HP Deskjet 2130 Tarayıcı + Fotokopi Renkli Inkjet Yazıcı F5s40b

259,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

HP Deskjet 2130 Tarayıcı + Fotokopi Renkli Inkjet Yazıcı F5s40b

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BSTBilişim Satıcı Ünvanı: BEDRİ SİNAN TAŞPINAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4235603760600013 Vergi Kimlik Numarası: 8300400064
    Bu ürün BSTBilişim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Uyumlu kartuşlar
  • F6U66A HP 302 SIYAH ORIJ. MÜREKKEP KARTUŞU F6U65A HP 302 ÜÇ RENKLI ORIJ. MÜREKKEP KARTUŞU F6U68A HP 302XL SIYAH ORIJINAL KARTUŞ F6U67A HP 302XL ÜÇ RENKLI ORIJINAL KARTUŞ HP DeskJet 2130 Tarayıcı Fotokopi Renkli Inkjet Yazıcı F5S40B
Geri Bildirim Ver

HP Deskjet 2130 Tarayıcı + Fotokopi Renkli Inkjet Yazıcı

Hp deskjet 2130 bir yazıcıdan alınması gereken tüm verimi sağlayarak beklentiyi yükselten bir üründür. Bu ürünle kolayca her türlü çıktı alınabilir. Teknoloji her ne kadar artsa da yazılı belgelere olan ihtiyaç hala devam etmektedir. Bu sebeple yazıcıların önemi hala günümüzde de devam etmektedir. Ancak artan teknoloji sayesinde bu fotokopi halinde bulunan bir belgenin taraması yapılarak taranan bilgiler mobil bir cihaza ya da bilgisayara aktarılabilir. Ayrıca tüm bunları yapmak Hp renkli yazıcı tarayıcı fotokopi ile birkaç dakikadan daha uzun sürmez. Bu sebeple de oldukça pratik bir kullanım olanağı sağlar. Kullanım için de ekstra bir çabaya girilmeden herkesçe işlemler yapılır.

  • Hem tarama hem yazdırma seçenekleriyle fonksiyonel
  • Her türlü işlem yalnızca birkaç dakika sürmekte
  • Oldukça pratik bir kullanım imkanı

Hp Deskjet 2130 Tarayıcı + Fotokopi Renkli İnkjet Yazıcı Özellikleri

Hp Deskjet 2130 Tarayıcı + Fotokopi Renkli İnkjet Yazıcı Özellikleri

Hp deskjet 2130 yazıcı özellikleri incelendiğinde bu kategoride ürün incelemesi yapanların beklentilerini karşıladığı gözlemlenmektedir. İlk ve en önemli özellik bu yazıcı ile renkli çıktı alınmasıdır. Renkli çıktılar gerçeğe yakınlık olarak daha net görüntü sunacakları için daha çok tercih edilir. Ayrıca kopya sayısı 3 dakikadan uzun sürmeyen özelliği kişilere gündelik hayatlarında zaman tasarrufu da sağlar. Optik tarama çözünürlüğünün yüksek olması sayesinde her türlü fotokopinin aslına en yakın görüntüsü elde edilmiş olunur. Bir fotokopi için en önemli özellik çözünürlük olacağı için optik tarama çözünürlüğünün miktarı oldukça önemlidir. Ayrıca güç tüketiminin minimum miktarda olması sürdürülemez enerji kaynaklarının tüketimi için de önem arz etmektedir. Hp deskjet 2130 tarayıcı + fotokopi renkli inkjet yazıcı elektriği çok az miktarda harcayarak hem geleceğe hem de o anki enerji israfına engel olmuş olur.

Hp Deskjet 2130 Tarayıcı + Fotokopi Renkli İnkjet Yazıcı Kullanımı

Hp Deskjet 2130 Tarayıcı + Fotokopi Renkli İnkjet Yazıcı Kullanımı

Hp deskjet 2130 tarayıcı + fotokopi renkli inkjet yazıcı yorum bölümü incelendiğinde kullanımının çok rahat olduğu gözlemlenebilir. Tarama, yazdırma ve fotokopi özelliklerini bünyesinde barındıran bu ürünün her bir özelliği için farklı kullanımı bulunsa da hepsi de birbirinden pratiktir. İlk olarak tarama özelliğini kullanmak için taranacak belgenin yazıcının üst yüzeyine yerleştirilmesi gerekiyor. Daha sonra ise tarama tuşuna basılmalıdır. Bir belgenin ya da fotoğrafın aslı haricinde bir fotokopisini almak için de aynı işlemler yapılabilir. Yalnızca farklı olan nokta burada fotokopi tuşuna basmaktır. Yazdırma özelliği ile de bir bilgisayar içerisinde bulunan bir dokümanın yazdırılma süreci hızla yürütülebilir. Bu kolay ve geniş kapsamlı kullanım olanakları için müşterilere Hp deskjet 2130 tarayıcı + fotokopi renkli inkjet yazıcı kampanya hizmetleri de sunulmaktadır.

Hp Deskjet 2130 Tarayıcı + Fotokopi Renkli İnkjet Yazıcı Fiyatı

Hp Deskjet 2130 Tarayıcı + Fotokopi Renkli İnkjet Yazıcı Fiyatı

Hp deskjet 2130 tarayıcı + fotokopi renkli inkjet yazıcı indirim çeşitliliği sayesinde cazip fiyatlara sahiptir. Nerdeyse her gün artan ekonomik zorlukta cazip fiyatlarla kişilerin yazıcı ihtiyacını karşılamaktadır. Bir ürün satın alırken fiyatı da son derece önemli bir husustur. Ancak böyle ömürlük bir ürün satın almak için önemli olan maddeler arasından en son fiyat gelmelidir. Çünkü özellik ve kişinin ihtiyaçları baz alındığında kaliteli bir ürün bulunabilir ancak yalnızca fiyata odaklanılırsa kalitesiz bir ürün satın alınabilir. Bu yazıcı özellik, kalite ve fiyat bakımından incelendiğinden en iyi sonucu müşterilerine sunmaktadır. Ürünün makul fiyatları ve özellikleri bir arada incelendiğinde kalite konusunda herhangi bir fire verilmediği göze çarpar. Ürünü tüm bu avantajları ile birlikte Trendyol’dan satın alabilirsiniz.