabaları asansörden aşağı atmaya çalışan bir goril... Bu oyunu keşfetmek, çocuğunuzun hayal gücünü besleyecek. Çatı katından başlayan yan yana yarış pistiyle çocuklar arasında rekabet başlar. Çocukların limitlerini zorlayacak bu garaj, bağlantı noktaları ile diğer Hot Wheels® setlerine bağlanabilir. Ürüne, 4 araba ve 1 jet uçağı dahildir. 90 cm yükseklik, 140 Araba kapasitesi, Motorlu Asansör, Jet Uçağı ve İniş Pisti, Yarış Pisti, Oyuncak Goril ve 4 metal araba içerir. Asansör aynı anda 23 araba taşıyabilir. Arabaları asansörden aşağı atmaya çalışan gorilden kurtulmak için çocuklar, hayal gücünü kullanır. Çocuklara, heyecan verici ve rekabet dolu bir yarış imkanı sunar. 5 yaş ve üzeri çocuklar için uygundur. Diğer Hot Wheels® setlerine bağlanabilmeyi sağlayan çoklu bağlantı noktalarıyla çocukların yaratıcılığını geliştirin.

Ürün Özellikleri

  • Renk Karışık
  • Yaş 3+ Yaş
  • Piller Kutuya Dahil Mi? Hayır
  • Pil ile mi çalışır? Evet
Geri Bildirim Ver