Huawei Matepad T10 Kılıf 360°dönebilen Deri Leather New Style Cover Case(pembe)

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Huawei Matepad T10 Kılıf 360°dönebilen Deri Leather New Style Cover Case(pembe)

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • 360 DERECE DÖNEBILME ÖZELLIGI TELEFONUNUZU DARBE VE DIS TEPKILERDEN KORUR. STAND ÖZELLIGI ILE ÇOK FONKSIYONLU KULLANIMA SAHIPTIR. DAHA UZUN ÖMÜRLÜ KULLANMANIZI SAGLAR. DESENLERI ILE DIKKAT ÇEKICI BIR ÖZELLIGE SAHIPTIR. CIHAZ ÜZERINDEKI TÜM FONKSIYONEL TUSLARA ERISIMINIZ KOLAYDIR.

Ürün Özellikleri

  • Renk Pembe
  • Beden Tek Ebat
Geri Bildirim Ver

Huawei Matepad T10 Kılıf 360°dönebilen Deri Leather New Style Cover Case (Pembe)

Matepad kılıfları, cihazları hem görsel hem fiziksel olarak destekleyen önemli aksesuarlardır. Huawei Matepad T10 kılıf 360° dönebilen deri leather new style cover case (pembe) ile tüm bu işlevlerden maksimum verim alınır. Tableti korur ve tarzını destekler. Cihazın kullanım keyfini artıran yararlı ek fonksiyonlara sahiptir. Rengi, materyali, dizaynı ile tablete şık ve etkileyici bir görsel hava katar. Çizilmelere karşı maksimum seviyede koruma sağlar. Böylece cihaz hem fonksiyon hem görünüm olarak aynı kalitede kalır. Sağlam iç kabuğunun üzerine fiziksel etkileşime girdiği, çizilebilir yüzeylerin özelliklerine uyum sağlayan materyallerle kaplama yapılır. Bu işlem sayesinde daha yumuşak temas alanları elde edilir ve şık duruş kazanılır.

  • Şık, kaliteli görüntü
  • Cihazın fiziksel aksamlarına erişim
  • 360° dönebilen hareketli yapı

Çok İşlevli Huawei Matepad T10 Kılıf Leather Pembe

Çok İşlevli Huawei Matepad T10 Kılıf Leather Pembe

Ürünün öne çıkan başlıca özelliklerinden biri 360° hareket edebilen mekanizmasıdır. Bu sayede tabletin ekranı kolayca çevrilebilir. Bu özellik yardımıyla kılıf stand olarak kullanılırken cihazın pozisyonu değiştirilebilir. Döndürme işlemi oldukça basittir, komplike bir yapısı ya da ekstra güç gerektiren bir mekanizması yoktur. Huawei T10 tablet kılıfları cihazın ses kontrol tuşlarına, açma ve kapama düğmelerine, şarj ünitesi gibi yuvalara erişimi devam ettirir. Kameranın çalışmasını etkileyen bir tasarımı yoktur. Kaliteli ve sağlam malzemelerden üretilen, sert bir iç yapıya sahiptir. Ekranla ve tabletin yüzeyleriyle direkt fiziksel temas sağlayan kısımlarına yumuşak dokulu materyaller ile kaplama yapılır. Böylece cihazı korurken herhangi bir zarar vermez. Huawei Matepad T10 tablet kılıfı tüm bu özelliklerinin yanında şık görüntüsüyle göze de hitap eder. Canlı pembe rengiyle dikkat çekici kılıfı güvenle satın alabilirsiniz.

Güçlü Yapısına Ek Şık ve Zarif Tasarımıyla T10 Kılıf

Güçlü Yapısına Ek Şık ve Zarif Tasarımıyla T10 Kılıf

Kılıfın rengi, şık detayları ve malzemesi bütün olarak tabletinizin görünüşünü olumlu yönde etkiler. Deri, hem duruş hem de kalite olarak üstün özelliklere sahip bir materyaldir. Huawei Matepad T10 kılıf 360° dönebilen deri leather new style cover case (pembe) kullananlar için bu şık malzeme özelliği, sık ve ince dikiş ile tamamlanır. Kılıf üzerinde kamera ve düğme bölümleri için özenle tasarlanan boşluklar bulunur. Ek olarak ürünün arka kısmında da marka logosunun görünmesi için ekstra bir detay mevcuttur. Bu tarz dokunuşlar ürüne kaliteli bir şıklık verir. Kılıf aktif olarak kullanılmayan pozisyondayken içerdiği esnek bant ile sıkıştırılır. Bu küçük ayrıntı hem görüntüye hem güvenliğe destek verir. Huawei Matepad T10 kılıf 360° dönebilen deri leather new style cover case (pembe) fiyatı, kaliteli ve şık detaylarıyla birlikte değerlendirilebilir.

Detaylarda Şıklığı Yakalayan Matepad T10 Deri Case

Detaylarda Şıklığı Yakalayan Matepad T10 Deri Case

Fiziksel açıdan dayanıklı ve sağlam, görüntü olarak şık, çoklu fonksiyon özelliklerine sahip ürün; Matepad T10 tabletler için ideal bir kılıftır. Cihazı dış etkenlere karşı korurken duruşuna da katkı sağlar. T10 kılıf 360° dönebilen deri hem kendi fonksiyonlarını yerine getirmede hem de cihazın kullanım zevkini arttırmada aynı anda başarılıdır. Stand halinde kullanırken ekran pozisyonunun tek bir seçenekte sınırlı kalmaması tabletten aldığınız keyfi büyük ölçüde değiştirir. İnce detaylarına kadar düşünülen, şık ve detaylı tasarımı sayesinde tatmin edici güzellikte görüntü sunar. Mekanizmasının kullanımı kolaydır. Huawei Matepad T10 kılıf 360° dönebilen deri leather new style cover case (pembe) yorum bölümleri de incelendiğinde detaylı deneyim bilgileri alınabilir. Üstün kalite ve şık görüntü özelliklerine sahip bu kılıfı Trendyol aracılığı ile satın alabilirsiniz.