Huawei Huaweı Freebuds Pro (BEYAZ)

1.500 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Huawei Huaweı Freebuds Pro (BEYAZ)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MediaMarkt Satıcı Ünvanı: MEDİA MARKT TURKEY TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0613063688400256 Vergi Kimlik Numarası: 6130636884
    Bu ürün MediaMarkt tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Freebuds Pro Beyaz

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Model Kulak İçi
  • Renk Beyaz
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Var
  • Mikrofon Var
  • Bluetooth Versiyon 5.2
  • Dokunmatik Kontrol Var
  • Müzik Dinleyebilme Var
Geri Bildirim Ver

Huawei Freebuds Pro Beyaz FBPROWHITE

Dışarıdan gelen sesleri engelleyen ve dinamik ses performansı ile öne çıkan Huawei FreeBuds Pro beyaz müzik dinlemeyi keyifli hale getirir. Hibrit aktif ses engelleme teknolojisi ile gürültüyü yok eder. Kulaklık iç ve dışı 40 dB'e kadar gürültüyü engellediği için müziğin ritmine ayak uydurabilirsiniz. Hafif kutu tasarımı ile ürünü her zaman yanınızda taşıyabilirsiniz. Modelde her ortama göre değişiklik gösteren birden fazla mod bulunur. Kulak yapısına uygun hafif silikon tasarımı ile konforlu bir kullanım sunar. Dokunmatik algılama sensörleri ile rahatlıkla müziği değiştirebilir ve sesi açıp kapatabilirsiniz. Bluetooth 5.0 bağlantısı ile kablosuz kulaklık deneyimini sunarken kesintisiz müziğin keyfini çıkarmanıza yardımcı olur. Ürünü tek başına ortalama 8 saate kadar, şarj kutusu ile birlikte 36 saate kadar kablosuz olarak kullanabilirsiniz.

  • Dokunmatik sensör
  • Hibrit ses engelleme
  • Kablosuz kulaklık

Gürültü Engelleyen Huawei FreeBuds Pro

Gürültü Engelleyen Huawei FreeBuds Pro

Huawei FreeBuds Pro birden fazla moduyla sesi ortama göre düzenler. Genel modda kalabalık ortamlarda gürültüyü yok eder ve müziğin keyfini çıkarmanızı sağlar. Rahat moda geçtiğinde çalışmanız gereken ortamlarda dışarıdan gelebilecek ince sesleri yok eder ve odaklanmanıza yardımcı olur. Müziği kapatmanız gereken durumlarda sadece uzun bir dokunuşla sesi kapatabilir ve sohbetinize devam edebilirsiniz. Ürün, öne çıkan benzersiz ses modu ile insan seslerini yükseltirken ortamın sesini azaltır. Bu sayede dikkatiniz dağılmadan arkadaşlarınızla sohbet edebilirsiniz. Konuşma sırasında veya müzik dinlerken sesi kaliteli ve yüksek performansta duyabilirsiniz. Ürün, kemik sesi sensörü ile telefon görüşmelerinde insan sesini algılar ve titreşime göre ses düzeyini sizin için ayarlar. Ekolayzer ayarı ile kulaklığın duruşuna bakılmaksızın ses dengesini korur. Her ortama göre ses ayarı yapılabilen kablosuz ve dokunmatik olan bu modeli tercih edebilirsiniz.

Beğenilen Huawei FreeBuds Pro Beyaz Özellikleri

Beğenilen Huawei FreeBuds Pro Beyaz Özellikleri

Bluetooth kulaklıklar kablosuz şekilde iletişim kurmanıza ve müzik dinlemenize yardımcı olan cihazlardır. Huawei FreeBuds Pro beyaz kullananlar kulaklığın kablosuz ve şık tasarımını beğenir. Geliştirilmiş mikrofonu ile fısıldarken bile sesinizi karşı tarafa duyurabilirsiniz. 20 Hz frekans yüksek ses kalitesi ile konserde şarkı dinleme hissi verir. Ürünün öne çıkan özelliklerinden bir tanesi çift rüzgar önleyici tüpüdür. Bu özellik rüzgardan dolayı oluşan ince sesleri ortadan kaldırır. Kötü hava şartlarında dışarıda yapmak zorunda kalınan aramalarınızı rahatlıkla yapabilirsiniz. Yumuşak üç adet silikon kulaklık ucu bulunan ürün, kulak için özel tasarlanan hafif gövdesi ile konforlu bir deneyim sunar. Huawei FreeBuds Pro beyaz fiyatları kulaklığın tüm özellikleri ve tasarımı göz önünde bulundurularak belirlenir. Kulaklık telefona Bluetooth ile eşleştikten sonra birden fazla bağlantıyı aynı anda gerçekleştirebilirsiniz.

Kullanışlı Huawei FreeBuds Pro Beyaz Tasarımı

Kullanışlı Huawei FreeBuds Pro Beyaz Tasarımı

Huawei FreeBuds Pro beyaz FBPROWHITE modelinin akıllı kontrol özelliği ile dokunarak işlem yapabilirsiniz. Kulaklıklardan birine uzun dokunarak modlar arası geçiş yaparken, aşağı yukarı dokunarak sesi açıp kapatabilirsiniz. Aynı zamanda kulaklığa iki kez dokunduğunuzda müzik değişir. Model, hibrit ses engelleme özelliği ile dışarıdan ve içeriden gelen gürültüyü yok eder. Kulaklıkta çift anten bulunur ve kapsama alanı oldukça geniştir. Bu sayede telefonunuz farklı bir alanda olmasa bile kesintisiz bir şekilde görüşmelerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Cihazın ortama göre ses dengesini sağlayan birden çok modu vardır. Bunlar genel mod, farkındalık modu ve benzersiz ses modudur. Ultramanyetik gücü ile yüksek bas sesi sağlayan ürünle müziğin her bir tonunun keyfini çıkarabilirsiniz. Birçok açıdan avantaj sağlayan ürünün Huawei FreeBuds Pro beyaz yorumlarını Trendyol’dan okuyabilir, uygun fiyat ile cihaza kolayca sahip olabilirsiniz.