HOT WHEELS Mattel Araba 54886 10 Lu Set

689 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (32)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri %4 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
699,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

HOT WHEELS Mattel Araba 54886 10 Lu Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kampüs Kitap Kırtasiye Satıcı Ünvanı: ERHAN ÇİÇEK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bolu Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2530575456
    Bu ürün Kampüs Kitap Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • MATTEL HOT WHEELS ARABA 54886 10 LU SET

Ürün Özellikleri

  • Paket İçeriği 10'lu
  • Yaş 3+ Yaş
  • Piller Kutuya Dahil Mi? Hayır
  • Pil ile mi çalışır? Hayır
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

HOT WHEELS 10'lu Araba Seti

Hot Wheels araba seti her yaştan koleksiyonerin, araba tutkununun ve yarış sevenlerin favorisi olmayı başarır. 10’lu araba seti geniş bir yelpazeden oluşur. 1.64 ölçeğindeki her araç, gerçekçi ayrıntıları ve zengin süslemeleri ile dikkat çeker. Bu seti, çocuğunuz ve koleksiyon yapan arkadaşlarınız için hediye olarak satın alabilirsiniz. Farklı renk ve modeldeki bu set, çocuklarınızın hayallerini süsler. Çocukların sevdiği oyuncak araba markası olan Hot Wheels, her kesim ve bütçeye uygun fiyatta satışa sunulur. Bu arabalarla eğlenceli dakikalar geçiren çocuklar, sizi de oyunlarına dahil etmek ister. Onları ve kendinizi mutlu etmek için bir adım atarak Hot Wheels 10'lu araba seti sahip olur, çocuklarınız ile huzurlu bir oyun deneyimi yaşayabilirsiniz. Ürün özellikleri şu şekilde sıralanabilir:

  • Gerçekçi detaylar
  • Farklı renk ve model
  • Sınırsız eğlence

Hot Wheels Araba Setiyle Eğlenceli Oyunlar

Hot Wheels Araba Setiyle Eğlenceli Oyunlar

3 yaş ve üzeri çocukların kullanımına uygun olan bu ürün, minimal tasarımı sayesinde çocukların oyunlarında zevkle yer alır. Şık ve gerçekçi detaylar ile tasarlanan arabalar, çocuklarınızın oyunlarını eğlenceli hale getirerek keyifli vakit geçirmesini sağlar. Çocuğunuzu bu klasik tarzda dizayn edilmiş araçlarla mutlu edebilirsiniz. Hot Wheels 10'lu araba klasik süslemeler ve havalı tarzları ile çocuklarınızın ayrılmaz oyuncakları arasına girmeyi başarır. Her biri ayrı tasarıma sahip olan bu setin içindeki modeller tüm arabaseverlere hitap eder. İster koleksiyonunuz için isterseniz çocuklarınızı mutlu etmek için tercih edebilirsiniz. Oyuncak meraklıları ve koleksiyonerin de tercih ettiği bu seti inceleyerek kolayca satın alabilirsiniz. Siz de klasik model, minimal tarzdaki bu arabaları kendi koleksiyonuna dahil edebilirsiniz. Hot Wheels 10'lu araba seti 54886 şeffaf kutusu sayesinde satın alırken görülebilir.

Avantajlı Hot Wheels 10’lu Araba Seti Fiyatları

Avantajlı Hot Wheels 10’lu Araba Seti Fiyatları

Hot Wheels araba seti, çocuklara bir kutu dolusu arabayla eğlenceli oyun saati sunar. Çocukların oyuncaklar üzerindeki detaylara önem vermesi bu seti öne çıkaran özelliklerden olur. Hemen her çocuğun zevkle oyun oynayacağı Hot Wheels 10'lu araba seti fiyat belirlemesi yapılırken tüm özellikleri göz önüne alınır. Marka, küçük dizaynları ile büyük eğlence fırsatı sunan yenilikçi ve modern tarzdaki bu tasarımını siz müşterilerin beğenisine sunar. Her kesim ve bütçeye uygun olarak tasarlanan bu model, çocuklarınızı ve sizi avantajlı fiyatıyla mutlu eder. Duyularıyla öğrenen çocuklarınız görerek ve inceleyerek bu tarzdaki oyuncakların onların ilk tercihi olmasını sağlayabilirsiniz. Hem çocukların, hem araba seven yetişkinlerin ilgi alanına giren bu set, kaliteli materyallerden üretildiği için uzun ömürlüdür. Siz de birçok farklı modele sahip olan seti kolayca satın alabilirsiniz.

Göz Alıcı Tasarıma Sahip Eğlenceli Arabalar

Göz Alıcı Tasarıma Sahip Eğlenceli Arabalar

Hot Wheels 10'lu araba seti yorum kısmında bu ürünü daha önce satın alan müşterilerin deneyim ve fikirlerine ulaşabilirsiniz. Koleksiyoner ve araba meraklıları, beğeniyle takip ettiği bu klasik tarzdaki tasarımlara hayran kalır. Büyük küçük herkesin gözlerini kamaştıran ince detaylara sahip araba seti, müşterilerin beğenisine sunulur. Siz de alışveriş yapmak istediğiniz zaman Trendyol ayrıcalığı ile arabaları inceleyip kolayca satın alabilirsiniz. Koleksiyonunuzu zenginleştirmek için uygun fiyat avantajı ile tasarlanan bu arabaları kolayca inceleyip hızlıca satın alabilirsiniz. İster çocuğunuz için isterseniz de meraklı koleksiyoner arkadaşlarınız için hediye olarak da satın alabileceğiniz bu ürün ile sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. Çarpıcı ve farklı tasarımları ile herkesi kendine hayran bırakan bu seti siz de satın alıp çocuklarınıza paha biçilmez bir oyun serüveni hediye edebilir ve onları mutlu kılabilirsiniz..