Huawei Matepad T10 Uyumlu Kılıf 360°dönebilen Deri Leather New Style Cover Case(mor)

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Huawei Matepad T10 Uyumlu Kılıf 360°dönebilen Deri Leather New Style Cover Case(mor)

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • 360 DERECE DÖNEBILME ÖZELLIGI TELEFONUNUZU DARBE VE DIS TEPKILERDEN KORUR. STAND ÖZELLIGI ILE ÇOK FONKSIYONLU KULLANIMA SAHIPTIR. DAHA UZUN ÖMÜRLÜ KULLANMANIZI SAGLAR. DESENLERI ILE DIKKAT ÇEKICI BIR ÖZELLIGE SAHIPTIR. CIHAZ ÜZERINDEKI TÜM FONKSIYONEL TUSLARA ERISIMINIZ KOLAYDIR.

Ürün Özellikleri

  • Renk Sarı
  • Beden Tek Ebat
Geri Bildirim Ver

Huawei Matepad T10 Kılıf 360° dönebilen Deri Leather New Style Cover Case (Mor)

Cep telefonları günlük hayatta en sık kullanılan cihazlardan biridir. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte cep telefonlarıyla geçirilen vakitler çoğalır. Sık kullanımdan dolayı bu cihazların şarjları oldukça çabuk biter. Şarj kabloları ise telefonuyla fazla vakit geçiren bireyleri bağlayıcıdır. Oturduğunuz yerden kablosuz bir şekilde USB girişli alıcılarla telefonunuzun pilini yükseltmek etmek oldukça basittir. Cihazının pilini zahmetsizce doldurmak isteyen bireyler için tasarlanan USB Type-C kablosuz şarj alıcısı hızlı ve pratiktir. Hızlı şarj özelliği sayesinde bataryanızı kısa sürede doldurabilirsiniz. Bağlantı noktasına telefonunuzu yerleştirerek bu işlemi kolayca tamamlayabilirsiniz. Ally Mobile Wireless şarj alıcısı 5v/2a 10w aletini cihazınıza hızla bağlayarak kablosuz bir şekilde kullanabilirsiniz.

  • Kullanışlı ve pratik
  • Hızlı dolum özelliği
  • Hafif ve ince tasarım

Kullanışlı ve Pratik Ally Mobile Wireless Şarj Alıcısı

Kullanışlı ve Pratik Ally Mobile Wireless Şarj Alıcısı

Günlük hayatın parçalarından biri olan telefonların şarj özelliği oldukça önemli bir faktördür. Bataryaların ömrünü uzatmak ve gün içerisinde pil gücünü korumak oldukça zordur. Ally mobile şarj alıcısı sayesinde bataryanızın ömrünü koruyarak pil oranınızı artırabilirsiniz. Kullanışlı adaptör pedleri sayesinde kablolardan kurtulmakla birlikte telefonunuzu hızlı bir şekilde şarj edebilirsiniz. Ergonomik tasarıma ve kablosuz şarj alıcısı Type C girişine sahip olmasıyla birlikte tüm telefonlara uyum sağlayarak pratik özellikler içerir. Kullanışlı ve uzun süreli bir pil deneyimi sunan bu ürün sayesinde kablolara ihtiyaç duymazsınız. Hafif ve küçük tasarıma sahip olduğundan çantanızda kolaylıkla taşıyabilirsiniz. Telefon ile batarya arasındaki alıcılarla bağlantısını güçlü bir şekilde koruyarak pratik bir şarj deneyimi sağlar. Araç içerisinde, evde ya da ofisinizde birbirinden farklı cihazları kolaylıkla ve güvenli adımlarla şarj edebilirsiniz.

Hızlı Dolum Özelliği ile Ally Mobile Şarj Alıcısı 5v/2a 10w

Hızlı Dolum Özelliği ile Ally Mobile Şarj Alıcısı 5v/2a 10w

Kablosuz alıcılar akıllı telefon ve tablet kullananların vazgeçilmez ürünlerinden biridir. Cihazları koruyarak ekstra güç tasarrufu sağlamaya yardım eder. Kolay erişime sahip ve hızlı şarj etme özelliği ile üretilen adaptörler günlük hayatta sıklıkla tercih edilir. Ally Mobile Ally USB Type C kablosuz Wireless şarj alıcısı 5v/2a 10w cihazınızı güçlü bir sistemle destekleyerek bağlantı kablolalarından kurtulmanızı sağlar. Yüksek ısı ve ani voltaj düşüklüklerine karşı koruma sağlayarak cihazınızın güvenli bir şekilde dolum yapmasına yardım eder. Ayrıca video izlerken ya da bir işle uğraşırken kablolara bağlı kalmadan telefonunuzun pilini yükselterek kolaylıkla kullanabilirsiniz. 10w özelliğine sahip olduğundan yüksek akımları önleyerek cihazınızı güvenli bir şekilde şarj eder. Kablo girişlerinde oluşan dış faktörlere karşı özel bir uçla üretilerek kullanımınız süresince cihazınızı su, toz, kir gibi etkenlerden koruyabilirsiniz.

Uygun Fiyat Güvencesiyle Ally Mobile Wireless Şarj Alıcısı

Uygun Fiyat Güvencesiyle Ally Mobile Wireless Şarj Alıcısı

Kabloların kırılması, yıpranması ve hasar görmesi gibi durumları önlemek adına üretilen kablosuz alıcılar cihazlarınızı koruyarak güçlü pil dengesi sağlar. Ayrıca ergonomik bir tasarımla üretilerek minimum derecede alan kapladığından çantanıza kolay bir biçimde sığar. Ally USB Type C kablosuz Wireless şarj alıcısı 5v/2a 10w gün içerisinde hem kendi pilini hem de cihazınızın pili güçlü fonksiyonlarla koruyarak uzun süreli bir kullanım sağlar. Otomatik sistemlerle desteklenen bu alıcı gün içerisinde cihazınızın kapanmasını önleyerek sizlere daha kaliteli bir deneyim sağlar. Ally mobile Ally USB Type C kablosuz Wireless şarj alıcısı 5v/2a 10w fiyatlarının avantajlı bir tabloya sahip olması müşterileri tarafından sıklıkla tercih edilmesini sağlar. Ayrıca uygun fiyatlarla Trendyol üzerinden satışa sunulur. Siz de günlük hayatta prizlere bağlı kalmamak için bu ürünü güvenle tercih edebilirsiniz. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Ally USB Type C kablosuz Wireless şarj alıcısı 5v/2a 10w kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.