Htc Oculus Go 64 Gb Sanal Gerçeklik Gözlüğü

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Htc Oculus Go 64 Gb Sanal Gerçeklik Gözlüğü

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Htc Oculus Go 64 Gb Sanal Gerçeklik Gözlüğü

Gelişen teknolojiler ve inovasyonlar ile birlikte popülaritesi günden güne artan sanal gerçeklik gözlükleri büyük küçük demeden çoğu kullanıcının gözdesi haline gelmiştir. Kullanıcıların kendileri için özel olarak hazırladığı sanal ortamda hissetmelerini sağlayan sanal gerçeklik gözlüğü başa takılarak kullanılan bir cihazdır. Sanal gerçeklik gözlükleri sayesinde kişilerin fiziksel olarak orada olamayacakları fakat etkileşimli bir şekilde içinde bulunmayı istediği sanal dünyada yaşayabilme imkanı sunar.

 
  • 3 boyutlu görüntüler
  • Hafif ve konforlu bir kullanım
  • Kolay kontrol edilebilme imkanı

HTC Oculus Go 64 GB Sanal Gerçeklik Gözlüğü Özellikleri

HTC Oculus Go 64 GB Sanal Gerçeklik Gözlüğü Özellikleri

Sanal gerçekliğin asıl anlamı yani İngilizce karşılığı “Virtual Reality”dir. Bu kelime kısaltılarak VR olarak literatüre geçmiştir. Gerçek ve hayali birleştiren HTC Oculus Go 64 GB sanal gerçeklik gözlüğü gelişen eğitim-öğretim ortamına da dahil edilerek öğrencilerin öğrenme deneyimlerini zenginleştirmesini sağlar. Bilgisayar, kablo veya herhangi bir elektronik cihaza ihtiyaç duymadan hayal ettiğiniz sanal dünyayı HTC Oculus Go sanal gerçeklik gözlüğü ile deneyimleyebilirsiniz. Taşınabilir ve kullanımı kolay olan sanal gözlük hepsi bir arada yer alan Oculus Go başlığı ve yenilikçi lensleri ile bambaşka bir deneyim sunar. İster hayal ettiğiniz sanal dünyayı, isterseniz de canlı konserleri, filmleri veya maçları VR gözlüğünüz ile 3 boyutlu izleme şansına sahip olabilirsiniz. Zengin detaylar, canlı renkler, 3D grafikler ve büyük ekranı sayesinde üst düzey görüntü kalitesine sahiptir.

 

HTC Oculus Go 64 GB Sanal Gerçeklik Gözlüğü Kullanımı

HTC Oculus Go 64 GB Sanal Gerçeklik Gözlüğü Özellikleri

Köpük kaplama malzemeden ve nefes alan kumaşlardan oluşan HTC Oculus Go 64 GB sanal gerçeklik gözlüğü özellikleri itibariyle konforlu bir kullanım sunar. Ayarlanabilir yumuşak kayışları, başlığı sağlam bir şekilde tutmaya yardımcı olur. Başlığa entegre edilen üç boyutlu ses sürücüleri sayesinde kaliteli bir ses deneyimi yaşatır. Sanal gerçeklik gözlüklerinin birçok modeli bulunur ve bu modellere göre de birçok kullanım mevcuttur. Kimi gözlüklere bilgisayar veya telefon ile bağlanırken kimi gözlüklerde ise bu durum bambaşkadır. Oculus Go sanal gerçeklik gözlüğü kullanıcının başını tamamen sararak ve gözler kapalı olacak şekilde kullanılır. Bilgisayar veya telefona gerek duymadan Oculus’un hepsi bir arada başlığı sayesinde tek bir kumanda ile sanal gerçeklikte gezinme imkanı sunar. Dikkat edilmesi gereken bir diğer nokta ise gözünüze göre odak ayarlaması yapmaktır. Yapılan odak ayarlamasından sonra başınızı sağa, sola, yukarıya veya aşağıya hareket ettirerek içinde bulunduğunuz sanal ortamın keyfi sürülebilir.

 

HTC Oculus Go 64 GB Sanal Gerçeklik Gözlüğü Fiyatı

HTC Oculus Go 64 GB Sanal Gerçeklik Gözlüğü Fiyatı

Bu ürün incelendiğinde hepsi bir arada kullanım imkanı sunması ve kolay bir kullanıma sahip olması nedeniyle kullanıcıların gözdesi haline gelmiştir. Çeşitli bilgisayar yazılımlarından destek alarak oluşturulan sanal gerçeklik gözlükler 3D görüntü kalitesi sunarak sanki o dünyanın içindeymiş hissi verir. Yaklaşık olarak 1000 adetten fazla VR oyun ve uygulamayı destekleyen HTC Oculus Go sanal gözlük; kalitesi, kolay kullanımı, üstün niteliklere sahip performansı, görüntü kalitesi, 3D görselleri ve ses sistemi ile zengin bir içeriğe sahiptir. Bambaşka dünyaları ziyaret etmek, 3D görüntü kalitesi ile evde sinema keyfi yaşamak ve çok daha fazlasına ulaşmak için Trendyol’dan HTC Oculus Go 64 GB sanal gerçeklik gözlüğü yorumları ve değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz. Dilerseniz HTC Oculus Go sanal gerçeklik gözlüğü fiyat bilgisine kolaylıkla ulaşabilir ve bu ürünü kendiniz veya sevdikleriniz için sipariş verebilirsiniz.