HOT WHEELS Yüksek Skor Atlayışı Yarış Seti - Pist, Fırlatıcı, Rampa Ve 1 Adet Araç Dahil - Gbf89

650 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

HOT WHEELS Yüksek Skor Atlayışı Yarış Seti - Pist, Fırlatıcı, Rampa Ve 1 Adet Araç Dahil - Gbf89

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: All I Need Satıcı Ünvanı: SALİH SEYHAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7660752367
    Bu ürün All I Need tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hot Wheels Yüksek Skor Atlayışı Yarış Seti - Pist, Fırlatıcı, Rampa ve 1 Adet Araç Dahil - GBF89-GBF89 Hot Wheels® Yüksek Skor Atlayışı, metal arabalarla oynamak ve motor becerilerini sınamak için eğlenceli yeni bir yol sunuyor. Bu benzersiz set, 1-2 kişilik bir oyundur. Oyuncular arabalarını fırlatarak kartları vurup çevirmeye çalışır. Rakibinden önce tüm kartları aynı renk yapan oyuncu, oyunu kazanır. Oyuncular arabalarının istedikleri yere inmesi için fırlatıcıyı ayarlayabileceği gibi, rakibi kazanmaya yakınsa savunmaya geçip arabalarını diğer oyuncunun tarafına fırlatmaya ve taşlarının rengini değiştirmeye çalışabilir. Farklı bir oyun tarzı için oyuncular rampayı döndürerek arabalarını kartların altına fırlatıp taşları alttan çevirmeye de çalışabilir. 2 pist, 2 fırlatıcı, 2 rampa ve sayısız oyun şeklinden oluşan Hot Wheels® oyun seti. Çocuklar arkadaşlarıyla yarışırken ya da alıştırma yaparken becerilerini sınayıp iyileştirebilir. Çocukların farklı açılarda hedef alması ve rakiplerinin kartlarını çevirmesi için fırlatıcılar ve pist döndürülebilir. Çocukların arabalarını kartların altına fırlatıp tüm kartları tek vuruşta aynı renge getirmeye çalışmaları için rampa döndürülebilir. Paketi açar açmaz oynamaya başlamak için bir Hot Wheels® araç içerir.

Ürün Özellikleri

  • Yaş 4+ Yaş
Geri Bildirim Ver