HP Laserjet Pro M428fdw Çok Fonksiyonlu () W1a30a

11.990 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

HP Laserjet Pro M428fdw Çok Fonksiyonlu () W1a30a

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Expodya Satıcı Ünvanı: EXPODYA E-TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0381097123500001 Vergi Kimlik Numarası: 3810971235
    Bu ürün Expodya tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hızlı tarama, kopyalama ve faks performansının yanı sıra çalışma biçiminize uygun şekilde tasarlanmış güçlü ve kapsamlı güvenlik. Bu MFP önemli görevleri daha hızlı tamamlamanızı sağlar ve sizi tehditlere karşı korur. JetIntelligence özelliğine sahip Orijinal HP Toner kartuşları size daha fazla sayfa sağlar. Özellikler Daha fazla görevi hızla halledin. Verilerinizi koruyun. Önceden yüklenmiş iş uygulamaları sayesinde dijital dosyaları doğrudan e-postaya, USB'ye, ağ klasörlerine ve buluta tarayın. Kendi sınıfındaki aygıtlar arasındaki en hızlı iki taraflı baskı özelliği sayesinde çok sayfalı işlerinizi hızla tamamlayın. Yazdırdığınız sayfaları hiç beklemeden alın. Bu MFP rakiplerine göre daha hızlı çalışmaya başlar ve daha hızlı yazdırır. LDAP doğrulaması, HP JetAdvantage Private Print veya isteğe bağlı PIN ile yazdırarak İş Saklama gibi özellikler sayesinde baskı işlerine erişimi denetleyin ve baskı işlerinizi güven altına alın. Kolay yönetim. Verimli yazdırma. Yalnızca 7,6 cm dokunmatik ekrana dokunup kaydırarak, baskı işlerini MFP üzerinde doğrudan ve kolayca yönetin. Word ve PowerPoint belgelerini doğrudan USB sürücünüzden kolayca basın. Temel yönetim özelliklerine sahip HP Web Jetadmin sayesinde aygıtları ve ayarları kolayca yönetin. JetIntelligence özelliğine sahip Orijinal HP Toner kartuşları sayesinde rakip ürünlerden daha az enerji kullanarak baskı alın. Daha Fazla. Sayfa, Performans ve Koruma. JetIntelligence özelliğine sahip Orijinal HP Yüksek Kapasiteli Siyah Toner kartuşlarıyla paranızın karşılığında en fazla sayıda baskı alın. Hassas siyah tonerle yüksek hızlarda profesyonel kalitede sonuçlar elde edeceğinizden emin olun. Yenilikçi sahteciliği önleme teknolojisi sayesinde satın aldığınız gerçek HP kalitesini elde edin. Önceden takılmış toner kartuşu sayesinde hemen baskı alın. Kartuşu isteğe bağlı yüksek kapasiteli kartuşla değiştirin. Kolay kablosuz baskı seçenekleri sayesinde bağlı kalın Genellikle herhangi bir kurulum veya uygulama gerekmeden çok çeşitli akıllı telefonlardan ve tabletlerden kolayca baskı alın. Şirket ağına erişmeye gerek olmadan ofisinizdeki mobil aygıtlar üzerinden doğrudan kablosuz baskı özelliğine güvenin. Çalışanlarınızın NFC etkin mobil aygıtları sayesinde ağ erişimine gerek olmadan tek bir dokunuşla baskı almalarını sağlayın. Ethernet ve kablosuz ağ kullanımı sayesinde kaynaklara kolayca erişin, yazdırın ve paylaşın.
Geri Bildirim Ver