Huawei Huaweı Watch Fit Mini Buzlu Beyaz

Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.499 TL
9.9
merchant-badge-imagemerchant-badge-image
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.499 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.539,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.599 TL

Ürün Bilgileri

Huawei Huaweı Watch Fit Mini Buzlu Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Cantel Mobil Teknoloji Satıcı Ünvanı: CANTEL MOBİL TEKNOLOJİ BİLİŞİM İLETİŞİM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0202031154300012 Vergi Kimlik Numarası: 2020311543
    Bu ürün Cantel Mobil Teknoloji tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1. Huaweı laboratuvar testlerinden elde edilen sonuçlara dayanmaktadır. Pil ömrü, gerçek kullanım koşullarına bağlıdır. Aşağıdaki koşullar altında tipik kullanım 14 gündür: Kalp atış hızı izleme ve uyku izleme açık
  • 24 saat içinde 200 kez kısa süre kontrol edilen ekran, 50 mesaj, 6 arama ve 3 alarm hatırlatıcısı
  • haftada 30 dakika egzersiz yapın. Aşağıdaki koşullarda yoğun kullanım 10 gündür: Kalp atış hızı izleme açık ve huaweı trusleep™ açık
  • ekran kısa süreliğine 500 kez kontrol edildi, 50 mesaj, 6 arama ve 24 saat içinde 3 alarm hatırlatıcısı
  • haftada 60 dakika egzersiz yapın. 2. Kullanılabilirlik ülkeye veya bölgeye göre değişebilir. Yalnızca android 6.0 veya sonraki sürümlerde ve ios 12.0 veya sonraki sürümlerde kullanılabilir. Belirli saat yüzlerinin satın alınması gerekir ve ios'ta mevcut değildir. 3. Bir ios telefona bağlanıldığında desteklenmez. Kullanılabilirlik ülkeye veya bölgeye göre değişebilir. 4. Kan oksijen doygunluğu, kandaki toplam hemoglobine göre oksijene doymuş hemoglobin yüzdesini ifade eder. Bu ürün tıbbi bir cihaz değildir ve herhangi bir hastalığı teşhis etmeye, tedavi etmeye, iyileştirmeye veya önlemeye yönelik değildir. Kullanılabilirlik bölgeye göre değişebilir. 5. Açık havada bisiklete binme yalnızca emuı 5.0/ios 9.0 veya sonraki sürümleri çalıştıran telefonlarda desteklenir. 6. Yalnızca emuı 8.1 veya sonraki sürümlerini çalıştıran telefonlarda desteklenir. 7. Bir ios telefona bağlıyken desteklenmez. * tüm özellikler ne tıbbi kullanım için ne de herhangi bir hastalığı teşhis etmek, tedavi etmek, iyileştirmek veya önlemek için tasarlanmamıştır. Tüm veriler ve ölçümler yalnızca kişisel referans için kullanılmalıdır.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • İşletim Tipi Android
  • Renk Beyaz
  • Kasa Çapı 20-25 mm
  • Kasa Renk Bronz
  • Kordon Renk Beyaz
  • Ekran Boyut Aralığı 7'' Üstü
  • Batarya Kapasitesi Aralığı 300-400 mAh
  • Adımsayar Var
  • GPS Yok
  • Nabız Sensörü Yok
  • Suya/Toza Dayanıklılık Var
  • Titreşim Yok
  • Uyku Takibi Var
  • Sesli Görüşme Yok
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Huawei Watch Fit Mini - Buzlu Beyaz (Türkiye Garantili)

Teknolojinin gelişmesi ile birlikte hayata hızlı bir giriş sağlayan akıllı saat Huawei Watch Fit sıklıkla tercih edilen modeller arasındadır. Günlük hayatta yapılan işleri kolaylaştıran ürün, aynı zamanda yoğun iş temposuna ayak uydurmanızı sağlar. Kol saati görünümündeki Huawei Watch Fit beyaz rengi ile asaleti simgeleyerek her kombine uyum sağlar. Sportif ve casual tarzınızı tamamlayan bu ürünle şık görünürsünüz. Spor aktivitelerinde kolay kullanım imkanı sağlayan Watch Fit mini ile hareket takibinizi yapabilir, adımlarınızı sayabilirsiniz. Bluetooth özelliği sayesinde akıllı telefon ile bağlantılı çalışan ürünü gerekli uygulamayı indirerek rahatlıkla kullanabilirsiniz. Yürüyüşte, araç ve bilgisayar başında cep telefonuna gelen bildirimleri kolaylıkla kontrol edebilir, dikkatiniz dağılmadan işinize devam edebilirsiniz. Adeta bir kişisel asistan görevi üstlenen bu ürünle hayatı kolaylaştırabilirsiniz.

