Huawei Hg 630 A 300 Mbps Vdsl2/adsl2 Modem

214 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Huawei Hg 630 A 300 Mbps Vdsl2/adsl2 Modem

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BESTUN BİLİŞİM Satıcı Ünvanı: KEZİBAN ASLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Isparta Vergi Kimlik Numarası: 9090121726
    Bu ürün BESTUN BİLİŞİM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kozmetik olarak tertemiz vdsl değerleri tam, kablosuz mesafesi oldukça geniş olan vdsl modemlerin en güzel ürünlerinden biridir..testleri yapılmıştır. (testler yapılırken kullanıcı adı ve şifre girilir ve bağlantıda kalması sağlanarak testler yapılır. Neden kullanıcı adı var bunun içinde gibi sorular lütfen sormayın. Personel denedikten sonra reset atıp diğer ayarlara getirmeyi unutabiliyor.) siz reset atıp fabrika ayarlarına getirebilirsiniz. Kutu içinde ve bağlantı aparatları tam olarak gönderilecektir.( splitter ,ethernet kablosu ,rj11 telefon kablosu,mini bağlantı kablosu.) Kutuları açılmış teşhir ürünleri, müşteriye satılmış geri alınmış, projelerde test ettiğimiz,n11 ve benzeri platformalarda sattığımız
  • müşteri memnuniyeti sebebi ile geri aldığımız kutu ve malzemeleri eksik gelen (tamamlanmıştır),kutuları yıpranmış (değiştirilmiştir) hatlarını kapatmış ttnet müşterilerimizden geri aldığımız gibi ürünleri kapsar. Kesinlikle arızalı yada müşteri tarafında uzun yıllar kullanılmış ve yıpranmış değildir. Uzun yıllar kullanabilirsiniz. Sınırlı stoktur. Güzel günlerde kullanın… Yüksek hızlı vdsl2/adsl2+ internet erişimi 802.11n teknolojisi ile 300mbps'e varan kablosuz bağlantı hızı Farklı lokasyonlar arasında güvenli bağlantı kurabilmeye olanak sağlayan ıpsec vpn özelliği Tr-069 uzak yönetim desteği Güçlü spı güvenlik duvarı koruması Ağ veri depolama ünitesi bağlantısı olanağı 4*10/100mbps lan portu ve mbps wan portu Ttnet için otomatik kurulumludur. Kilit yoktur... Tüm servis sağlayıcılarla kullanılır. Farklı servis sağlayıcılar da kullanmak için servis sağlayıcınızdan kullanıcı adı ve şifrenizi almayı unutmayınız.. wifi adı ve şifresi modemin etiketinde yazılıdır. Modemi kurduktan sonra wifi şifrenizi kendiniz değişebilirsiniz. Vdsl modem yapılandırması için modem ara yüzüne girmeniz gerekiyor. Bunun için modemin arkasında bulunan ethernet girişlerine kablo ile veya kablosuz olarak modeme bağlanmalısınız.. 192.168.1.1 300 mbps kablosuz n usb vdsl / adsl modem router Vdsl / adsl / fiber / kablo hizmetleri ile uyumlu wan bağlantı noktası özelliği Vdsl2 üzerinden 100 mbps'ye ve adsl ile geriye dönük uyumlu geniş bant hızları sağlar.
Geri Bildirim Ver