HP 652 Siyah ve Renkli Kartuş Seti (F6V24AE, F6V25AE)

1.290 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
2 Adet ve Üzeri 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.289 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.277,90 TL
Kargo Bedava
1.300 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.330 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

HP 652 Siyah ve Renkli Kartuş Seti (F6V24AE, F6V25AE)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LİDER KIRTASİYE MALZ. VE BÜRO MAK. SAN.T Satıcı Ünvanı: LİDER KIRTASİYE MALZEMELERİ VE BÜRO MAKİNELERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608048491000011 Vergi Kimlik Numarası: 6080484910
    Bu ürün LİDER KIRTASİYE MALZ. VE BÜRO MAK. SAN.T tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • hp deskjet ınk advantage 1115 yazıcı(f5s21c)hp deskjet ınk advantage 2135 all-In-One yazıcı(f5s29c)hp deskjet ınk advantage 3635 all-In-One yazıcı(f5s44c)hp deskjet ınk advantage 3835 all-In-One yazıcı(f5r96c)hp deskjet ınk advantage 4535 all-In-One yazıcı(f0v64c)hp deskjet ınk advantage 4675 all-In-One yazıcı(f1h97c)

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

HP 652 Siyah ve Renkli Kartuş Seti

Yazıcılar çok kullanışlı aletler olmakla birlikte bazen ek parçalara ihtiyaç duyabilirler. Sürekli olarak sayfalara yazı veya görsel basan yazıcıların bazen mürekkepleri bitebilir. Kartuşlar içerisinde bulunan sıvı mürekkeplerin ısıtılarak istenilen yazının ve görselin kağıda aktarılmasını sağlamaktadır. Güzel yanı ise kartuşunuz bittiğinde yenileyebilirsiniz. HP 652 siyah ve renkli kartuş seti ise bu ihtiyaca cevap vererek hem mürekkep kalitesi hem de uzun ömürlü olması ile dikkat çeken bir üründür.

 
  • Pek çok HP yazıcı modeliyle uyumlu
  • Üç renkli ve siyah mürekkep
  • 15 - 32 derece aralığında çalışma kapasitesi

HP 652 Siyah ve Renkli Kartuş Seti Özellikleri

HP 652 Siyah ve Renkli Kartuş Seti Özellikleri

Yazıcılar günlük hayatın vazgeçilmez parçaları olmakla birlikte pek çok kişinin hayatını kolaylaştıran teknolojik aletlerden biridir. Kağıda aktarmak istediğiniz yazı veya görselleri aktarmanızı sağlayan cihazlar ev ve ofis kullanımlarında işleri kolaylaştıran cihazlardır. Yazıcıların temelde iki adet ek parçaya ihtiyacı olmaktadır. Bunlardan birisi toner diğeri ise kartuştur. Burada ekonomik olarak da düşünülürse bu iki cihazın yenilenebilir ve değiştirilebilir olmaları günlük hayatı bir hayli kolaylaştırırken ekonomik olarak da kullanıcıları rahatlatır. Özellikle sıvı mürekkep olarak bilinen kartuşların değiştirilebilmesi kullanıcıya pek çok avantaj sağlar. Hp 652 siyah ve renkli kartuş hem HP markası kalitesiyle hem de mürekkepleri ile ön plana çıkan bir üründür. Bu kartuşlar hem pek çok HP marka yazıcı ile uyumlu olabilir hem de siyah ve renkli mürekkepler için kullanıma uygun olabilir. Akıllı düşük mürekkep seviyesi bulunan bu üründe renkler daha canlı ve metinler daha siyah üstün baskı kalitesi ile basılacaktır.

 

HP 652 Siyah ve Renkli Kartuş Seti Kullanımı

HP 652 Siyah ve Renkli Kartuş Seti Kullanımı

Üç renkli ve siyah mürekkepleri bulunan 652 HP siyah kartuş ve renkli kartuş setinin kullanımı da oldukça kolaydır. Kartuşunuzu, mürekkep püskürtme uçları sizden uzağa bakacak şekilde yuvaya yerleştirin. Renkli kartuşlar sol tarafa yerleştirilirken siyah kartuşlar sağ tarafa yerleştirilir. Kartuşun yerine kilitlendiğinden emin olmak için bir tık sesi duyduğunuzdan emin olun. Baskı kalitesi sorunlarını önlemek için mürekkep kartuşlarını azaldıklarında veya mürekkepleri bittiğinde değiştirin. Yeni bir mürekkep kartuşu taktığınızda yazıcınız mürekkep kartuşunu tam olarak makineye hizalayabilmek için içerisine kağıt yüklemesi yapmanızı ister. Ürüne kağıt yüklemek için ilk öncelikle yazıcınız açık değilse açın. Daha sonra kağıt tepsisini yukarı doğru kaldırarak çıkış tepsisini indirin. Burada kağıt haznesini olarak da adlandırılan tepsi genişleticiyi dışarı çekin. Kağıt genişliği kılavuzunu ise en dışa doğru konumlandırın. Tepsiye kullanılmamış A4 boyutunda kağıdı kısa kenarı önde ve yazdırma yüzü yukarı bakacak şekilde yerleştirin. Kağıt genişliği kılavuzunu, kağıdın kenarında durana kadar ancak kağıdı bükmeden sağa kaydırın.

 

HP 652 Siyah ve Renkli Kartuş Seti Fiyatı ve Yorumları

HP 652 Siyah ve Renkli Kartuş Seti Fiyatı ve Yorumları

Kartuşlar yazıcıların mürekkepleri bittiğinde devreye giren ve sıvı mürekkep olarak da adlandırılan malzemelerdir. Endişesiz performans ve güvenebileceğiniz tutarlı sonuçlar sunmak için sahteciliğe karşı koruma ve akıllı düşük mürekkep uyarılarıyla tasarlanan düşük maliyetli mürekkep kartuşlarıyla uygun fiyatlı, laboratuvar kalitesinde renkli fotoğraflar ve günlük belgeler üretebilirsiniz. HP 652 siyah ve renkli kartuş seti yorumları ürünün pratik kullanımı ve özellikleri üzerine odaklanmıştır. Bu mürekkebi edinerek yazıcılarınızı kaliteli bir şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz. HP 652 siyah ve renkli kartuş seti fiyatı hem markasına hem de özelliklerine göre hesaplanmıştır. HP kalite bu kartuş ile HP yazıcılarınızı rahat bir şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz. Dilerseniz bu ürünü hemen Trendyol’dan sipariş edebilirsiniz.