Hueber Yayınları Menschen A1.1 Kursbuch+arbeitsbusc+dvd + Ar Teknolojisi Ile Kolay Öğrenme

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Hueber Yayınları Menschen A1.1 Kursbuch+arbeitsbusc+dvd + Ar Teknolojisi Ile Kolay Öğrenme

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • A1.1 Kursbuch, Arbeitsbuch ve DVD-ROM içerir. Arbeitsbuch'un CD içeriği DVD içersinde yer almaktadır. Menschen uygulamasını App Store ve Play Store dan indirip sayfaları okutarak AR teknolojisini kullanabilirsiniz. AR Teknolojisi artırılmış gerçekliktir. Kitabınızdaki sesli pasajları telefon ile dinlemenize yardımcı olur. Zielniveau A1/1Zielgruppe: Erwachsene und Jugendliche ab 16 Jahren ohne Vorkenntnisse in Grundstufenkursen - die Lektionen umfassen je vier Seiten und folgen einem transparenten, wiederkehrenden Aufbau: - jede Lektion beginnt mit einer interessanten Einstiegssituation meist mit einem Hrtext kombiniert , die in die Thematik der Lektion einfhrt und Emotionen und Interesse weckt - auf der folgenden Doppelseite werden, ausgehend von der Einstiegssituation, die neuen Wortfelder, die Strukturen und Redemittel anhand von authentischen Lese- und Hrtexten eingefhrt und gebt - das neue Wortfeld der Lektion wird in der Kopfzeile prominent und gut memorierbar als Bildlexikon prsentiert - Abschlussseite: Schreibtraining, Sprechtraining oder Mini-Projekte greifen den Lektionsstoff auf und die Strukturen und wichtigen Wendungen werden bersichtlich zusammengefasst - die vier zustzlichen Modul-Plus-Seiten bieten weitere interessante Informationen: - Lesemagazin: Magazinseite mit vielfltigen zustzlichen Lesetexten - Film-Stationen: Aufgaben zu den Filmsequenzen - Projekt Landeskunde: Anregung fr ein Projekt - Ausklang: Lieder mit Tipps zum kreativen Einsatz im Unterricht - Die Audiodateien stehen als Download im Lehrwerkservice zur Verfgung oder knnen direkt in der kostenlosen AR-App abgespielt werden. Kursbuch ISBN-13 : 978-3193019011 Arbeitsbuch ISBN-13 : 978-3193119018

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Almanca
  • Dil Seviyesi Temel
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Hueber Yayınları BSATY0006 Menschen A1.1 Kursbuch+Arbeitsbusc+DVD+AR Teknolojisi ile Kolay Öğrenme

Hueber Yayınları Menschen A1.1 kursbuch+arbeitsbuch+DVD+AR set, yabancı dil yeteneklerini geliştirmeyi hedefleyen bireylerin sıklıkla tercih ettiği bir üründür. A1 başlangıç düzeyinde Almanca eğitimi alan öğrencilerin rahatlıkla kullanabileceği set, AR teknolojisinden destek alır. Menschen aplikasyonunu akıllı cihazlarınıza indirerek çalışmaya başlayabilirsiniz. Kitapların içerisinde bulunan dinleme pasajlarına da bu uygulama üzerinden erişerek benzersiz bir eğitim deneyiminden faydalanabilirsiniz. Özellikle lisede Almanca dersi almaya başlayan öğrencilerin sıklıkla tercih ettiği ürün, kullandığı teknoloji sayesinde kaliteli öğrenimin kapısını açar niteliklere sahiptir. Almanca seti, birbirinden farklı ve destekleyici 3 parçadan oluşur. Ek kaynak olarak kullanabileceğiniz ürünün zengin içeriği sayesinde dil becerilerinizi daha pratik şekilde geliştirebilirsiniz. Bu seti kullanarak hem teorik hem de pratik çalışmalar yapabilirsiniz.

