HOT WHEELS Tekerlekli Yarış Dünyası Oyun Seti - Roket Temalı Fnb15-gtt75

249,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

HOT WHEELS Tekerlekli Yarış Dünyası Oyun Seti - Roket Temalı Fnb15-gtt75

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: kırtasiyemarketim Satıcı Ünvanı: KÖSEOĞLU KİTAP KIRTASİYE VE BÜRO MALZEMELERİ İNŞAAT TURİZM LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0589005709600010 Vergi Kimlik Numarası: 5890057096
    Bu ürün kırtasiyemarketim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hot Wheels Tekerlekli Yarış Dünyası Oyun Seti - Roket Temalı FNB15-GTT75 Lüks şehir temalı oyun setleriyle Hot Wheels™ Şehrinde maceralara atıl! Bu harika setlerin çarpıcı özellikleri sayesinde pistin tozunu Hot Wheels®'e yaraşır bir şekilde attırabilirsin. Hot Wheels İtfaiye İstasyonu destansı bir test sürüşü için aksiyon dolu akrobasi deneyimleri sunuyor. Hot Wheels™ Şehrinde daha fazla macera için gaza bas. Yeni bağlantı sistemimiz ile tümü Hot Wheels™ Şehri ve tüm Hot Wheels® pistleri ve oyun setleriyle birleştirilebilir. Bir adet Hot Wheels® aracı dahildir. 3-8 yaş arası çocuklar için uygundur. Hayal gücünü zirveye çıkaran ve yaratıcı hikaye anlatımının kapısını aralayan bu setler çocukların favorileri arasında. Hot Wheels™ Şehri setleri tanıdık noktalar ve sürpriz dolu aksiyon ile nefes kesici performanslara odaklanır. Arkadaşlarla saatler süren efsanevi eğlenceler için çok sayıda özelliğe sahiptir. Yeni bağlantı sistemi kullanılarak setler kolayca birbiriyle birleştirilebilir. Şehirlerin cazibe merkezleri ve 1:64 ölçeğinde arabalarla çocuklar pistlerden bir dünya yaratabilir.

Ürün Özellikleri

  • Paket İçeriği Tekli
  • Yaş 6 - 9 Yaş
  • Renk Turuncu
Geri Bildirim Ver