HP 301 Siyah 2 Li Set Kartuş

1.999 TL
(999,50 TL / adet)
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

HP 301 Siyah 2 Li Set Kartuş

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: prestijtoner Satıcı Ünvanı: PRESTİJ OFİS MALZEMELERİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0733090439000001 Vergi Kimlik Numarası: 7330904390
    Bu ürün prestijtoner tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • HP 301 Siyah 2 Li Set Kartuş HP 301 Black Siyah Kartuş 2set

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

HP 301 Siyah 2'li Set Kartuş

Gelişen teknolojiyle birlikte dosyalar dijital ortamlarda saklanır. Dijital ortamda bulunan metin veya görsellerin basımı ve kopyalaması ise yazıcılarla kolay bir şekilde sağlanır. Kartuş, yazıcının baskı yapmasını sağlayan mürekkep türüne denir. Metnin veya görselin aktarımının birebir olabilmesi için kartuş kalitesi büyük önem taşır. HP 301 kartuş, yazdırmak istediğiniz veriyi birebir ve net bir şekilde aktarır. Kaliteli bir belgeleme yapmanızı sağlar. Siyah rengi, gri veya lacivert baskı yapmaz. İkili set kartuşun her biri 190 sayfa baskı kapasitesine sahiptir. HP markasının iki yıllık garantisine sahip olan kartuşlar, kuruma yapmaz. Bu mürekkep özel tasarımlı haznesi sayesinde akma, dökülme ve bulaşmayı önler. İkili kartuş seti ile istediğiniz verinin baskısını hatasız, temiz ve keskin bir renkle alabilirsiniz.

  • Siyah renk
  • İkili kartuştan oluşan set
  • Kuruma yapmayan özel içerik

Kullanışlı HP 301 Siyah 2’li Set Kartuş Özellikleri

Kullanışlı HP 301 Siyah 2’li Set Kartuş Özellikleri

Üstün kaliteyle üretilen HP 301 kartuş siyah renktedir. İkili set halinde sunulan ürün, içeriğindeki renk pigmentleri sayesinde siyah alt sonu barındırır. Bu alt ton ile baskı sırasında veya sonrasında bastırdığınız belgelerde renk değişimleri görülmez. Kartuşun yapımında kullanılan sert yapılı materyaller, sıvı mürekkebin haznesinden akmasını önler. HP 301 siyah 2’li set kartuş sıvı yapıda olduğu için uzun süre kullanılmadığı zaman mürekkepte donma olmaz. Baskılarınızda donmuş mürekkep nedenli oluşan kalitesi görüntüyü engeller. Yedekli halde sahip olacağınız kartuş ile uzun süre, maksimum sayıda baskı elde edebilirsiniz. Ürün, özellikle iş yerleri tarafından sorunsuz çalışma özelliği için oldukça fazla tercih edilir. Kullanım sürecinde donma veya akma gibi sorunlar yaşamadan, renk değişimi olmadan kaliteli baskılar yapmak için bu ürüne hemen sahip olup güvenle kullanmaya başlayabilirsiniz.

Müşteri Deneyimleri ile HP 301 Siyah 2’li Set Kartuş

Müşteri Deneyimleri ile HP 301 Siyah 2’li Set Kartuş

Uygun yazıcı tipinde kullanıldığında oldukça kaliteli baskılar almanızı sağlayan HP 301 siyah kartuş müşterilerin tercihleri arasında yer alır. HP marka birçok yazıcı modeli ile sorunsuz bir şekilde çalışan bu kartuş set pek çok model ile uyumludur. Bu doğru eşleşme yakalandığı zaman sorunsuz çalışan ürün, her biri 190 sayfadan toplam 380 sayfa baskı yapma kapasitesine sahiptir. Ayrıca HP 301 siyah 2’li set kartuş yorum kısmında daha önce satın alan müşterilerin yazdığı deneyimleri inceleyebilirsiniz. Bu sayede kartuşlar hakkında detaylı bilgiye ulaşabilir, gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz. Uzun ömürlü, kaliteli mürekkebi baskıdan hemen sonra kağıdın üzerinde kurumaz, baskıda bozulma yapmaz. Baskı ve mürekkep kalitesi bakımından birçok müşterinin tercihleri arasında yer alan bu kartuş ile kolay, kaliteli ve net çıktılar alabilirsiniz.

Avantajlı HP 301 Kartuş Fiyatı

Avantajlı HP 301 Kartuş Fiyatı

Kaliteli bileşenlerden üretilen sıvı yapısıyla uzun süre kullanılmadığında donma, kuruma gibi sorunlara sebep olmayan HP siyah kartuş, özel olarak tasarlanıp üretilen haznesi sayesinde mürekkebin sızıntı yapmasını da engeller. Net siyah rengi ile baskılarınızda herhangi bir renk değişimi oluşmaz. Kaliteli malzeme içeriği ve özel hazne tasarımı ürünün uzun ömürlü olmasını sağlar. Her bir kartuşundan 190 sayfa çıktı alıp yazıcınızı maksimum verimlilikte kullanabilirsiniz. İkili seti ile yedekli kullanım sağlar, içiniz rahat şekilde ihtiyacınız kadar baskı yapabilirsiniz. Trendyol’da HP 301 kartuş fiyatı açısından oldukça avantajlı bir konumdadır. Yorum ve puanlama bölümüne göz atıp HP siyah ikili kartuş hakkında ön izlenim edinebilirsiniz. Oldukça fazla tercih edilen ve olumlu geri dönüş miktarı fazla olan bu yüksek kaliteye sahip ürünü siz de hemen elde edip kullanabilirsiniz.