  • Dil: Almanca
  • Dil Seviyesi: A1
  • Teknoloji: AR teknolojisi

Menschen A1.1 Kursbuch+Arbeitsbuch DVD AR Set İçeriği

Menschen A1.1 Kursbuch+Arbeitsbuch DVD AR Set İçeriği

Hueber Yayınları Menschen A1.1 kursbuch+arbeitsbuch+DVD+AR set, Almanca öğrenmeye başlayanlar için özenle tasarlanan bir ürün grubudur. 3 farklı parçadan oluşan set, 2 kitap ve 1 DVD şeklinde satışa sunulur. Setteki ürünlerden biri olan Menschen A1.1 kursbuch, içerisindeki zengin konu anlatımlarıyla sağlam bir Almanca temeli oluşturmanıza katkıda bulunur. Bu kitap sayesinde hem konuları pekiştirebilir hem de çeşitli örnekleri inceleyerek kendinizi geliştirebilirsiniz. Hueber Yayınları Menschen A1.1 kursbuch ürününü kullanarak edindiğiniz teorik bilgileri arbeitsbuch aracılığıyla pratiğe dökebilirsiniz. Arbeitsbuch, A1 seviyesine yönelik birbirinden farklı pek çok alıştırma ve egzersiz içerir. Pratik yapmanıza imkân veren kitaplar, kullanılan teknoloji sayesinde sadece okuma ve yazma yeteneğinizi değil aynı zamanda dinleme kabiliyetinizi de geliştirir. Setin içindeki DVD sayesinde kulağınız Almancaya alışır.

Menschen A1.1 Kursbuch+Arbeitsbuch DVD AR Seti Kim Alır?

Menschen A1.1 Kursbuch+Arbeitsbuch DVD AR Seti Kim Alır?

Hueber Yayınları Menschen A1.1 kursbuch+arbeitsbuch+DVD+AR set, geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eder. Lise müfredatındaki Almanca derslerine yardımcı olması amacıyla öğrenciler tarafından ek kaynak olarak kullanılabilir. Bunun haricinde ürün, üniversite ve çeşitli dil kursları tarafından da öğrenimi desteklemek amacıyla sıklıkla tercih edilir. Almanca öğrenmek istiyorsanız bu seti alarak dilin temelini oturtmanız mümkündür. Set, öğrencilere farklı alıştırmalar ve anlatım tipleri göstermek için öğretmenler tarafından da sıklıkla tercih edilir. Hueber Yayınları Menschen A1.1 kursbuch+arbeitsbuch+DVD+AR set, mobil uygulaması sayesinde öğrenim sürecine teknolojiyi de dâhil eder. Bu sayede gençlerin derse daha kolay odaklanmasını sağlar. Set, teknoloji içerisinde yetişen neslin derse olan ilgisini kaybetmemesi için de kullanılabilir.

Menschen A1.1 Kursbuch+Arbeitsbuch Set Yorumları Nasıldır?

Menschen A1.1 Kursbuch+Arbeitsbuch Set Yorumları Nasıldır?

Hueber Yayınları Menschen A1.1 kursbuch+arbeitsbuch+DVD+AR set, teknolojik gelişmelere ayak uyduran tarzıyla hem öğrencilerin hem de eğitimcilerin beğenisini kazanır. Set, eğitirken eğlendirmesi sayesinde öğrencilerden yoğun bir ilgi görür. Genel kullanıcı memnuniyeti göz önünde bulundurulduğunda setin son derece verimli ve etkili bir eğitim deneyimi sunduğu söylenebilir. Mobil cihazlar üzerinden takip edilebilir olması sayesinde bu ürün, özellikle genç yaştaki öğrencilerin çalışma hevesinin devamlılığına katkıda bulunur. Kaliteli içeriği sayesinde aktif bir eğitim sürecinden geçmenize yardımcı olur. Başarılı ve verimli sonuçlar sunan set, Almancayı severek öğrenmenizi sağlar. Bu sayede hem dil öğrenme süresi kısalır hem de edinilen bilgiler çok daha kalıcı olur. Hueber Yayınları Menschen A1.1 kursbuch+arbeitsbuch+DVD+AR set yorumları ve puanları da ürünün kullanıcıları memnun ettiğini gösterir niteliktedir. Etkili ve eğlenceli bir dil öğrenme süreci için bu seti Türkiye'nin lider online alışveriş platformlarından biri olan Trendyol üzerinden sadece birkaç tıklamayla satın alabilirsiniz.