Huawei Watch Gt2 Kordon Esnek Suya Dayanıklı Silikon Krd-23

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Huawei Watch Gt2 Kordon Esnek Suya Dayanıklı Silikon Krd-23

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Sağlam , esnek silikon malzeme Bükülmelere ve kırılmalara dayanıklı Suya karşı dayanıklı 15 kademeli, kolaylıkla her ölçüye uygun ayarlanabilir kordon ayarlama dizaynı Farklı renk seçenekleriyle Huawei Watch saatinize yeni bir görünüm kazandırın

Ürün Özellikleri

  • Renk Yeşil
  • Materyal Silikon
Geri Bildirim Ver

Huawei Watch Gt2 Kordon Esnek Suya Dayanıklı Silikon

Taşınabilir teknolojik cihazların başında gelen akıllı saatler, şık tasarımlara sahip kordon seçenekleri ile dikkat çeker. Huawei GT2 silikon kordon göz alıcı tasarımı ve suya dayanıklı yapısı ile akıllı saatinize uyum sağlar. Birçok teknik özelliği olan GT2 kordonu tüm kıyafetlerinizle kullanabilirsiniz. Akıllı cihazları gün boyu yanınızda taşıyabilirsiniz. Bu ürünlerden hem teknolojik açıdan hem de aksesuar olarak faydalanabilirsiniz. Akıllı saatler aracılığıyla mesaj ve uygulama bildirimlerini görür, nabzınızı ölçer, mesajlarınızı kontrol eder ve telefon görüşmesi yapabilirsiniz. Önemli aksesuarlarınız arasında yer alan Huawei Watch cihazınızı farklı kordon seçenekleri ile değerlendirebilirsiniz. Dayanıklı yapısı ile uzun yıllar kullanıma uygun GT2 kordon, 15 kademeli ayarlanabilir özelliğiyle tüm bilek ölçülerine uyum sağlar. Huawei Watch GT2 silikon kordon dayanıklı yapısıyla da öne çıkar.

  • 15 kademe ayar imkanı
  • Esnek silikon materyal
  • Suya dayanıklı

Şık ve Kullanışlı Huawei GT2 Silikon Kordon Özellikleri

Şık ve Kullanışlı Huawei GT2 Silikon Kordon Özellikleri

Adım ve kalori ölçen, GPS özelliği bulunan Huawei Watch GT2, bu avantajları sayesinde spor yaparken ya da yürüyüş esnasında kolunuzda bulunur. Ürünün silikon kordonu terleme yapmadığı gibi suya dayanıklı yapıya sahiptir. Kordonun spor yaparken çok kullanışlı hale gelmesinin nedeni, terletmemesi ve suya dayanıklı olmasıdır. Spor kıyafetlerinizle uyum içinde kullanabileceğiniz, şık tasarımıyla dikkat çeken ürünün 15 kademeli kordon ayarı vardır. Bu özellikleri sayesinde pratik şekilde kullanılan ürün, her bilek ölçüsüne uygundur. Bileğinizi sıkı bir şekilde kavrayan Huawei GT2 saat kordonu gün boyu konforla takabilirsiniz. Ürün, esnek silikon malzemeyle üretilir ve kırılma, bükülme gibi darbelere dayanıklıdır. Huawei Watch GT2 kordon esnek suya dayanıklı yeşil silikon rengiyle de dikkat çeker. Okulda, evde, iş yerinde ve seyahat esnasında güvenle kullanabileceğiniz silikon kordonu tüm kıyafetlerinizle kombin edebilirsiniz.

Huawei Watch GT2 Kordon Kullananların Memnuniyeti

Huawei Watch GT2 Kordon Kullananların Memnuniyeti

GT2 akıllı saat akıllı telefon kullanım süresini yarıya indirip, zamandan tasarruf etmenizi sağlar. Bu özelliği nedeniyle cihazın dayanıklı bir silikon kordonla kullanılmasına ihtiyaç duyulur. Bu ürünü yedek olarak alıp farklı renk kombinasyonları yapabilirsiniz. Yedek ürün sayesinde hem cihazın ömrünü uzatabilir hem de saatiniz ile farklı kombinasyonlar kullanabilirsiniz. Huawei Watch GT2 kordon esnek suya dayanıklı silikon kullananlar cihazın kordon değişimini pratik bir şekilde yapabilir. Yalnızca birkaç saniye içinde yeşil silikon tasarım şıklığına geçiş yapabilirsiniz. Huawei Watch saatinize yeni ve şık bir hava katan GT2 saat kordonu, hafif yapısı sayesinde kolunuzu yormaz. Esnek silikon malzemesi, kolunuzu sıkmadan tam kavrama sağladığı için gün içinde rahat edebilirsiniz. Huawei Watch GT2 kordon esnek suya dayanıklı silikon yorum bölümünü okuyarak ürün hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Huawei GT2 Silikon Kordon Fiyat Avantajları

Huawei GT2 Silikon Kordon Fiyat Avantajları

Akıllı saatler hassas özelliklere sahip olduğundan sağlam bir kordona bağlı olmalıdır. GT2 modeli, esnek yapısı ve suya dayanıklı özelliği ile uzun ömürlüdür. Kolay çıkarılıp takılan ürün, darbe ve bükülmelere karşı dayanıklı olması ile müşterilerin tercih sebebidir. Huawei Watch GT2 kordon esnek suya dayanıklı silikon malzemeden üretilir. Koyu yeşil rengi ile dikkat çeken ürün, zıt ve uyumlu renklere sahip tüm kıyafetlerinizle kombin edilebilir. Akıllı saatinizle uyum içinde kullanabileceğiniz saat kordonunu gün içinde dilediğiniz zaman takıp çıkarabilirsiniz. Pratik şekilde kullandığınız ürünün ayar seçeneği 15 kademeden oluşur ve kilo alıp verilmesi durumunda bileğinize uygun şekilde genişletilebilir. Esnek silikon malzeme, terletmez ve bileği tahriş etmez. Huawei Watch GT2 kordon esnek suya dayanıklı yeşil silikon fiyat avantajlarından yararlanmak için Trendyol’daki indirimlere göz atabilirsiniz.