Hotpoint Sl M07 A3m 0 Yeni Nesil Elektrik Süpürgesi

3.999 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Hotpoint Sl M07 A3m 0 Yeni Nesil Elektrik Süpürgesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İstereyon Satıcı Ünvanı: GÖKHAN ZORTAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sivas Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 6636414501600013 Vergi Kimlik Numarası: 9990370324
    Bu ürün İstereyon tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Enerji sınıfı / halıda çekiş sınıfı / sert zeminde çekiş sınıfı: A / c / a
  • Motor gücü: 700 w
  • Ses seviyesi: 68 db
  • Süpürge türü: Toz torbasız
  • Hepa filtre: Var

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 500-1500 Watt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ses Seviyesi 61 Dba - 70 Dba
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Özellik Toz Torbasız
  • Hazne Kapasitesi 250-500 L
Geri Bildirim Ver

Hotpoint SL M07 A3M 0 Yeni Nesil Elektrik Süpürgesi

Hotpoint SL M07 A3M 0 Yeni Nesil Elektrik Süpürgesi

Ev temizliğinde en çok kullanılan elektronik cihazlardan biri elektrikli süpürgelerdir. Elektrikli süpürgelerin birçok modeli ve farklı özellikleri bulunmaktadır. Elektronik üretim yapan markalardan biri olan Hotpoint de elektrikli süpürge modelleri ile sayfamızda yer almaktadır. Yeni teknoloji ile üretilmiş bir model olan Hotpoint SL M07 A3M 0 yeni nesil elektrik süpürgesi de üretilen modellerden biridir.

  • A Sınıf Toz Toplama
  • Hepa 14 Filter
  • Düşük Ses Seviyesi

A Sınıfı Toz Toplama Özelliği ile Hotpoint SL M07 A3M 0

A Sınıfı Toz Toplama Özelliği ile Hotpoint SL M07 A3M 0

2 litre toz kapasitesine sahip olan Hotpoint elektrik süpürgesi uzun süre boşaltım yapmadan süpürme işlemi gerçekleştirmenizi sağlamaktadır. Ayrıca HEPA 14 filtresi ile mikroorganizmaların oluşmasını engellemektedir. Böylelikle kullanan kişilere sağlıklı bir temizlik sağlamaktadır. Toz torbası bulunmamaktadır. 2 litre toz tutma kapasitesine sahip toz haznesi bulunmaktadır. Toz haznesi dolduğunda kolayca bir çöp kutusuna boşaltıp sonrasında tekrar rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. 68 dB (desibel) ses seviyesi ile sessiz süpürme işlemi gerçekleştirmesi Hotpoint SL M07 A3M 0 yeni nesil elektrik süpürgesi özellikleri arasında bulunmaktadır. Bu sayede istediğiniz zaman gürültü kirliliğine sebep olmadan ve kimseyi rahatsız etmeden günün her saatinde elektrik süpürgesini kullanabilirsiniz. Motor gücü, ses seviyesi ve Hepa filtresi gibi birçok özelliği ile güçlü teknik bir donanıma sahiptir. Kullanan kişilere pratik ve konforlu bir temizlik imkanı vermektedir. Bu yeni nesil elektrik süpürgesi birinci sınıf malzemeden üretilmiştir ve güçlü teknik özelliklere sahiptir.

Hotpoint SL M07 A3M 0 Süpürgeleri A Enerji Sınıfında

Hotpoint SL M07 A3M 0 Süpürgeleri A Enerji Sınıfında

A sınıfı toz toplama performansı ile toz ve kirleri etkili bir şekilde temizleyen Hotpoint’in bu elektrik süpürgesi A enerji sınıfında yer almaktadır. 700 Watt Lık motor gücü ile yüksek emiş gücüne sahiptir. Böylece sert zeminlerde rahatlıkla süpürme işlemini gerçekleştirmenizi sağlamaktadır. Sert zeminde çekiş gücü ve toz toplama performansı A sınıfında yer almaktadır. Hotpoint SL M07 A3M 0 yeni nesil elektrik süpürgesi kullananlar bu süpürge ile enerji tasarrufu sağlamaktadır. 10 metre uzunluğunda kablosu ile kullanıcılara geniş bir alanda prizi hiç değiştirmeden süpürme işlemini yapmasına izin vermektedir. Turbo, parke ve dar temizleme fırçası olarak 3 ayrı aparatı bulunmaktadır. Bunları farklı yerlerin temizliği için kullanarak etkili bir temizleme yapmanız mümkün olmaktadır. Hotpoint SL M07 A3M 0 yeni nesil elektrik süpürgesi fiyatları ve renk seçenekleri ile sayfamızda yer almaktadır. Zevkinize uygun bir rengini seçebilirsiniz. Sayfamızda bu modelin fiyatlarını inceleyerek değerlendirme yapabilir ve hemen sipariş verebilirsiniz.

Kir ve Tozların Sessiz Düşmanı: Hotpoint SL M07 A3M 0

Kir ve Tozların Sessiz Düşmanı: Hotpoint SL M07 A3M 0

A enerji sınıfında yer almakta olan ve pek çok özelliği ile tasarruf yapmanıza yardımcı olan bir elektrik süpürgesi modelidir. Sert zeminde çekiş gücü ve toz toplama performansı oldukça yüksektir. Hotpoint SL M07 A3M 0 yeni nesil elektrik süpürgesi emiş gücü 700 Watt Lık motor gücü ile birlikte yüksek bir performans sergilemektedir. Ayrıca 68 dB ses seviyesi ile gürültü kirliliğini önlemektedir. Böylelikle istediğiniz bir zaman diliminde kimseyi rahatsız etmeden süpürme işlemini gerçekleştirmeniz mümkün olmaktadır. Mikroorganizmaların oluşmasını engelleyen ve hijyenik bir temizlik sağlayan Hepa 14 filtresine sahiptir. Toz torbası yoktur. 2 litrelik toz haznesi ile uzun süre süpürme işleminizi devam ettirebilirsiniz. Dolduğunda hemen bir çöp kutusuna boşaltıp tekrar kullanmanız mümkündür. Hotpoint markasının bu modeli güçlü bir teknik donanıma sahiptir. Böylece kullanan kişilere uzun ömürlü kullanım sağlamaktadır. Kırmızı ve gri renktedir. Hotpoint SL M07 A3M 0 yeni nesil elektrik süpürgesi yorumları ve değerlendirmelerini sayfamızda inceleyebilirsiniz. Bu ürün Trendyol’da mevcut bulunmaktadır.