Huawei Matepad T10 Uyumlu Kılıf 360°dönebilen Deri Leather New Style Cover Case(lacivert)

189 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Huawei Matepad T10 Uyumlu Kılıf 360°dönebilen Deri Leather New Style Cover Case(lacivert)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Solo Aksesuar Satıcı Ünvanı: AYKUT DALASLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2670605744
    Bu ürün Solo Aksesuar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 360 DERECE DÖNEBILME ÖZELLIGI TELEFONUNUZU DARBE VE DIS TEPKILERDEN KORUR. STAND ÖZELLIGI ILE ÇOK FONKSIYONLU KULLANIMA SAHIPTIR. DAHA UZUN ÖMÜRLÜ KULLANMANIZI SAGLAR. DESENLERI ILE DIKKAT ÇEKICI BIR ÖZELLIGE SAHIPTIR. CIHAZ ÜZERINDEKI TÜM FONKSIYONEL TUSLARA ERISIMINIZ KOLAYDIR.

Ürün Özellikleri

  • Renk Lacivert
  • Beden Tek Ebat
Geri Bildirim Ver

Huawei Matepad T10 Kılıf 360°dönebilen Deri Leather New Style Cover Case (Lacivert)

Huawei marka tablet kılıfı, 360° dönme özelliğine sahiptir. Huawei Matepad T10 deri lacivert kılıf tabletinizi dış etkilerden korur. Model, son derece kaliteli malzemeden üretilir. Suni deri malzemeye sahiptir. Huawei’nin T10 tabletleri için uygundur. Ürün sayesinde cihazınızı güvenle kullanabilirsiniz. Şık tasarım avantajı sunan bu kılıf, rahat kullanım sağlar. Yatay ya da dik bir biçimde kullanılabilir. Çok fonksiyonlu yapıya sahip olan ürün, büyük beğeni toplar. Suni deri malzemeden üretilen kılıf, tabletin bütün tuşlarını kullanabilme imkanı sağlar. Uzun ömürlü bir modeldir. Desenleri ve esnek yapısıyla dikkat çeker. Ürün, deforme olmayan özelliğe sahiptir. Uygun boyut avantajı ile tabletinizi güvenle korur. Bu ürünü uygun fırsatlar ile Huawei marka tabletiniz için satın alabilirsiniz.

  • Lacivert renk tonu
  • 360° dönme özelliği
  • Uzun ömürlü

Huawei Matepad T10 Kılıf Özellikleri

Huawei Matepad T10 Kılıf Özellikleri

Ürün, Huawei marka tablet için uygundur. Model sayesinde tabletinizi yatay ya da dik konumda kullanabilirsiniz. Katlanabilir yapıya sahip Huawei Matepad T10 dönebilen deri lacivert kılıf, tabletiniz ile rahat bir biçimde eşleşir. Ürün, lacivert renk tonuna sahiptir. Tabletlerle uyumlu boyutta üretilir. Ürün, tabletinizi darbelerden ve çiziklerden korur. Ekran koruyucu kılıfı çıkarmadan cihazınızın bütün tuşlarını kullanabilirsiniz. Şık desenlere ve renk tonuna sahip olan Huawei Matepad T10 kılıf 360° dönebilen deri Leather New Style Cover Case lacivert uzun ömürlü olarak kullanım avantajı sunar. Ürünü istediğiniz zaman kolayca çıkarıp takabilirsiniz. Uygun kalıbı sayesinde tabletinize tam uyum sağlayan ürünün dik durabilme özelliği bulunur. Ürünün ön kapağı tabletinizin ekranını korur. Modelin arka kapağında ise kamera için bir alan bulunur. Yüksek kaliteye sahip olan bu ürünü tabletiniz için tercih edebilirsiniz.

Beğenilen Huawei Matepad T10 Kılıf Fiyatı

Beğenilen Huawei Matepad T10 Kılıf Fiyatı

Huawei marka tablet kılıfı, uygun fiyat avantajı ile müşteriye sunulur. Huawei Matepad T10 kılıf 360°dönebilen deri Leather New Style Cover Case lacivert fiyatı ürünün her türlü özelliği göz önünde bulundurularak belirlenir. Model, tabletinizin zarar görmesini engeller. Modelin hoparlör, kamera ve kulaklık girişi bulunur. Bu sayede tablet rahatlıkla kullanılır. Ürün, 360° dönebilme özelliğine sahiptir. Hafif yapısı ile istenilen yere rahatlıkla taşınır. Dönebilme özelliği, dilediğiniz gibi cihazınızı konumlandırmınızı sağlar. Ürün, suni deri materyali ile rahat kullanım imkanı sunar. Huawei Matepad T10 lacivert 360° dönebilen deri Leather New Style Cover Case kılıf, tabletinizi önden ve arkadan gelebilecek olası darbelere karşı görür. Şık lacivert renk tonuna sahiptir. Ürün, cihazınızı güvenle kullanmanızı sağlar. Modeli Huawei marka tabletiniz için satın alabilirsiniz.

Huawei Matepad T10 Kılıf Deri Leather New Style Avantajları

Huawei Matepad T10 Kılıf Deri Leather New Style Avantajları

Ürün sayesinde tabletinizi dik bir şekilde masaya koyabilirsiniz. Model, deri malzemelerle üretilir. Stand özelliği sayesinde çok fonksiyonlu kullanım avantajı sunar. Uzun ömürlü bir üründür. Cihazınızı çizilmelere ve kırılmalara karşı korur. Çizilmez özelliğe sahip, suni deri malzemesi bulunur. Huawei Matepad T10 dönebilen deri lacivert kılıf yorum avantajı sayesinde ürün hakkında detaylı bilgilere ulaşılabilir. Model sayesinde tabletinizi rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Lacivert kılıf, tabletin tüm fonksiyon tuşlarına tam erişim sağlar. İstediğiniz yerde ürünü güvenle kullanabilirsiniz. Şık tasarımıyla fazlasıyla dikkat çeken ürün, 360° dönme özelliği ile rahat kullanım olanağı sunar. Huawei marka tablet için uygun tasarım ve boyutlarda üretilir. Yapısı, tabletinizin sağlam bir şekilde tutulmasını sağlar. Arka ve ön kapak tasarımı sayesinde cihazı tam korur. Kaliteli tasarıma sahip Huawei marka bu ürünü Trendyol avantajlarıyla satın alabilirsiniz.