Huawei Şarj Aleti Type-C Kablo - AP32

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Huawei Şarj Aleti Type-C Kablo - AP32

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • HuaweiŞarj Aleti Type-c Kablo AP32 Bilkom Bilişim Hizmetleri A.Ş. Tarafından Garantili Bilkom Güvencesinde Kutu İçeriği 1 Adeta Huawei Şarj Adaptörü 1 Adet Huawei 100cm Type-c Şarj KablosuUSB-C için etkin cihazlar için yüksek hızlı şarj yetenekleri olan Huawei hızlı şarj cihazı, yoğun yaşam tarzınız ve anında yük için tasarlanmıştır. -Huawei USB kablosu şarj cihazı orijinal duvar c-tipi -Seyahat Şarj Cihazı kompakt, giden her yere taşınması kolay -Hızlı Şarj teknolojisi * hızlı ve verimli bir şarj sağlar -Smart Chip bağlı cihazı maksimum hızda şarj etmesi için algılar 1 m uzunluğa sahip c tipi kablo, çoğu USB-C uyumlu cihazla uyumludur. - Akıllı telefonunuzu şarj etmek için kendi kablo mikro USB veya duvar şarj cihazına sahip diğer kabloları kullanabilirsiniz.
Geri Bildirim Ver

Huawei HUWAP32 Type-C Kablo Şarj Aleti

Huawei şarj aleti Type-C kablo AP32 ile cihazınızın enerjisini doldurmanız son derece hızlı ve kolay olur. Ürün sayesinde markanın ilgili serideki telefonlarını ve Type-C uyumlu tüm cihazları şarj etmek mümkündür. Telefon aldığınızda beraberinde verilen şarj aletiniz bozulduysa bu ürünü tercih edebilirsiniz. Çok kullanışlı ve sağlam olan bu ürün, marka tutkunlarının vazgeçilmez eşyaları arasında yer alır. Huawei AP32 Type-C kablo şarj aleti hızlı olmasıyla kullanıcıları etkiler. Şarjınız bittiğinde ve aceleniz olduğu zamanlar anında telefonun bataryasını şarj edebilirsiniz. Kısa sürede çok iyi bir şekilde batarya dolduran bu ürünü yanınızdan ayırmak istemezsiniz. Bu ürünü kullanan bireyler şarj aletinden memnun kalır.

  • Ürün içeriği: Birer adet adaptör ve Type-C kablo
  • 100 cm şarj kablosu
  • Beyaz renkli

Huawei şarj Aleti Type-C Kablonun Uzunluğu

Huawei şarj Aleti Type-C Kablonun Uzunluğu

Huawei AP32 Type-C kablo şarj aleti 1 metre uzunluğa sahiptir. Oldukça uzun olan kablo sayesinde cihazınızı kolayca şarj edebilirsiniz. Priz ile oturduğunuz yer arasındaki mesafe uzaksa ürünün uzun kablosu sayesinde telefonu rahatlıkla kullanmaya devam edebilirsiniz. Dilerseniz cihazınızı şarj aletinin takılı olduğu prizin yanına bırakabilirsiniz. Ayrıca ürünün kablosu 100 cm olduğu için masanın ya da tezgâhın üzerine telefonu koymak mümkün olur. Huawei AP32 Type-C kablo şarj aleti sayesinde telefonunuz ile verileri kolayca senkronize edebilirsiniz. Buna ek Huawei cihazları arasında hızlı ve kolay bir şekilde fotoğraf, video ve dosya aktarımı yapmak mümkündür. Kullanıcıların konforu düşünülerek tasarlanan Huawei Type-C şarj aleti uzun ve ideal kalınlığı sayesinde oldukça kullanışlıdır. Kullanıcılar, ürünün 100 cm olmasından ve hızlı şarj etmesinden oldukça memnundur.

Huawei şarj Aleti Type-C Kablo Hangi Cihazlara Uyumludur?

Huawei şarj Aleti Type-C Kablo Hangi Cihazlara Uyumludur?

Huawei AP32 Type-C kablo şarj aletini, markanın kendi cihazları için tercih edebilirsiniz. Huawei telefon ve tablet gibi Type-C girişe sahip cihazlarda kullanmak mümkündür. Bunun yanı sıra hızlı şarj eden bu aleti, farklı markaların Type-C girişi bulunan cihazları için de seçebilirsiniz. Bu sayede aynı markadan olmayan elektronik eşyalarınızı bu şarj aletiyle kolayca kullanıma hazır hâle getirebilirsiniz. 3A akım çıkışına sahip bu ürün hızlı şarj etme özelliğine sahiptir. Bu akımı destekleyen tüm elektronik eşyalar için Huawei AP32 Type-C kablo şarj aletini alabilirsiniz. Bu kablonun kullanımı yaygınlaştığı için ürün, cep telefonu ve tablet gibi yeni nesil cihazlara kolaylıkla uyum sağlar. Bu şarj aleti ile Type-C uyumlu cihazlarda verilerin aktarılması ve elektronik eşyaların hızlı şarj edilmesi amaçlanır.

Huawei şarj Aleti Type-C Kablo Dayanıklı mıdır?

Huawei şarj Aleti Type-C Kablo Dayanıklı mıdır?

Huawei AP32 Type-C kablo şarj aleti son derece dayanıklı bir üründür. Bu ürün, kablonun içinde kullanılan materyalden dış kaplamasına kadar her detayı düşünülerek tasarlanır. Kaliteli malzemelerden üretilen şarj kablosu ve adaptörü uzun ömürlüdür. Kablo çok esnek olduğu için rahatlıkla kıvrılıp bükülebilir. Bu ürünü seyahat ederken çantanıza ya da valize rahatlıkla koyabilirsiniz. Adaptör darbelere karşı son derece dayanıklıdır. Sağlam iki parçadan oluşan bu ürünü yıllarca kullanmak mümkündür. Kolay kolay hasar almayan Huawei AP32 Type-C kablo şarj aletinden yüksek verim alabilirsiniz. 18 W adaptör desteği ile telefonlarınızın bataryasını kısa zaman içinde %100 doldurabilirsiniz. Adaptörü ve kabloyu ayrı ayrı kullanabilirsiniz. Cihazınız Type-C kablo için uygun değilse hızı şarj eden başlıkla kendi kablonuzu tercih edebilirsiniz. Hızlı, etkili ve verimli bir şarj aleti isteyen bireyler bu ürünü Trendyol'dan birkaç tıkla satın alabilir. Ürünün kalitesi hakkında belirtilen görüşler için Huawei şarj aleti Type-C kablo AP32 yorumlarını da okuyabilirsiniz.