MİLANO HOME Ibrush Dyson Mop Başlığı Püskürtmeli Siyah V7 V8 V10 V11 V15 Uyumlu

4.999,99 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

MİLANO HOME Ibrush Dyson Mop Başlığı Püskürtmeli Siyah V7 V8 V10 V11 V15 Uyumlu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hubsan Satıcı Ünvanı: HUBSAN TEKNOLOJİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0464100313600001 Vergi Kimlik Numarası: 4641003136
    Bu ürün Hubsan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ibrush Dyson püskürtmeli mop başlığı
  • Dyson V7, Dyson V8, Dyson V10, Dyson V11 ve Dyson V15 modellerinin hepsiyle uyumlu çalışır.
  • Dyson püskürtmeli mop başlığı modelinin ıslatma seviyesi tam olarak makine içine sızmayacak şekilde tasarlanmıştır. Bu nedenle kullanım süresince makinenizin mekanizmasına hiçbir şekilde zarar vermez.
  • Dyson mop başlığı OEM içeriğe sahiptir. Bu nedenle uyumlu olan tüm Dyson süpürge modellerinde güvenle kullanılabilir.
  • Vakumlu olma özelliği ile yüzeyi derinlemesine temizleme niteliği sunar. Aynı zamanda çok güç uygulamadan pratik kullanım deneyimi vadeder.
  • Çift başlıklı olduğu için geniş yüzeylerde zamandan tasarruf etmenizi sağlar. Üst alanında yer alan küçük kapağı su haznesi girişi olarak kullanılır.
  • Dyson süpürge modellerine kolayca takıp çıkarabilirsiniz.
  • Başlık, uyarı mekanizmasına sahiptir. Su haznesine yeterli su koymadığınız zaman kırmızı ışık ile sizi uyarır.
  • Parlatma, süpürme, vakumlama ve paspaslama fonksiyonlarının tamamını bir arada sunar. Çok yönlü ve açılı tasarımı sayesinde ulaşılması zor alanları bile kolayca ulaşıp temizlemenize olanak sağlar.
  • 1,6 kilogram ağırlığında olup ergonomik ve kolay saklanabilir bir tasarıma sahiptir.
  • Cihaz kullanıma hazır hale geldiği zaman sizi yeşil ışık göstergesi ile bilgilendirir. Durdur komutu için ise hem yeşil hem de kırmızı şık göstergeleri aynı anda yanar.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
Geri Bildirim Ver

Hubsan 8682203003105 Dyson V7 V8 V10 V11 V15 Vakumlu Su Deposu ve Püskürtmeli Paspas Aparatı

Hubsan Dyson V7 V8 V10 V11 V15 vakumlu su deposu ve paspas aparatı püskürtmeli, etkili temizlik için kullanışlı bir üründür. Dyson marka dikey süpürgeler, bu aparat sayesinde hem süpürme hem de silme işlemi yapabilir. Ürün, kendine ait paspaslarıyla üst düzey bir hijyen sağlar. Yedek paspasları sayesinde kullanım ömrü de bir hayli uzundur. Geniş deposu, temizlik sürecinde buhara benzer kıvamda bir su püskürtür. Böylece süpürülen yüzeyler, aynı zamanda silinmiş de olur. Aparatın üzerinde bulunan kırmızı düğme ile su püskürtme işlemi başlatılabilir. İhtiyaca göre sadece süpürme işlemi için de kullanılabilir. Ayrıca bu ürün, 5 yıl Hubsan garantisi altındadır.

  • Hem silme hem de süpürme işlemi için uygun model
  • 6 adet yedek paspas
  • Dyson V7, V8, V10, V11 ve V15 modelleriyle uyumlu yapı

Hubsan Dyson Vakumlu Su Deposu ve Paspas Aparatının Özellikleri

Hubsan Dyson Vakumlu Su Deposu ve Paspas Aparatının Özellikleri

Hubsan Dyson V7 V8 V10 V11 V15 vakumlu su deposu ve püskürtmeli paspas aparatı, taşıdığı özellikler sayesinde temizliği çok basit bir hâle getirir. Kolaylaşan temizliğin etkisini de yükselterek maksimum hijyen sağlar. Hubsan Dyson V7 V8 V10 V11 V15 vakumlu su deposu, yüzeyde ıslak paspas yapmayı mümkün kılar. Yüzey temizleyici gibi suda çözünebilen her türlü temizlik malzemesi, deponun içine suyla birlikte konulabilir. Yağ çözücü, ağartıcı ve suda çözünmeyen malzemeler kullanılmamalıdır. Hubsan Dyson V7 V8 V10 V11 V15 paspas aparatı, silme ve süpürme işlemini aynı anda yapabilir. Böylece dikey süpürgeler çok daha kullanışlı bir hâle gelir. 6 adet yedek paspası ile satışa sunulan ürün, suyu buhar gibi ince bir şekilde püskürtür.

Dyson Püskürtmeli Su Deposu ve Paspas Aparatının Boyutu Nasıldır?

Dyson Püskürtmeli Su Deposu ve Paspas Aparatının Boyutu Nasıldır?

Boyut özellikleri ile kullanıcılara önemli ölçüde avantaj sağlayan Hubsan paspas aparatı, son derece kullanışlı bir üründür. Hubsan Dyson V7 V8 V10 V11 V15 vakumlu su deposu ve püskürtmeli paspas aparatı, ulaşılması zor bölgelerde dahi temizliğin verimini artırır. Ürün, ideal bir genişliğe sahiptir. Buna ek olarak su deposunun kapasitesi de oldukça yüksektir. Bir kere doldurulduğu takdirde uzun süre boyunca temizlik yapabilmek mümkündür. Ürünün boyutu, uyumlu olduğu modellere göre özel olarak tasarlanmıştır. Bu su depolu paspas aparatı, Dyson markası tarafından üretilen V7, V8, V10, V11 ve V15 modelleri ile uyumludur. Dikey şarjlı süpürgelere takılabilen Dyson V7 V8 V10 V11 vakumlu su deposu ve paspas aparatı, uyumlu modellerle kullanıldığı takdirde cihaza hiçbir zarar vermez.

Hubsan Dyson Su Deposu ve Paspas Aparatının Temizliği Nasıldır?

Hubsan Dyson Su Deposu ve Paspas Aparatının Temizliği Nasıldır?

Hubsan Dyson V7 V8 V10 V11 V15 vakumlu su deposu ve püskürtmeli paspas aparatı, yüzey temizliği için kullanılmasından dolayı sıklıkla temizlenmelidir. Ürün, düzenli olarak temizlendiğinde kirli bir görünüme sahip olmaz. Ayrıca bu temizleme işlemi, paspas bezlerinin ömrünü de uzatır. Aparattan kolayca sökülebilen bezlerin temizliği de son derece pratiktir. Sökülen bezler, su ile rahatlıkla yıkanabilir. Aynı zamanda beze zarar vermeyecek bir temizlik malzemesi de kullanılabilir. Böylece ürün her zaman hijyenik kalır ve yüzey temizliğindeki performansı da yükselir. Tüm bunlara ek olarak ürün paketinin içinde yedek paspaslar da yer alır. Dilerseniz Hubsan Dyson V7 V8 V10 V11 V15 vakumlu su deposu ve paspas aparatı püskürtmeli yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu kullanışlı aparata sahip olmak isterseniz Trendyol üzerinden son derece hızlı ve kolay bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.