HP 220 Kablosuz Mouse Beyaz 7KX12AA

179 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

HP 220 Kablosuz Mouse Beyaz 7KX12AA

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mobilsaray Satıcı Ünvanı: MUHAMMED NUREDDİN ALTINDAĞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5032620080600001 Vergi Kimlik Numarası: 0620113528
    Bu ürün Mobilsaray tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • STOK NO 68783 MARKA HP GARANTİ SÜRESİ 24 EAN 193905408634 Buton Sayısı 3 Ek Özellikler Product dimensions 9.48 x 5.7 x 3.91 cm Weight 0.08 kg
  • Packed: 0.14 kg

Ürün Özellikleri

  • Mouse Hassasiyeti (Dpi) 1000 - 5000 Dpi
  • Mouse Tipi Laser
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Hp 7KX12AA 220 Kablosuz Mouse (Kar Beyazı)

Son dönemlerin teknoloji dünyasında insanların işine yarayan önemli aletlerden biri de bilgisayarlardır. Fare olarak da ifade edilen mouse; bilgisayardaki grafik ortamını yönetme noktasında kullanılan bir aygıttır. Mouse modelleri, bilgisayar kullanımını daha kolay hale getirir. Beğeni kazanan bu seçenek, tek elle avuç içinde kullanılır. Mouse üzerinde yer alan tuşlar sayesinde farklı işlemler yapılabilir. Hp 7KX12AA 220 kablosuz mouse (kar beyazı), ofis gibi her türlü çalışma alanı için kullanıma uygundur. Kablosuz sistemi, şık beyaz yapısı ve basmalı butonları ile mouse ihtiyacınızı karşılamaya birebirdir. Ürün, minik bir çip yardımı ile kullanılır. Çip bilgisayara takıldıktan sonra mouse kullanılabilir hale gelir. Boyutu, avuç içi kullanım için uygundur. Bu modeli güven içinde kullanabilirsiniz.

  • 1000 - 5000 DPI mouse hassasiyeti
  • Laser tipli
  • Beyaz renk tonu

Hp 7KX12AA 220 Kablosuz Mouse (Kar Beyazı) Özellikleri

Hp 7KX12AA 220 Kablosuz Mouse (Kar Beyazı) Özellikleri

Fareler, pek çok insan için temel bir bilgisayar aygıtıdır. Hp 7KX12AA 220 kablosuz mouse beyaz; kablosuz ara yüzü, optik hareket algılama teknolojisi ve basmalı butonları ile bir farede aranan tüm özelliklere sahiptir. Aynı zamanda kaliteli tasarımı ile de uzun süreli kullanıma uygundur. Frekans bandı ve işletim kanalları 2.4 GHz şeklindedir. Güç kaynağı piller sayesinde sağlanır. 1 adet AA pil, ürünü desteklemeye yeterli olur. Hp 220 kablosuz mouse; Windows 10, Windows 7, Windows 8 sistemlerini destekler. Desteklenen mac çalışma sistemi macOS şeklindedir. Desteklediği diğer çalışma sistemi ise kromdur. Genişliği 57 mm, derinliği 94,8 mm, yüksekliği 39,1 mm ve ağırlığı 80 gramdır. Ergonomik tasarımı sayesinde konforlu bir deneyim sunar. Beğeni kazanan bu modeli keyifle deneyimleyebilirsiniz.

Hp 7KX12AA 220 Kablosuz Mouse (Kar Beyazı) Avantajları

Hp 7KX12AA 220 Kablosuz Mouse (Kar Beyazı) Avantajları

Yeni bilgisayarların gelişmesiyle birlikte mouse modelleri, oyunlarda da önemli bir hale gelir. Bu model; strateji oyunlarında sadece ekrandaki nesneleri seçip oynatmak için kullanılmaz. Aynı zamanda bilgisayardaki birinci ya da üçüncü kişinin kamera yönünü ve oyunlarda karakter yönünü değiştirmek için kullanılır. Genel olarak, bu oyunlarda seçilen silahları ya da nesneleri tetiklemek için tuşlar, nesneler arasında hareket etmek için ise fare tekerlekleri oynatılır. Hp 220 mouse beyaz modelin avantajlarından biri de 1000 - 5000 DPI mouse hassasiyeti olmasıdır. Bu sayede hareketi kolay algılayarak grafik tasarımcıları ve video oyunu oyuncuları kolaylık sunar. Hareket optiği sayesinde, kişiler tüm elini hareket ettirmek yerine baş parmaklarıyla rahat kullanım elde ederler. Bu, güç ve alan ihtiyacını azaltır. Bu da hareketten kaynaklanan önkol ağrısını önler. Beğeni kazanan bu seçenekle konforlu deneyim yaşayabilirsiniz.

Hp 7KX12AA 220 Kablosuz Mouse (Kar Beyazı) Fiyatı ve Yorumları

Hp 7KX12AA 220 Kablosuz Mouse (Kar Beyazı) Fiyatı ve Yorumları

Fare, avucunuzun içinde tutabileceğiniz ve bilgisayar ekranında imleci hareket ettirebileceğiniz bir bilgi giriş aygıtıdır. Fare, bilgisayar ekranındaki ya da monitördeki nesneleri taşımak ve kopyalamak için imleci kullanma amacına sahiptir. Hp 7KX12AA 220 kablosuz mouse (kar beyazı) fiyatları; ürünün pek çok özelliğine bakarak belirlenir. Yüksek hassasiyete sahip oluşu kişilerin işini kolaylaştırır. Aynı zamanda da hareket optiği kolay kullanım sunar. Kablosuz yapısı da ekstra avantaj sağlar. Son dönemlerin yaygın çalışma sistemlerinin çoğunu desteklemesi ise bilgisayar için kolaylık verir. Hp 7KX12AA 220 kablosuz mouse (kar beyazı) yorumları, ürün hakkında daha kapsamlı ve açıklayıcı bilgi sunma olanağı sağlar. Bu yorumlara Trendyol üzerinden kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Hp 7KX12AA 220 kablosuz mouse (kar beyazı) kullananların görüşleri sayesinde ürünün avantajlarını daha iyi anlayabilirsiniz.