Hugo Boss Bottled No.6 Erkek Parfümü Edt 100 Ml

2.045 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
9 saat 57 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.344 TL
9 saat 57 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.856,90 TL
9 saat 57 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.881,60 TL
9 saat 57 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.881,60 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Hugo Boss Bottled No.6 Erkek Parfümü Edt 100 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Aslım Marketplace Satıcı Ünvanı: HATİCE ASLI TİRANCI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8440507638
    Bu ürün Aslım Marketplace tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hugo Boss Bottled No.6 Erkek Parfümü EDT 100 ML

Ürün Özellikleri

  • Tip EDT
  • Hacim 100 ml
  • Koku Türü Aromatik
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Hugo Boss 737052351100 Bottled Edt 100 ml Erkek Parfümü

Hugo Boss Bottled Edt 100 ml erkek parfüm öz bakımına önem veren erkeklerin tercih ettiği kaliteli bir üründür. Baş döndüren kokusu ile girdiğiniz her ortamda ilgi odağı olmanızı sağlar. Hugo Boss Bottled 737052351100 Edt 100 ml erkek parfüm farklı ortamlarda kullanıma uygun bir üründür. Kullanışlı ve hoş kokuludur. İddialı ve kendine güvenen erkeklerin tercih ettiği bir parfümdür. Parfümün farklı yaş grubundaki erkek bireylere hitap eden bir kokusu vardır. Hugo Boss Bottled Edt 100 ml erkek parfüm modern ve şık giyim tarzını benzersiz bir koku ile desteklemek isteyenler için idealdir. Sosyal yaşantıda ve iş hayatında güçlü bir imaj yaratmak için mükemmel bir parfüm seçimdir.

  • Hacmi 100 mililitredir.
  • Boyutu 20 mililitredir.
  • Orijinal EDP parfümdür.

Hugo Boss Bottled Edt Erkek Parfümün Kokusu Nasıldır?

Hugo Boss Bottled Edt Erkek Parfümün Kokusu Nasıldır?

Hugo Boss Bottled Edt 100 ml erkek parfüm etkileyici kokusuyla dikkat çeker. Parfümün taze kokusu enerjik bir atmosfer yaratır. Parfüm, karakteristik özelliklerini ön plana çıkarmak isteyen erkek bireylerin ruhuna hitap eder. Karizmatik ve rekabetçi görünmenize yardımcı olur. Hugo Boss Bottled Edt 100 ml günlük kullanım erkek parfümü sofistike ve saf bir yaşam sevincini yayar. Modası geçmeyen zamansız bir parfümdür. Her zaman ulaşma imkânınız olan bu eşsiz kokuyu kimliğiniz bir parçası haline getirebilirsiniz. Hugo Boss Bottled 737052351100 Edt 100 ml erkek parfüm taze ve meyveli bir üst nota ile dengelenmiştir. Parfümün muhteşem kokusu sardunyalar tarafından baskın ve hafif karanfil ile sarılmış sıcak, baharatlı-çiçeksi orta notaları hakimdir. Alt notaları maskülen, sandal ağacı, sedir ve vetiverin enerjisi ile desteklenmiştir. Sürekli olarak kullanılması mümkündür.

Hugo Boss 100 ml Erkek Parfüm Hangi Ortamlarda Kullanılır?

Hugo Boss 100 ml Erkek Parfüm Hangi Ortamlarda Kullanılır?

Hugo Boss Bottled Edt 100 ml erkek parfüm duygusal notalarla yaratılan benzersiz kokusu sayesinde her ortamda ayrıcalıklı hissetmenizi sağlar. Parfümün doğadan esinlenen kokusu yoğun iş yaşantısına maruz kalan bireylerin rahatlamasına olanak tanır. Kent yaşantısını kalabalığından uzaklaştırır ve enerjik hissetmenize yardımcı olur. Hugo Boss Bottled Edt 100 ml günlük kullanım erkek parfümü başarılı ve kendinden emin hissetmenize yardımcı olur. Özel günlerde ve davetlerde farkınızı ortaya koyar. Günlük olarak ve özel gecelerde kullanıma uygun bir kokusu vardır. Hugo Boss Bottled Edt 100 ml erkek parfüm fiyatı oldukça uygun bir üründür. Sevgilinize, eşinize ve değer verdiğiniz başka erkek bireyler için mükemmel bir hediye seçimidir. Her ortamda kullanıma uygun olan bu parfüm sevdiklerinizi mutlu etmek için ekonomik bir hediye alternatifidir.

Hugo Boss Günlük Kullanım Parfümün Kalıcılığı Nasıldır?

Hugo Boss Bottled Edt 100 ml erkek parfüm vücudun sıcak noktalarına uygulanır. Bilek dirsek içi ve boyuna sıkılır. Enseye, omuz başlarına ve saç uçlarına 15-20 cm uzaklıkta tutularak sıkılır. Göz ve tahriş olmuş deriye temas ettirilmeden kullanılması önemlidir. Hugo Boss Bottled Edt parfüm özgüveninizi artırır ve ruhsal olarak iyi hissetmenize yardımcı olur. Hugo Boss Bottled 737052351100 Edt 100 ml erkek parfüm kalıcılığı yüksek bir üründür. Hoş kokusu ve kalıcılığı ile beğeni kazanan bir parfümdür. İlk kullanımdan sonra günlük rutininizin bir parçası olacak olan bu benzersiz parfüm çağdaş kişiliğe sahip olan erkeklerin vazgeçilmez kokusudur. Hugo Boss Bottled Edt 100 ml erkek parfüm yorum sayfasına bakıldığında ürünün kullanıcı memnuniyetini sağladığı görülür. Doğadan ilham alınarak üretilen özel parfümü Trendyol’dan uygun fiyata satın alabilirsiniz.