  • Uzun batarya ömrü
  • Değiştirilebilir kordon
  • Çoklu uygulama desteği

Huawei Watch Fit Mini Özellikleri

Huawei Watch Fit Mini Özellikleri

Modern yaşamın büyük zorluklarından olan organize işleri düzene sokan Huawei marka Watch Fit ile tempoya ayak uydurabilirsiniz. Telefonunuz şarjda veya çantada iken gelen bildirimleri ve aramaları görebilir, önem sırası yüksek olanlara geç kalmadan dönüş yapabilirsiniz. Android 6.0+ ve iOS 12.0+ işletim sistemine uyumlu olarak çalışan Fit Watch Huawei AMOLED ekranı ile kolay takip imkanı sunar. 1,47 inçlik ekranı renkli özelliği ve 194 x 368 piksellik çözünürlüğü ile kolay okuma imkanı sağlar. Ana ekranına bakınca normal bir kol saati izlenimi veren ürün, dokunmatik ekranı ile birbirinden farklı uygulamanın kapılarını açar. Yüksek batarya kapasitesi 14 güne kadar kullanım imkanı sunar. 20 g gövde ağırlığına sahip olan Huawei marka Watch Fit mini değiştirilebilir kordona sahiptir. 25,9 mm enindeki dikdörtgen ekranı ile oldukça şık görünür.

Hayatı Kolaylaştıran Fit Watch Huawei

Hayatı Kolaylaştıran Fit Watch Huawei

Huawei Watch Fit Mini - buzlu beyaz (Türkiye garantili) 6941487235612 modeli size giyilebilir teknoloji keyfini yaşatır. Kalp atış hızı, kalori, stres seviyesi, mesafe ve ivme ölçümü gerçekleştirebilen ürünü kişisel referans için kullanabilirsiniz. Adım sayar özelliğiyle gün içindeki hareketliliğinizi ölçebilir, gittiğiniz mesafe takibini yapabilirsiniz. Titreşim imkanıyla bildirimlerden anında haberdar olabilir, kurduğunuz alarmı kaçırmadan uyanabilirsiniz. Huawei Watch Fit mini - buzlu beyaz (Türkiye garantili) uyku takibi yaparak uyku kaliteniz hakkında sizi bilgilendirir. Bisiklet, eliptik bisiklet, koşu, yürüyüş, yüzme ve yoga gibi çeşitli spor aktivitelerinde nabız takibi yaparak kalori ölçümünü hesaplar. Spor ve kalori takibi ile diyetinizde yüksek başarı sağlayabilirsiniz. 5 ATM su basıncına dayanıklı olan bu ürünü gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Bronz kasası ve beyaz kordonu ile şıklığınızı tamamlayan Huawei Fit Watch göz doldurur.

Avantajlı Huawei Watch Fit Mini Fiyatları ve Yorumları

Avantajlı Huawei Watch Fit Mini Fiyatları ve Yorumları

Herkes için kullanımı oldukça basit olan Huawei marka Watch Fit mini basit bir arayüze sahiptir. Telefona indirilen uygulama ile rahatlıkla kullanılabilen ürün, veri takibini uygulama hesabınızda kayıt edebilirsiniz. Akıllı saatiniz ile uyumlu kordon rengini değiştirerek her kombinle göz kamaştıran sonuçlar elde edebilirsiniz. Üretiminde kullanılan materyal kalitesi ve sahip olduğu teknik özelliklere göre belirlenen Huawei Watch Fit mini - buzlu beyaz (Türkiye garantili) fiyatları her bütçeye uygun seçeneklerle sunulur. Dilediğiniz yerden online alışveriş keyfini çıkardığınız Trendyol ile bu ürüne sahip olabilir, teknolojinin rahatlığına varabilirsiniz. Ürünü daha önce kullanan gerçek müşterilerin Huawei Watch Fit mini - buzlu beyaz (Türkiye garantili) yorumlarını inceleyerek ürün hakkında ön bilgi edinebilirsiniz. Kişisel zevkiniz ve yaşam biçiminize göre kullanım imkanı sunan bu ürünle günlük hayatınızı kolaylaştırabilirsiniz.