Huawei P30 Lite Ekran LCD Dokunmatik Orijinal

899 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Huawei P30 Lite Ekran LCD Dokunmatik Orijinal

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mobillera Satıcı Ünvanı: TELEPATİ TEKNOLOJİ HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0837113244100001 Vergi Kimlik Numarası: 8371132441
    Bu ürün Mobillera tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Huwei P30 Lite telefonunun dokunmatik ekranı zarar gördüğü zaman bu yedek parça ile değişim yapılır. Bu sayede telefonun kırık camı telefona daha fazla zarar vermez.
  • Huwaei P30 Lite ekran ile telefon değişimi yapılmadan kullanıma devam edilir. Telefonun ekranı zarar gördüğünde ekranı değiştirmek telefonunu daha uzun süre kullanmanızı sağlar.
  • Çatlak veya kırık ekranlar belli bir süre sonra dokunmatik sensöründe sorunlara ve renk bozulmalarına sebep olur, cihaz kullanılamaz hale gelir. Bu sebeple yenisi ile değiştirilir.
  • P30 Lite LCD ekran mükemmel biri deneyim sunar. Canlı renkleri videolar ve oyunlar için HD kalite iletir.
  • Orijinal parça, yüksek hassasiyet ile komutları algılar, uygulamalar arasında akıcı bir deneyim yaşatır.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Tip LCD
Geri Bildirim Ver

Huawei 2418869 P30 Lite Orijinal Dokunmatik LCD Ekran

Huawei P30 Lite dokunmatik LCD ekran bir telefon parçasıdır. Ürün dokunmatik bir cihaz olan Huawei markasına ait P30 Lite modeline uygun olarak tasarlanmıştır. Telefonu düşürme veya çarpma gibi kazalar neticesinde ekranının kırılması sorunu yaşayan kişiler bu üründen faydalanabilirler. Ekranın dokunmatik özelliklerinin yitirilmesi hâlinde de değişiklik yapılması gerekir. Bu gibi durumların tamamında Huawei P30 Lite LCD ekran tercih edilebilir. Ürün siyah renklidir. Bağlantı parçalarıyla birlikte gönderilir. Korunaklı bir kutu içerisinde hasar almadan gönderimi gerçekleştirilir. Bu ekran, Huawei marka telefon modelinin ekran özelliklerine birebir uyumlu bir üründür.

  • Tip: LCD
  • Özellik: Dokunmatik ekran
  • Model: Huawei P30 Lite

Huawei P30 Lite Dokunmatik LCD Ekranın Özellikleri

Huawei P30 Lite Dokunmatik LCD Ekranın Özellikleri

Huawei P30 Lite dokunmatik ekran pek çok özellikle donatılmıştır. Ürün teknik bir parça olarak iyi bir performansa sahiptir. Ekran P30 Lite modelinin ölçüleriyle birebir uyumludur. Öyle ki takıldıktan sonra telefonda değişiklik olduğu neredeyse hiç anlaşılmaz. Ürün cihazın ilk hâliyle aynı görünümde olmasını sağlar. Ekran ince yapısıyla telefon üzerine kolay bir şekilde oturur. LCD ekran arkasında bağlantı kablolarıyla birlikte gönderilir. Özenli biçimde paketlenerek hasarsız bir şekilde ulaştırılması sağlanır. Ürün siyah renkli ve dokunmatik özelliklidir. Telefon kapalıyken ekran siyah renkte görünür. Huawei P30 Lite LCD ekran sahip olduğu hafif yapısı sayesinde takıldığı cihazı ağırlaştırmaz. Kolay bir kullanım sağlar. Kaliteli dokunmatik özelliği ile hafif dokunuşları bile algılayabilir.

Huawei P30 Lite Dokunmatik LCD Ekran Nasıl Kullanılır?

Huawei P30 Lite dokunmatik LCD ekran kurulumu için ek bir malzeme alınmasına gerek yoktur. Ürünün yanında bağlantı kablosu üzerine ekli biçimde gönderilir. Telefonlar hassas cihazlar oldukları için ekran tamirleri dikkat gerektiren bir iştir. Huawei LCD ekranı doğrudan satın alıp telefona takmak mümkün değildir. Bu aşamada ince bir işçilik gerekir. Bu sebeple ürünü satın alan kişiler eğer ekran değişimi alanında uzman değillerse bir telefon teknik servisinden destek isteyebilirler. Teknik bilgiye sahip olan kişilerin ürünü zorlanmadan cihaza yerleştirmesi mümkündür. Huawei P30 Lite dokunmatik LCD ekran telefona takılmadan önce cihaz üzerindeki kırık, eski olan ekran dikkatli bir şekilde açılır. Telefonun içerisindeki bağlantı noktaları birbirinden ayrılır. Sonrasında yeni Huawei dokunmatik ekran telefon üzerine yerleştirilir. Bağlantı noktaları dikkatli biçimde birleştirildikten sonra ekran cihaz gövdesine oturtulur.

Huawei P30 Lite Dokunmatik LCD Ekran Kaliteli midir?

Huawei P30 Lite dokunmatik LCD ekran oldukça kaliteli bir üründür. Söz konusu gerecin sahip olduğu kaliteli özellikler sayesinde ekran değişiminden sonra telefonu ilk alındığı günkü gibi kullanmak mümkün olur. Ürünün montajını doğru biçimde gerçekleştirdikten sonra cep telefonunuz kullanıma hazır hâle gelir. Dokunmatik ekranlar hassas yapıları sebebiyle düşme ve darbelere karşı fazla dayanıklı değildir. Huawei P30 Lite dokunmatik LCD ekran cam koruyucular ve kılıflar ile korunabilir. Bu yolla ürünün kullanım süresini uzatarak verimliliği artırabilirsiniz. Ekranın dokunmatik özellikleri de oldukça kalitelidir. Ürünün oldukça hassas bir duyarlılığı vardır. Bu duyarlılık ile telefonunuzdan alacağınız faydayı üst düzeye taşımanız mümkündür. Bu malzeme tüm bu nitelikleriyle orijinal parçadan farksızdır. Huawei P30 Lite dokunmatik LCD ekran yorumları incelendiğinde ürünün kaliteli yapısı ve birebir uyumlu olması oldukça beğenilmiştir. Huawei P30 Lite dokunmatik LCD ekran almak isteyen kişiler güvenli alışverişin adresi Trendyol’u ziyaret ederek hızlı biçimde siparişlerini oluşturabilirler.