HOT WHEELS Yüksek Atlayış Yarış Seti Y0276

299,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

HOT WHEELS Yüksek Atlayış Yarış Seti Y0276

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nil Ticaret Satıcı Ünvanı: PINAR YASAV İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7220442692
    Bu ürün Nil Ticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hot Wheels Yüksek Atlayış Yarış Seti - Bağlantılar, Kavisler, Fırlatıcılarla Sınırsız Oyun Seçeneği - Y0276-Y0276 Çocuğunuz bu yarış setinde kendi kurallarıyla yarışır, gösteri yapar ve hızlanır. Hot Wheels® Süper Pist Paketi, muhteşem bir Hot Wheels® deneyimi için çocuğunuza kendi pistlerini inşa etme fırsatı veriyor. Farklı zorluklar ve engeller yaratmak için pist parçaları, bağlantılar, kavisler, sıçrama rampaları, fırlatıcılar ve kafa kafaya yerçekimi yarışı kelepçesi kullanılabilir. Bu pakette ne yapılabilecek pist versiyonlarının ne de oynama biçiminin sonu var. Kullanım talimatlarındaki havalı seçeneklerin yanı sıra çocuğunuz kendi hayal gücünün götüreceği vahşi bir yolculuğa da çıkabilir. Hızını aniden artıracak ya da çemberde dönmesini sağlayacak bir pist yapabilir veya kavisler, sıçrama rampaları ve engeller koymayı tercih edebilir. Tehlikeli gösteriler yaratmak ya da yarışın hızını kesmek için taşınabilir konileri ve tehlikeli atık kutularını yerleştirmek gerekir. İsterse kafa kafaya yarışmayı seçebilir, isterse yarışa heyecan getirecek engeller dizebilir. Zamanını en eğlenceli şekilde geçirmek ya da en hızlının, en cesurun ve en rağbet görenin kim olduğunu bulmak için yarış pistleri yaratabilir. Sınırsız oyun seçeneği sunar. Pakette 35ten fazla pist parçası, bağlantı, aksesuar (tehlikeli atık kutusu, koni, vb.) ve iki metal araba bulunur. 4 yaş ve üzeri için uygundur. Hot Wheels® Süper Pist Paketi, muhteşem bir Hot Wheels® deneyimi için çocuğunuza kendi pistlerini inşa etme fırsatı veriyor. Farklı zorluklar ve engeller yaratmak için pist parçaları, bağlantılar, kavisler, sıçrama rampaları, fırlatıcılar ve kafa kafaya yerçekimi yarışı kelepçesi kullanılabilir. Bu pakette ne çeşitlemenin ne de oynama biçiminin sonu var. Kullanım talimatlarındaki havalı seçeneklerin yanı sıra, çocuğunuz kendi hayal gücünün götüreceği vahşi bir yolculuğa da çıkabilir. Hızını aniden artıracak ya da çemberde dönmesini sağlayacak bir pist yapabilir veya kavisler, sıçrama rampaları ve engeller koymayı tercih edebilir. Tehlikeli gösteriler yaratmak ya da yarışın hızını kesmek için taşınabilir koniler ve tehlikeli atık kutuları yerleştirilebilir. Çocuğunuz isterse kafa kafaya yarışmayı seçebilir, isterse yarışa heyecan getirecek engeller dizebilir. Çocuğunuz, zamanını en eğlenceli şekilde geçirmek ya da en hızlının, en cesurun ve en rağbet görenin kim olduğunu bulmak için yarış pistleri yaratabilir. Sınırsız oyun seçeneği sunar.

Ürün Özellikleri

  • Yaş 1+ Yaş
Geri Bildirim Ver