Hud Collagen Plus Powder 300 gr Tip 1 - Tip 2 - Tip 3 Toz Kolajen

725 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Hud Collagen Plus Powder 300 gr Tip 1 - Tip 2 - Tip 3 Toz Kolajen

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: farmante Satıcı Ünvanı: PHARMAZONE E-TİCARET MARKET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0271081883700016 Vergi Kimlik Numarası: 2710818837
    Bu ürün farmante tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kollajen, bedenin bağ dokularındaki en önemli proteindir. Tüm canlı dokuları bir arada tutar ve cildin, kıkırdağın ve kemiklerin bütünlüğünü, elastikliğini ve yenilenmesini sağlar. Yaş ve/veya çevresel faktörlere bağlı olarak zamanla vücuttaki kollajen üretimi azalır ve dışarıdan takviyeye ihtiyaç duyulur. Kollajen, yaşlanma karşıtı (anti-aging) özelliği ile bilinen bir proteindir ve insan vücudunda bulunan protein içeriğinin yüzde 30’unu temsil eder. Vücudumuzdaki kollajen üretimi 20’li yaşlarımızda maksimum seviyeye ulaşır ve ilerleyen yaşlarda, vücudun kollajen üretimi azalmaya başlar. Bu azalma, tüm bağ dokularında kademeli bir kollajen lif bozulmasına yol açar. Deri hücreleri daha az aktif hale geldiğinde, cilt sıkılığını ve yapısını sağlayan kollajen bağlantı yıkılır. Cilt kuru kalır ve incelir. Ayrıca çizgiler, kırışıklıklar ve derin oluklar görünmeye başlar. Neden Toz Kollajen? Sıvı formdaki kollajenin Ph değeri yüksek olduğundan, raf ömrü içinde bozulmaya ve bakteri üremeye müsaittir. Toz formdaki kollajen anında hazırlanıp tüketildiği için böyle bir durumla karşılaşılmaz. Toz formundaki kollajen, sıvı formdaki kollajene göre daha güvenlidir. Kollajenin Cilt İçin Faydaları: ? Cildin yaşlanmasını geciktirir. Anti-aging etki sağlar. ? Cildi nemlendirir ve cilt kuruluğunu önler. ? Cildin kaybettiği esnekliğini geri kazandırır. ? Cilt yıpranmalarını gidermeye yardımcı olur. ? Cilde canlılık katar. Kollajenin Kemikler/Eklemler İçin Faydaları: ? Kemik yenilenmesini teşvik eder. ? Kemik mineral yoğunluğunu korur. ? Kemik katılığını ve gücünü arttırır. ? Eklem rahatsızlıklarını giderebilir. ? Eklem esnekliğini arttırır. C Vitaminin Rolü: ? Vücuttaki kollajen üretimini destekler. ? Cildi UV ışınlarına karşı korur. Kollajen sentezinin sağlanması için yeterli miktarda C vitamini tüketildiğinden emin olunmalıdır. Hud Collagen Plus Powder, 50 mg C vitamini içerir. Tek başına bu miktar, vücudun ihtiyaç duyduğu günlük C vitamini miktarının % 62,5’ini karşılar. Tüketici Açısından Avantajları: 1) Hızlı etki sağlar. 2) Koruyucu, renklendirici, tatlandırıcı ve gluten içermez. 3) Düzenli kullanıma uygundur. 4) Toz formundadır. Yutma zorluğu yaşayanlar kolaylıkla kullanabilir. 5) Toz formunda olması, ürünün rafta bozulmasını önler. Sıvı formdaki kollajenlerden daha güvenlidir. 6) Su, meyve suyu, yoğurt gibi günlük gıdalarla karıştırılarak tüketilebilir. 7) GMP ve Helal sertifikalı tesiste üretilmiştir. Tavsiye Edilen Günlük Porsiyon Miktarı: Günde 1 (bir) kere 1 (bir) ölçek toz karışımın su ile karıştırılarak içilmesi önerilir. Bir kavanoz 1 aylık dozdur. En az 2-3 ay boyunca düzenli olarak kullanılması önerilir. Destekleyici bakım ürünü olarak Destek Kollajen Krem ve Destek Kollajen Sabun kullanılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Aroma Aromasız
  • Form Toz
  • İçerik Kolajen
  • Özellik Tip 1
  • Tip Sığır Kolajen
Geri Bildirim Ver