HOT WHEELS Oto Yıkamada Renk Değiştirme Oyun Seti Grw37

Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.385 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.390 TL
8.7
150 TL'ye 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.387,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.400 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

HOT WHEELS Oto Yıkamada Renk Değiştirme Oyun Seti Grw37

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ju-ju Satıcı Ünvanı: MUHAMMED YUSUF BİKBAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1969966925200001 Vergi Kimlik Numarası: 1700277420
    Bu ürün ju-ju tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hot Wheels Oto Yıkamada Renk Değiştirme Oyun Seti GRW37 Hot Wheels Oto Yıkamada Renk Değiştirme Oyun Seti, gerçek hayattaki araba yıkama deneyimini Hot Wheels’in aksiyon dolu dünyasıyla birleştiriyor. Döndürme kollu asansör karmaşık bir düzenekle arabaları çocukların üzerine su dökebileceği yıkama borusuna taşır. Hot Wheels Renk Değiştiren araçların rengini değiştirmek için sıcak veya soğuk su arasında seçim yapabilirsiniz. Hot Wheels Oto Yıkamada Renk Değiştirme Oyun Seti'ni diğer Hot Wheels Şehri Setleri'ne bağlayarak şehrin dört bir yanında macerayı sürdürebilirsiniz. Dört yaş ve üzeri herkes bu set ile saatlerce keyifli zaman geçirecek. Hot Wheels Oto Yıkamada Renk Değiştirme Oyun Seti ile aksiyon dalgasına kapılacaksınız. Bu gerçek hayatla uyumlu araba yıkama setinde, soğuk ve sıcak su arasında seçim yapıp sete dahil olan 1:64 ölçekli Hot Wheels Renk Değiştiren Araba'nın rengini değiştirebilirsiniz. Döndürme koluyla asansörü kullanıp arabaları oyun seti üzerinde ilerletebilir, kolu bırakıp arabaların aşağı doğru dönerek pistten hızlıca çıkmasını sağlayabilirsiniz. Bu Hot Wheels Şehri Seti'nin tabanında suyu içinde biriktiren bir kap bulunur, böylece su sıçratmadan harika bir oyun deneyimi yaşarsınız. İçindekiler: Döndürme kollu asansör, el gücüyle çalışan sünger kol, hareket ettirilebilen oyuncak vakumlu süpürge, mavi "soğuk" su kabı, kırmızı "sıcak" su kabı ve 1 adet 1:64 ölçekli Hot Wheels Renk Değiştiren araç içeren Hot Wheels oto yıkama seti. 3 Yaş ve üzeri çocuklar için uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Renk Çok Renkli
  • Paket İçeriği 6'lı
  • Yaş 3 - 4 Yaş
  • Piller Kutuya Dahil Mi? Hayır
  • Pil ile mi çalışır? Hayır
Geri Bildirim Ver