HOT WHEELS Köpek Balığı Taşıyıcı Gvg36

589,47 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (57)
500 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
639,23 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
668,33 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
717,70 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
678,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

HOT WHEELS Köpek Balığı Taşıyıcı Gvg36

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: JUJU OYUNCAK Satıcı Ünvanı: JUJU OYUNCAK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0484185589300001 Vergi Kimlik Numarası: 4841855893
    Bu ürün JUJU OYUNCAK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hot Wheels Köpek Balığı Taşıyıcı GVG36 Hot Wheels® Köpek Balığı Taşıyıcı Oyun Seti, ünlü Hot Wheels® Köpek Balığı Saldırısı arabasını yeni ve havalı bir taşıyıcı olarak yeniden sunuyor. İtildiğinde etkinleşen özel ağız mekanizması sayesinde köpek balığı, arabayı çenesiyle doğrudan kavrar ve karnında saklar. Taşıyıcıyı boşaltmanız mı gerekiyor? Arka kısmında kolayca ulaşılabilen bir çıkış rampası bulunur. Hot Wheels® Köpek Balığı Taşıyıcı, bir adet 1:64 ölçekli Hot Wheels® Araba ile gelir ve dört araç (Ayrı olarak satılır.) kapasitesi bulunur! Dört yaş ve üzeri çocuklar silip süpürme girişimini çok sevecek. Renkler ve süslemeler çeşitlilik gösterebilir. Bu köpek balığı şekilli süper havalı taşıyıcı, arabaları yutup karnında saklayarak Hot Wheels® araçlarını taşımanın benzersiz ve eğlenceli bir yolunu sunar. Ünlü Hot Wheels® Köpek Balığı Saldırısı™ arabasının bu büyük versiyonu, en sevilen düşmanın bilinen özelliklerini taşır. Arabalar, bir sonraki maceralarına arkadaki çıkış rampasını kullanarak atılabilirler. Hot Wheels® Köpek Balığı Taşıyıcı, bir adet Hot Wheels® Köpek Balığı Saldırısı™ Araba ile gelir ve dört araç kapasitesi bulunur. (Diğer arabalar ayrı olarak satılır.) Çocuklar arabaları yutan köpek balığı ağzına bayılacak. Ebeveynler ise kullanılmadığında sağladığı kullanışlı ve yerden tasarruf sağlayan depolama alanını çok sevecek. 4-8 yaş arası çocuklar için harika bir hediye.

Ürün Özellikleri

  • Renk Karışık
  • Paket İçeriği Tekli
  • Yaş 3+ Yaş
  • Piller Kutuya Dahil Mi? Hayır
  • Pil ile mi çalışır? Hayır
Geri Bildirim Ver