Genel Markalar Desire 626 S Batarya Pil B0pkx100 + Tamir Seti

144 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Desire 626 S Batarya Pil B0pkx100 + Tamir Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BAYBARSLAR Satıcı Ünvanı: ONUR BAYBARS İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1510866450
    Bu ürün BAYBARSLAR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • HTC Desire 626 S Batarya Pil B0PKX100 + Tamir Seti Ürünlerimiz sıfır ve jelatinleri üzerindedir. Satın aldığınız ürünlerde ve yaşanacak sorunlarda İade ya da değişim anlamında gerekli destek tarafınıza sağlanacaktır. Satın aldığınız ürün kargoda hasar görmeyecek şekilde özenle paketlenerek tarafınıza gönderilir. Kargoyu teslim aldığınızda lütfen ürünü kontrol ediniz. Herhangi bir hasar durumunda tutanak tutarak teslim almadan iade ediniz. Tutanak tutmadan gönderilen hasarlı ürünler kabul edilememektedir. Kargodan teslim alınmış daha sonra hasarlı ürün olarak belirtilen ürünlerde iade ya da değişimi kesinlikle yapılmayacaktır. Değişim ve iadesi olmayan ürün açıklamasındaki tüm maddeler ithalatçıları kapsayan genel kurallardır. NOT: 15:00’a kadar verilen kargolar aynı gün kargolanır. ÜRÜN TESLİMATI Tüm cep telefonu yedek parça siparişleriniz hafta içi saat 15.00’e kadar, Cumartesi ise saat11’e kadar vermiş olduğunuz siparişleriniz aynı gün kargoya verilir. Pazar ve resmi tatillerde verdiğiniz siparişler bir sonraki iş günü içerisinde kargoya verilir. GARANTİ DURUMU Kullanıcıdan kaynaklanan sorunlar garanti kapsamı dışındadır! LCD Ekranlar takılmış, montaj edilmiş ise kesinlikle değişim ve iade edilemez. Soketli bataryaların test edildikten sonra takma işlemi yapılması gerekmektedir. Ekran ve dokunmatik gibi ürünlerin ön ve arka jelatinleri ürünün garantisidir. Ürünün üzerindeki jelatini sökmeden önce soketlerle test edip deneyiniz ve çalıştığından emin olduktan sonra jelatini sökünüz. Her ne sebeple olursa olsun jelatini sökülmüş montajı yapılmış ürünlerin iadesi veya değişimi yoktur. TOPTAN CEP TELEFONU YEDEK PARÇA VE AKSESUAR İÇİN Telefon işi ile profesyonel şekilde ilgilenen telefon tamircileri ve telefoncular için toptan cep telefonu yedek parçaları ve aksesuar satışımız vardır. Bayilik için lütfen iletişim kurun.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
Geri Bildirim Ver